Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

OliverKayTimes

 

Rooney told #MUFC he wants out due to r/ship with Fergie. Even if it's a negotiating tactic, #MUFC no longer big enough for the two of them

 

DTguardian

"Fairly monumental news. Had it confirmed tonight Rooney will NOT sign new #MUFC deal. He wants out."

 

Scary shit!!

Endret av Berbastic
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har null eller lite tro på at Rooney drar i januar. Da skal jeg isåfall bli med på dommedagsbølgen (slæshSAF-har-klikka-bølgen) enkelte rir på her inne. Kan ikke forestille meg det, ettersom jeg føler hans neste mål og u-sving er rett rundt hjørnet, men man vet jo aldri. Det er forøvrig ingen likhet i f.eks Tevez eller Ronaldo-overgangene som jeg så en eller annen Arsenal-nisse prøvde seg på. Paralellene er ikke tilstedeværende, og jeg kan ikke forestille meg hvor Rooney ville dratt uansett. Barcelona FC er jo bare et godt ungdomsakademi ifra å bli et såkalt "kjøpelag" i mine øyne, så det kan jo være en ny potensiell arbeidsgiver, men allikevel. Alle var jo og bombesikre på at Vidic også var på vei ut, men det er slik man må tåle å lese daglig uten å få spader, når man holder med en av de aller største klubbene der ute. De fleste burde vel ha lært seg det nå, men det er klart at noe må jo også sofasupporterne ha å diskutere på vors: Altså db.no-stoffet :)

 

Jeg synes det er litt merkelig når det står at Rooney gjerne vil bo i Manchester. Det bruker jo å være grunn en til at spillere drar :) Det er ikke akurat et ferieparadis

 

Psst. Hvem kan si nei til Manchester City Centre og Hard Rock Cafe på fredagskveldene eller Arndale og Market Street ved juletider? Peneste byen jeg har vært i :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tja, gir de 700-750 for mannen, så selger Gill uansett. Vi er verdens rikeste klubb med verdens største gjeld.

 

Da skulle vi i teorien ha 1.2-1.5 mrd til nye spillere, men Fergie får neppe mer enn 2-300M

 

Tipper forøvrig det er en idiotagent som bruker trikset de fleste andre bruker når de skal presse opp kontraktsummer. Sneijder har samme taktikk i Inter.

Endret av Sovehest
Lenke til kommentar

Ronaldo ønsket seg jo vekk fra Man Utd 1 år før han ble solgt. Greit nok at han ikke var i den situasjonen Rooney er i, men tydeligvis er ikke Man Utd en "stor" nok klubb for de aller største stjernene lenger. Sier da ikke at Man Utd er en liten klubb, men nivået i Man Utd er ikke som det var på 90-tallet.

Lenke til kommentar

Da har SAF kommet på kant med enda en av våre stjernespillere ser det ut til og det i en tid hvor vi absolutt ikke har råd til å miste vår på papiret beste spiller. Men uansett hvor mye Fergies stolthet svikter laget så støttes han over enkeltspillere hver gang, såpass av vår lojalitet og tillit har han opparbeidet seg i monn.

 

Ila to år (08) har vi kastet bort det som var verdens beste lag. Listen over verdensklassespillere vi har solgt som følge av Fergies feider begynner å bli helt latterlig lang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...