Gå til innhold

Metallica - Gutta kommer til Bergen! - Generell diskusjon rundt bandet, konserter og album!


Anbefalte innlegg

"The "Metallica By Request" Euro tour kicked off with a very cold and wet gig along a beach in Helsinki, Finland. The fans voted for the setlist and, after much campaigning, the Finnish were able to pull off a miracle as today Metallica performed "The Frayed Ends of Sanity" for the first time nearly 26 years after the release of "...And Justice for All."

 

Finnene veit hva som skjer. Fuck Norge.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva er det han karen egnetlig anmelder, konserten eller setlisten og konseptet til turneen? Men uansett, jeg syns det var dritbra, men fyfaen som publikum sugde, jeg var skikkelig klar til å ta av, men alle rundt meg bare stod og loka, var litt nedtur, det er ikke det samme når ingen rundt deg gjør noe som helst. En arm opp i været her og der i ny og ne, skikkelig dårlig publikums stemning, menmen.

 

Heldigvis fikk jeg endelig med meg en av seek and destroy ballongene hjem! :D Den store typen og! Kan mildt si jeg ble stoka da jeg fikk henda i den

Lenke til kommentar

Du må nok komme deg ganske langt fremover for å få noe "liv". Jeg finner det meste comfy å holde meg cirka rundt bakerste rekka der det blir tettpakket. Da hører og ser man bra og kan rocke litt ut uten å føle seg som en dust. Slipper også å bli dytte rundt som ei filledokke helt fremst.

 

Forøvrig skjønner jeg ikke at norske fans bare stemte på låter de har spilt hver eneste gang de har vært her tidligere.

 

Det er jo klart at innendørs konserter får en helt annen stemning, publikum står tettere, det er 10 ganger varmere, og det kommer ikke så mange bare for å henge.

 

Og ikke minst, utendørs forsvinner lyden av publikum rett opp i lufta så det høres helt dødt ut lengre bak.

 

Valle Hovin har det værste betonggulvet å stå på i mange timer, så de som kom tidlig er helt død i beina allerede før hovedbandet starter stort sett.

 

For min del hadde det vært gøy å se Newstead på scena med gamlegutta en gang. Jeg oppdaget ikke Metallica før på starten av 90 tallet. Og han var Gud på bass soloer på live filmene de slapp fra black album turneen.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Vel, jeg ble fornøyd, som alltid! :)

 

 

Stein har som vanlig noe pussig å komme med..

http://www.vg.no/rampelys/musikk/musikkanmeldelser/konsertanmeldelse-metallic-graa/a/10131638/

 

 

Synes konserten var veldig bra jeg også. Skjønte ikke mye da den fikk terning 3 i VG. Jeg ville gitt den en 5'er. Den i 2012 ville jeg riktignok gitt et sted mellom 3 og 4. Synes de hadde mer punch i fremføringene sine denne gangen. James synger også veldig bra nå, selv om det naturlig nok ikke er helt på linje som rundt 1990.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...