Gå til innhold

Den store tråden om Grand Theft Auto V


Anbefalte innlegg

^

Hvordan i huleste klarer du å få så mye penger? Jeg har bare gjort 1 assasination-oppdrag, og satset ca. 50k på Lifeinvader etter oppdraget, men jeg har ikke fått noe positiv avkastning.

 

 

 

Jeg har kommet til 38.9 % og det ser ut som om jeg bare har Lester- og strangers and freaks-oppdrag igjen. Betyr det at jeg har rundet campagin?

Det var dette jeg også gjorde "feil" på min første save. Greia med Lester sine assassination oppdrag, er at du kan vente med de 4 sisste til etter du er ferdig med hele spillet. Og om du gjør de da når du har 30mill +/- på hver av characterene, vil disse prosentene utgjør en sinnsyk forskjell! Jeg begynte på nytt og gjorde alt dette, og sitter nå med 1,3milliard på hver av de.. Greia er å innvistere og selge på akkurat riktig tidspunkt. Her er guiden jeg brukte.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva er greia med at mange sier man må gjøre det første assasion oppdraget for Lester for å komme videre i storyen? Har sett flere som sier man må gjøre det for å låse opp harbour heist, men det var ikke nødvendig her. Eller er det senere man ikke kommer videre? Jeg tenker å vente med alle fem, hvis det går?

Du gjøre det første. Rett før det ene Heistet så sender Franklin melding til Michael at han har noe han nå gjøre for Lester før de kan gå igang. Men slapp av, etter du har kjøpt alle eiendommene, kjøpt alle bilene og pimpet de, og dauet 10000 ganger, vil du fortsatt sitte igjen med gode 800 millioner på hver av de, så slapp av :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De må jo ta ekstremt med tid å skaffe milliarder? Eneste gangen eg har kjøpt er når eg har fått oppdrag av Lester. Utenom det har eg ikke kjøpt noen aksjer, kan vel ikke tjene noe særlig på aksjer ellers? Tenke da millioner

 

Er nokon aksjer som er bedre enn andre, "Hawk And Little (HAL)" har gått fra $0.88 til $10.93 på nokon dager nå så der hadde du hatt ~1000% fortjeneste og "Pißwasser (PIS)" har gått fra ~$2.00 til $7.90 så hadde vert mange penger å hente der og.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...