Gå til innhold

Den store tråden om Grand Theft Auto V


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skjønner meg ikke på dere som allerede har fullført storyen, men dere må selvsagt få lov å spille som dere selv vil. Personlig tror jeg aldri jeg går fullført historien i noe GTA-spill på under en måned. Jeg ender alltid opp med å bare cruise rundt eller utforske mellom oppdragene. I V har jeg hittil (dessverre) bare 3,5t spilletid, men jeg har bare spilt intromissions. Tre timer eller så er bare utforsking og testing av ymse kjøretøy.

 

Jeg ser hva du mener. På GTA IV tok det meg for eksempel nesten 50 timer å fullføre storyen. Da jeg fullførte storyen på GTA V derimot hadde jeg spilt i drøye 35 timer. Med andre ord har jeg brukt mye tid på sidequest og på å utforske, men nysjerrigheten rundt hva neste heist skulle gå ut på var større enn disse småoppdragene som tauing osv. Belønningen for småoppdragene er litt for små i min mening, og spesielt når det tar så lang tid å opptjene penger blir det nesten litt ork. Jeg foretrekker måten man tjener penger på kontra tidligere GTA spill, men føler at man kunne blitt litt mer belønnet for å utforske, gjøre sideoppdrag og random events. Med tanke på hvor dyrt sykehus, våpen, oppgradering av biler og hvor lang tid det tar å bygge opp kapital, er det nesten så det er for dyrt til å konstant kunne ha det like moro.

 

I tillegg irriterer det meg hvordan Rockstar nekter å gi deg nok parkeringsplass. Samme greia som i GTA IV. Garasjen har riktig nok to plasser, og ekstra garasjen har fire, men hvorfor ikke la deg kjøpe et par til eller ha rene parkeringssoner utenfor huset. Spesielt når det er såpass mange bilmodeller med som det er. Michael har jo for eksempel greit med plass på gårdsplassen. Kjedelig å spille som Franklin eller Trevor å måtte kjøre helt sør i byen for å parkere en bil.. Hadde vært strålende om man for eksempel fant hus i ødemarken som man kunne bruke som safehouse eller parkere biler. Eller kjøre i ødemarken og finne bortgjemte penger fra andre ran som belønning.

Endret av Krølle
Lenke til kommentar

Du finner kofferter med cash rundt på rare plasser da. Fant en gjeng folk som hadde utført et ran uti viddene, og drepte samtlige, stjal stahet deres, brente ned bilene deres og lot dem ligge i støvet.

 

En annen gang så jeg randomly politiet i full shootout med en gjeng ranere, hvor jeg basically kunne choose a side mellom de to, drepe begge sider, eller stjele cashen og få alle på nakken.

 

Valgte å plaffe ned skurkene. Men politiet ble ikke glade over at jeg tok beviset, og da var helvete løs.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Ok folkens, skumleste igjennom de sisste sidene om ufo og jetpack-tullet. Det virker ikke som om det er mye nytt som er funnet, tråden flommer over av trolls og tulleteorier. Hele tråden begynner å gå på sidelinja.. Ellers er det jo disse signalene alle snakker, det sies at noen av dem er trolls, og andre ikke. Og man har det krypterte bildet av jorden som er tatt av apollo 8 (8 som også er nummeret som står rundt forbi, men det er jo egentlig en annen sak, som kanskje er drapsaken til hun dama på papirene)0_0.jpg

Nylig bildet en fant, kanskje den plassen har noe å si? hvem vet, det er også et signal over aliendiscovery plassen i blaine country

 

Ellers så vet de svært lite, og jeg vet enda mindre, har ikke en gang 100%, er ikke ferdig med storyen engang, men det frister å bare være med på jakten jeg også :p

 

0_0.jpg

Her er et superferskt bilde, postet for 2 min siden. Hashtaggen i bildet var #GrandSenoraDesert, for de som har lyst å sjekke det ut. Det var alt, nå tar jeg kvelden ;)

Lenke til kommentar

 

Jeg ser hva du mener. På GTA IV tok det meg for eksempel nesten 50 timer å fullføre storyen. Da jeg fullførte storyen på GTA V derimot hadde jeg spilt i drøye 35 timer. Med andre ord har jeg brukt mye tid på sidequest og på å utforske.......................................................mye tekst...............................................

Jeg stoppet helt opp på 21/69 oppdrag jeg....mine 20 siste spilletimer har gått ut på å surre rundt og kose meg :)

Er så glad jeg har mengder igjen :rofl:

Lenke til kommentar

Jeg føler med deg. Jeg sitter nå med to oppdrag igjen, men bestemte meg for å beynne på nytt. Denne gang skal jeg spare assassination missionene, jeg har også tenkt å opphente space craft delene og fly under broene og gjennom bygningene, etter det skal jeg gå for platinum! :w00t:

 

Samme skal jeg! Starte helt på nytt å gjøre mye annerledes! :p

Jeg skal hvertfal vente med ALLE assassination opdragene hos Lester til jeg har fullført spillet, og dratt til meg mest mulig cash!

 

Her på jobb har jeg ikke tilgang til online-delen så får ikke tilgang til bawsaq markedet. Så det setter jo ned max profitten min betraktelig... Sliter med å komme meg over 15 000 000$ etter fullført story...! Og med riktige invisteringer til riktig tid kan du fint klare over milliarden! :p

 

Har og sett folk tjene syke summer på vanlige invisteringer på markedet der (utenom oppdragene med Lester)...

 

Sån sett så er det ikke så ille at jeg har gjennomført spillet på jobb, og kun fått spille noen timer hjemme! :)

Må gjennomgå heile greia en gang til, 100%

 

Så jakte på mysteriet med ufoer og jetpack! :D

 

Mulig jeg gjør ting litt annerledes på slutten og, tar litt andre valg ;)

Endret av Skipstrixxy
Lenke til kommentar

Det er lyset fra skjermen, man ser det grunnet dårlig kamerakvalitet. I tillegg er bildet som er lagt over skjevt grunnet bildet er ikke tatt fra en rett vinkel.

 

Jepp. Dette bildet ble lastet opp i samme tråden på samme forum, som en quote på bildet du la ut.

 

Her er noen som har fikset det opp, for å få det til å se bedre ut,.

 

Han beviste hvor lett det var å lage et slikt bilde.

 

Den dagen jeg ser video av jetpack, skal jeg tro på det! :D

 

post-276311-0-26257900-1380177030_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...