Gå til innhold

Den store tråden om Grand Theft Auto V


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@Ramius .

Syntes du har en kjempeide. Og hva med GTA Bangla ?

Man kunne stått i kø med kua si i timeshvis tettpakket med slik banglamusikk og kakling hele tiden.

 

Eller GTA Grønnland. Høø. Sjekk den feite kanoen a. AAAA ISBJØRNEN KOMMER!

 

GTA Oslo ville blitt misforstått med bangla versjonen eller Gedansk.

+ at politiet i GTA Oslo kom i add on packen, og da uten våpen.

Blir du tatt for noe kriminelt f.eks. snike på trikken, så var straffen at spillet krashet og at du faktisk måtte kjøpe det på nytt hvis du vil spille mer.

 

Gleder meg... bare å søke jobb hos Rockstar Ramius.

 

Vell nok OT.

 

Jeg derimot mistenker enda en flopp lik GTA4. Kommer sikkert i 720P.

Du må sikkert ha div. kontoer som Win Live , Sosial Club, Facebok og Twitter for å få startet spillet.

 

GTA4 Gikk rett i søpla her. Liker ikke stilen til Rockstar i det hele tatt.

Endret av Glavalavala
Lenke til kommentar

Håper det er mulig å faktisk skaffe seg en hund. Hadde gitt mere dybde om man faktisk kunne tatt med seg en hund på fjelltur :p

 

2hdmce0.jpg

 

Altså. Er det bare meg som synes det fjellet ser veeeeldig stort ut? Må bli en lang tur å gå hele veien om det bildet faktisk gir det riktige bildet på hvor stort fjellet er.

Endret av SniKaZ
Lenke til kommentar

Blir for usaklig å forholde seg til slikt språk og holdning i et diskusjonsforum, da får du heller la være å poste om du ikke skal delta på en konstruktiv måte Ramius.

Jeg har postet et konstruktivt innlegg, der logikken enda ikke er motbevist i noen grad på dette forum.

Det er greit nok det, men er fremdeles lite konstruktivt for diskusjonens skyld når du sier bastant nei fremfor å forklare det på en annen måte slik at andre kanskje forstår synet ditt bedre.

Lenke til kommentar

Blir for usaklig å forholde seg til slikt språk og holdning i et diskusjonsforum, da får du heller la være å poste om du ikke skal delta på en konstruktiv måte Ramius.

Jeg har postet et konstruktivt innlegg, der logikken enda ikke er motbevist i noen grad på dette forum.

 

Jo, det ble nettopp motbevist på forrige side, og hvis du ikke innser det bør du kanskje lese det om igjen til du forstår det, hvis du i det hele tatt er istand til det.

Lenke til kommentar

Blir litt feil å beskylde andre for usakligheter, for så å komme med personangrep.

 

Nå er det ikke akkurat første gangen det kommer usakligheter fra Ramius, går man inn på Lost-forumet tror jeg det er en del som kan sette fingern på denne brukerern. Det er overhodet ikke ment som noe personangrep, men en oppfordring. Det er kanskje på tide å tenke utenfor sine 4 egne vegger når man ikke inser at man blir motbevist, og spesielt når man ikke engang kan komme med motargumenter, antakligvis fordi han ikke har noen som helst argumenter å komme med. Og på toppen av det hele benekter man alt, og lever heller etter filosofien "Jeg har rett, du har feil"(og jeg gidder ikke å fortelle deg hvorfor fordi det bare er sånn), noe som ikke er annet enn barnslig oppførsel.

Endret av MrLG
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Situasjonen som oppsto i denne tråden minner mest om dette bildet.

 

Hg9iN.jpg

 

Forøvrig er jeg fortsatt mest spent på hvor stort området rundt LS er, og om vi får se noe til andre byer. Samme område som i forrige spill satt i San Andreas tror jeg ikke vi får se noe til denne gangen.

Endret av Atald
Lenke til kommentar

The press release's description of the game as taking place "in a re-imagined, present-day Southern California" suggests that the new game won't reach up to San Fierro, the San Francisco stand-in that was also in San Andreas, but the claim that this will nevertheless be the largest game made by Rockstar means this will not be a small game. Kilde

 

---

 

Grand Theft Auto V heads to the city of Los Santos and surrounding hills, countryside and beaches

 

Rockstar bekrefter at det ikke blir de andre byene .. dog en mye større versjon av Los Santos. Litt skuffende, men utifra det de sier skal jo spillet bli enda større enn San Andreas, med mindre de mener "the biggest game" som i innhold og ikke størrelse.

Endret av MrLG
Lenke til kommentar

Grand Theft Auto V heads to the city of Los Santos and surrounding hills, countryside and beaches in the largest and most ambitious game Rockstar has yet created.

 

Det blir derfor ikke de andre byene, men når de sier "the biggest" håper jeg de også mener kartet, og ikke bare innhold.

 

Anyways, hvorfor har vi 2 tråder om dette spillet?

Lenke til kommentar

Det jeg kanskje ønsker meg aller mest er å få garasjen tilbake. Jeg savnet en ordentlig garasje med litt størrelse i GTAIV. Det holder ikke med en parkeringsstripe utenfor safehouset, og jeg håper på fler og varierende safehouser i GTA V.

En leilighet eller to med tilhørende parkerinshus, en hytte i fjellkanten og et større herskapshus med stor og vid garasje :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...