Gå til innhold

Sebbes treningslogg! Stronglifts, svømming og muay thai.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Begynner å få døgnrytme og kosthold på plass jeg også! SJekk nyeste måltidet mitt på matbildetråden :D HELE forbruket på ett måltid, forøvrig også dagens eneste måltid. I tillegg til treningsshaken ble det overskudd i dag også.

 

Fin økt ;) Alltid greit å ta seg en time eller to med biceps, og snusen må man ikke glemme!

Lenke til kommentar

19. August. 2010

 

Marklöft 90kg 1x5 M/L

 

Overheadpress: 42.5kg 5,5,5,2,4 (litt vinglende teknikk)

 

Kneböy: 85kg 1x4

 

Chins: 4+3+2+2

 

Nedtrekk: 32kg 3x12

 

Planken: 3x30sec

 

Kommentar:

 

Drittökt! Hva har skjedd? Ble svimmel av oppvarmingsett, fölte meg slapp og hadde ingen guts. Marklöften berget jeg fint, overheadpressen skulle gått mye bedre. Men kneböyen! Ingen energi i det hele tatt, varmet grundig opp og forberedte meg på tyngde, men på 85kg fölte jeg meg ikke bra, stoppet etter 4 repitisjoner fordi kroppen sa tydelig ifra at det var nok.

 

Testet litt nedtrekk, tenker å legge til dette for å stötte opp chinsene.

 

Min teori hvorfor det ble slik: For lite mat, svak frokost, dårlig lunsj (hamburger på gatekjökken). Og itilegg har jeg totalt snudd tilbake dögnsrytmen fra å stå opp i 12-2 tiden, til å stå opp 06:30. Så kroppen er nok litt sliten i seg selv.

 

Men for å väre optimistisk: Har tro på at jeg skal kunne stå opp i god tid og spise bra frokost, noe jeg aldrig har gjort för.

For det andre går jeg på skole i Sverige som gir oss skikkelig varmmat til lunsj, et måltid som har värt slurvete hos meg på skolen i Norge.

Har også gått til innkjöp av god kvalitets gainer, merket jeg veier 80kg, akkurat som jeg gjorde i starten av sommeren.

 

Jaja, skal ikke henge meg opp i at det gikk så drit, skjer alle iblandt. Men blir ekstra sterkt ettersom disse vektene var en lek for noen måneder siden.

 

 

Ryggen per dags dato.

post-71122-1282229127,5179_thumb.jpg

Endret av Sebbe
Lenke til kommentar

Dere er da så stille?

 

Nå til neste uke skal jeg begynne å svömme engang i uken og trene thaiboksing 2 ganger i uken. Gleder meg :D

 

Blir det overtrening med 2 styrkeökter, 2 thaiboksing treninger og 1 svömme/löpe dag?

 

Hvordan burde rekkefölgen väre på dagene, burde jeg trene noen ting samme dag?

Endret av Sebbe
Lenke til kommentar

Ser meget bra ut dette, bra bilde!

 

Det spørs vel hvor hardt du kjører på styrkeøkta og thaiboksing. Selv er jeg i ufattelig dårlig form når det kommer til svømming, klarer 200m men så er jeg dæv. Kaver mer enn jeg svømmer på slutten. Da teknikk er fraværende. Så pleier å ha gangsperr ei lita stund etter svømming.

Lenke til kommentar

Takker :)

 

Tenker å regulere styrketreningen etter thaiboksinga og svömminga. Blir f.eks mindre ryggtrening etter svömming. Og kanskje jeg fjerner litt magetrening, dips/pushups ol i styrkeöktene hvis vi har gjort noe lignende i thaiboksinga. Hva tror dere?

 

Skulle gjerne hatt hjelp med å sette opp rekkefölgen på de forskjellige dagene.

Lenke til kommentar

23. August. 2010

 

Svømming:

 

Sammenhengende brystsvømming i ca 1time. Lavt tempo, ble allikevel svært sliten i ryggen. Jeg jobbet mye med teknikken, er langt ifra en god svømmer.

 

De har desverre ingen kurs osv i Crawl, skal etterhvert når brystsvømmingen sitter godt prøve meg frem selv.

 

Etter treninga ble det 120gram Gainer og deretter Sushi :D

Lenke til kommentar

24. August. 2010

 

Thaiboksing - 1time og 30min.

 

Første økt med dette, sinnsykt gøy! Nå i starten er det ikke like intensivt fordi vi går igjennom mye teknikk, men får trent opp kordinasjon, balanse og eksplosivitet som bare det. Dette året har jeg tro på.

 

Slik ser planen ut

 

Mandag: Stronglifts A

Tirsdag: Thaiboksing

Onsdag: Svømming

Torsdag: Thaiboksing

Fredag: Stronglifts B

Lørdag: Hvile

Søndag: Hvile

 

Hva tror dere?

 

På onsdagen er planen og svømme rolig, bli flink i vannet, slik at dette blir en slags restitusjonsdag mitt i uken. Er ikke tenkt å kjøre så eksplosivt.

 

Thaiboksinga blir en allround trening med både styrke, kondisjon, løping, koordinasjon, balanse o.l

 

Stronglifts er for rå styrke, men vurderer å fjerne pushups/dips, mageøvelsene fordi dette blir det mye av i boksinga. Kanskje jeg tilogmed drar ned til lavere progresjon hvis jeg føler jeg får nok trening.

 

Men! Jeg er en nybegynner så dette er bare planen så langt, så skal det bli spennende å se hvordan det går. Tar gjerne imot forslag fra noen med peiling :)

 

Edit: Kommer til å kjøre på med gainere og masse mat!

 

 

Hvis dette programmet funker, kommer jeg til å bli en ninja som er en jævel på kampsport, løfter tungt og løper og svømmer hvor jeg enn skal! :ph34r:

 

Endret av Sebbe
Lenke til kommentar

25.August.2010

 

Svömming.

 

Brystsvömming i 1time, vet ikke hvor langt. Föler teknikken var mye bedre idag, gikk mye fortere! Skal begynne å måle hvor langt jeg svömmer. Det er så fantastisk godt også! Stor kontrast til styrkelöft hvor man skal stramme hele kroppen, her er det mer smidighet.

 

Da er jeg i gang med mitt "nye program" som står i forrige post. Har også funnet noen treningspartnere som driver med noe ala Stronglifts, skal bli motiverende å trene med disse.

Lenke til kommentar

26.August.2010

 

Thaiboksing

 

hadde tydeligvis misforstått, det var kun treninger for de viderekommende på torsdager. Men fikk være med idag allikevel og øve teknikk/kombinasjoner på sekk. Det gikk strålende fantastisk!!

Sparkene begynte å sitte godt, mye eksplosivitet og kraft, iallefall i forskjell til før. Balansen, koordinasjonen, teknikken, ALT føltes bedre. Ikke misforstå, jeg er fortsatt dårlig, men fremgangen ifra sist til idag var enorm. Den ene treneren som er ganske hard og ærlig gav meg tilogmed " :thumbup:" og sa at det var veldig gode spark.

 

Han er foresten ifra thailand og snakker ikke svensk, så den andre treneren må oversette, dette viser jo att klubben er "true" :D

 

Skal også høre på tirsdagen hvis jeg kan få øve på sekk på torsdager når de viderekommende trener på andre ting, fordi dette er så morsomt.

 

Og foresten: Syklet til skolen idag 6km x 2. Syklet også til thaiboksinga som ligger 8km unna, fikk heldigvis transport hjem :)

Endret av Sebbe
Lenke til kommentar

Muay thai kult ass! Jeg og en kamerat driver ellers å lærer oss Krav Maga på tirsdager og i helger, men måtte ta fri denne uken grunnet for at jeg mursteinet han i trynet med et uhell. Ellers så har jeg forstått at jeg må bli tøffere og større når det gjelder håndball og vil tro at Krav Maga er en ny begynning til den tøffe Pijus.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...