Jump to content

Kenneth199

Medlemmer
 • Content Count

  520
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

About Kenneth199

 • Birthday 09/18/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Har benyttet meg en del av FotoKnudsen, de har vanligvis tilbud hele året.
 2. Kan du ikke komme med et bilde eksempel som du er misfornøyd med og oppgi ISO, lukkerhastighet og blenderåpning?
 3. Hei, hadde selv ikke festet terassen i betongdekket. Stolpene foran inngangsdør og blomsterkassene vil holde terassen på plass. Skulle det vise seg at den flytter på seg så er det jo bare å ta av et par bord og skru den fast. De klossene ser jo greie ut, men vil jo gå vanvittig mange hvis du bruker 48x48. Aner ikke hva senteravstand til klossene vil være men antar Max 50-60cm. Har selv noe lignende på betong som er 11 år gammelt, har ikke funnet noe råte. Det er montert på noe grunnmurspapp. Skal og sies at det kommer lite regnvann til. Skulle jeg gjort jobben hjemme selv så hadde jeg nok og gått for en løsning lignende klossene
 4. Husk at du må tett opp i det du skal ta bilder med når du bruker 28mm til makro fotografering, nærgrensen er 9,5cm de fleste innsekter skvetter vekk.
 5. Har nikon d5600 og kan bekrefte at det er noe "filter" effekter du kan legge ved når du tar bilder. tror og det er mulig å legge til effekter etter bildet er tatt direkte i kameraet ved å redigere bildet. syns den ene funksjonen med kun en fargetone og resten sort hvitt er litt kult.
 6. Takker, har vært en del i Ølberg havn. Der er det fullt av mink som kommer fram med en gang det er litt lite folk i moloen. Kan få nokså tøffe bilder når de springer langs bildekkene på kaia. Tenkte meg en tur nedover mot orrevatnet og orrestranden snart. tror jeg får legge en tur innom Sele havn på veien og da. Ser ut som en fin havn med all steinen rundt moloen.
 7. Hei, jeg driver litt med fotografering av fugler og dyr. Er det andre som har denne interessen i nærheten? Ønsker tips til plasser for fugler/dyr i området. maks 1 time kjøring fra Stavanger. Hadde også vært kjekt å fått til en foto tur i området hvis noen har interesse av det.
 8. Takk for at du prøvde. Har også funnet ut at det sikkert er flere feilkoder problemet er bare at jeg er på påskeferie i fjellet og det er 500km hjem =) og alt er jo påskestengt. men får vel få noe veihjelp ut til å se på det. Det som skjer med bilen er at den kjører på nødmodus og har lav motor effekt. Så er småredd for å kjøre den langt før koden er knekt =P
 9. Den guiden her er det jeg følger: men finner ikke noen plass hva antall blink betyr har også et problem med å lese av antall blink som er i filmen jeg postet.
 10. Får ikke opp noe ECN nummer i det hele tatt, kun lampa som blinker.
 11. Heia, er ikke samme bilen jeg har så det fungerer ikke på denne. Jeg presser først bremsene inn og så gass pedalen. så vrir jeg om tenningen og varsel lampa blinker en kode som jeg ikke vet hva er. Har søkt på alt jeg kommer på av ting på internett, men finner ingenting om hva den koden betyr.
 12. Hei, jeg har filmet en feilkode på min Opel Corsa D 2008 modell, med 1.2l bensin motor. Jeg har problemer med å tyde hva blinkingen betyr. Er det noen som kan knekke koden for meg? https://www.youtube.com/watch?v=bVIRKL61cB4&
 13. Nei den er ikke medlem i et domene
 14. Sliter med samme greiene selv. har lest over alt og får det ikke til! klarer ikke å gjøre endringer så lenge jeg ikke er administrator. samme feil melding kommer opp.
 15. Hei, jeg kjøpte nettopp en ny pc med i7-4771 prosessor 3,5ghz. Når jeg ser på oppgavebehandling så står det at hastigheten på prosessoren er rundt 3,85ghz er den da overklokket fra fabrikk?
×
×
 • Create New...