Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Stream på jobb


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sitter på jobb og har litt lyst å se en fotballkamp i kveld. Men kommer meg ikke inn på noen streamer, noe jeg regner med har med en brannmur i nettverket her på jobb å gjøre. Er det noen mulighet å omgå denne brannmuren på en eller annen måte?

Jeg ville vært veldig forsiktig med å omgå brannmurer og evt andre sikkerhetssperrer de har satt opp på jobb. Ja det er normalt ganske enkelt, men konsekvensene kan bli ganske alvorlige om det oppdages. I værste fall kan man miste jobben. Er en fotballkamp verdt det?

 

Det du kan gjøre er å ta en telefon til den som er ansvarlig for nettverket, og høre om det er noe han kan hjelpe til med. Hvem vet, kanskje han også ordner en løsning for deg?

Lenke til kommentar

Ny kamp, ny dag på jobb :p

 

Fikset det forrige gang ved å konfigurere proxy-innstillingene i Windows Media Player fra bruk proxy-innstillingene til nettleser, til identifiser proxy-innstillinger automatisk. Og da funket det. Men gjorde det på min egen laptop som jeg hadde med, og det har jeg ikke idag. Så kan de oppdage her hvis jeg gjør det på jobbmaskinen? Har egentlig ingen aning hva som skjer når man endrer de innstillingene.

Lenke til kommentar

de kan merke det, men antagelig har de ikke så god kontroll at de gjør det.

kjør på, kan nesten garantere at du ikke blir tatt for det, ekstremt få(ingen?) har slik overvåking har vanlige klienter.

 

evt kan du søke på google etter "online proxy", så kan du komme deg utenom mye av sperringene.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...