Jump to content

Samcki

Medlemmer
 • Content Count

  4181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

91 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er nesten litt skremmende å lese dette, hvor uvitende Willhelm er og hvor lite innsyn i hvordan SEO har utviklet seg over tid. SEO er langt mer enn bare innhold, bare for å nevne noen nøkkelord: Semantic oppsett Alt og Title for bilder Dupliserte titler og meta tekster Duplisert innhold Oppsett av canonical URL Rewrites Korrekt oppsett av sitemaps Korrekt oppsett av robots.txt Dette er bare noen av tingene man må se på, og de fleste som driver med nettsider har ikke anelse hva 99% av dette er, en nettside med godt innhold med fint design er ikke ensbetydende for en god rangering i søkemotorer. SEO innebærer også en tilknytning til sosiale medier, hastighet av nettside, mobilvennlighet (Særs AMP som er relativt nytt).
 2. Tja... Jeg vil si det er store prisforskjeller når det er 43% billigere for en Kanger nebox fra fasttech iforhold til norske nettbutikker. Over 40% billigere for Eleaf iJust2 kit. Fordamperhoder til Aspire Atlantis koster 33kr i Norge og 5stk fra FT koster 95kr. Kangertech fordamperhoder koster 30-40kr/stk her og de koster under under 90kr for 5stk fra FT. Er det ekte vare står det Authentic forran varenavnet, f.eks. Authentic Eleaf iJust2.... Er det "uekte" eller klone så står det f.eks. Eleaf iJust2 Styled... På fordamperhoder så er ekte vare merket med Authentic og kopier merket med Replacement. Du trur varer som sendes til Norge går gjennom en kvalitetskontroll, hvor naiv er du? Dette er Kina, QC = minimum uansett. Hva er det med dere føkkheads her på forumet som trur at ordet nybegynner betyr idiot, evneveik, ute av stand til å undersøke og ta egne besluttninger osv.? Nå vet jeg ikke helt hvorfor du må være så negativ. Ja jeg kjenner Kina meget godt, vært på besøk hos fabrikker og vet godt hvordan markedet fungerer - så det er ikke naivitet men en realitet. Som jeg sier så kan man gjøre gode kjøp. 43% billigere er en ting, fordi man kan kjøpe toll og momsfritt, butikkene i Norge må fortolle inn varene og legge på moms på varene, ha service og holde seg til Norsk forbrukerkjøpslov, samt de som driver må jo kunne leve av det også - selvfølgelig blir prisene dyrere derav... avskrekkende dyrt er det ikke. Har handlet nok av FT, Gearbest etc og vet godt at Authentic ikke alltid betyr originalvare, derfor jeg anbefaler en nybegynner som skal begynne med damping å bruke en av de Norske leverandørene, der får han hjelp, regner med det er viktigere for vedkommende å finne det som er riktig for han enn å spare noen kroner, samt vente uker på å få utstyret. Så det er bare å slappe helt av, trenger ikke å bli tastaturhelt fordi noen er uenig med dine meninger.
 3. Helt bullshit er det ikke. Ja du kan få original varer fra FT, men da stort sett B varer som ikke har gått igjennom Q sjekken på fabrikken, men det er også en overveldende mengde med kloner på FT så er litt bingo om man ikke helt følger med. Når det gjelder Quality check og B varer så er dette vanlig praksis, fabrikkene ønsker å bli kvitt varene som ikke er godkjente og selger det via sider som FT - Meste av omsetningen fabrikkene får (Joyetech eier Eleaf) kommer fra butikkene som handler direkte fra de. Nå er trådstarter nybegynner så tviler på at han vet forskjellen mellom original vare og klone, da alt sannsynligvis er en jungel av utstyr. Men det er ikke tvil om at man kan gjøre gode kjøp fra FT, men ønsker man å være 100% sikker på at man får original vare som har gått igjennom quality check så bør man heller handle lokalt. (alt for store prisforskjeller er det heller ikke)
 4. Watt justeres ettersom hvilken tank, fordamperhode og juice du bruker, tempkontroll forhindrer at fordamperhodet svir seg. GS-AIR fungerer best på 10-15watt. Velger du tempkontroll må du velge fordamperhoder med tempkontroll, da stiller du inn antall grader.
 5. Deg om det, eier 4 selv, lekker ikke og smaken er god for munn til lunge, så nok den tanken som er enklest for en nybegynner. Triton er forøvrig en ok tank, eier en av disse selv, men koster deretter også.
 6. 1,5 ohm er ikke sub-ohm alt under 1 ohm er sub-ohm Som munn til lunge så er nok det settet jeg anbefalte en av de bedre startsettene, enkel i bruk og god på smak, samt koster ikke allverden. Edit: Også verdt å nevne at batteriet som er i det settet kan også kjøres med sub-ohm tanker senere, så da kan du kjøpe en enkel sub-ohm tank senere uten å måtte kjøpe nytt batteri.
 7. Som nybegynner så er det vel munn til lunge som gjelder, men flere og flere går over til rene lungetrekk og da er sub-ohm å foretrekke. Om det er smak du er ute etter så er det vel Uwell Crown som tanken for deg på sub-ohm, er du ute etter mye damp så er det Smok TFV4 som gjelder, lyst til å bygge selv så er Steam Crave Aromamizer (for avanserte brukere). Som startsett så er vel dette det du leter etter: https://dampshop.no/istick-40w-med-gs-air-m-tank-og-5stk-coiler.html
 8. Hovedsakelig fordi jeg kjenner nettsiden og fordi den er i Norge. Dermed er det kort leveringstid og enkelt å kjøpe nye "coils". Noen modeller og anbefale fra damshop.no? Og får man kjøpt coils til Innokin Endura på norske nettsider? Endura er vel ganske nytt på markedet, så lite å finne av de i Norske butikker pr i dag. Som jeg forstår det så er du ute etter et normalt startkit av den litt eldre typen, vCat startsettet har jo fått en god test her: http://skypumpen.no/vapeonly-vcat/- som et vanlig startsett så er det nok denne jeg ville ha gått for, eventuelt Aspire Starter kit, men koster deretter mer også.
 9. Finnes flere norske leverandører, Dampshop.no er jo en av de med størst utvalg i Norge Så anbefaler en titt der også. Hovedsakelig fordi jeg kjenner nettsiden og fordi den er i Norge. Dermed er det kort leveringstid og enkelt å kjøpe nye "coils".
 10. Nå får man med et RBA dekk til denne tanken også. Kommer også et 1.5ohms fordamperhode til denne, totalt sett etter å ha prøvd begge tankene så er det lite som slår TFV4. Triton blir bare pingletank i forhold (Det er en helt ok tank, men alternativene i samme prisklasse er så mye bedre) https://dampshop.no/smok-tfv4-sub-ohm-tank.html<- Denne ville jeg ha anbefalt om man ønsker en tank som dekker alt fra + ohm og sub-ohm til RBA oppsett.
 11. Det er helt riktig, men som sagt det er risikosport å forvente original varer fra FT - har sagt hele veien at det ikke er noe galt i å handle der, men anbefaler det ikke om man ønsker originalt. Må også si at det er lett å kopiere disse, dvs de har 1 original og kopierer koden og manualen og legger ved kopien - dette var enklere før men som dere vet så er de veldig kreative
 12. Det er helt riktig, men som sagt det er risikosport å forvente original varer fra FT - har sagt hele veien at det ikke er noe galt i å handle der, men anbefaler det ikke om man ønsker originalt.
 13. Personlig stoler jeg heller på typ 126 reviews på en artikkel enn et par personers fordommer. Det kan godt hende du har fått det forklart på den måten du sier av noen som er involvert med Kanger - men Kanger er et kinesisk selskap, og jeg kan garantere deg etter 20 års erfaring med alle bransjer i Kina at slike absolutte prinsipper ikke finnes på en eneste fabrikk. Kommer en kunde med penger nok i neven så får de varer. Får de ikke av selger A så får de av selger B(fabrikkselgere i Kina har et veldig merkelig, konkurransebasert og usamarbeidende system, hvor de t.o.m kan finne på å underby og stjele hverandres kunder internt, eller gå forbi et gammelt lojalt et ledd for å tjene mer). Den risikoen du nevner er altså ikke reell, ikke når ordrene er store nok. Det fungerer ikke som i Vesten der nede. Langt i fra. 1. Nå begynner du å gå på tynn is med hersketeknikker. 2. Reviews kan også fakes - like langt der 3. Stoler heller på de 300 postene om Fasttech fra norske kjøpere fra NDS når det kommer til erfaringer 4. Sist gang jeg kjøpte en farget autentisk Kangertech vare som linket til tidligere så flasset fargen av, glasset var lakkert og jeg vet at Kangertech ikke lakkerer glasset. 5. KangerTech, Aspire, Eleaf, Innkoin og flere større produsenter i Kina er redelige, det er et race om å få mest mulig markedsandeler i et raskt voksende marked - hva tror du dårlige varer gjør med omtale i et marked der annonsering er så å si totalforbudt, det lille de tjener på å selge via FT er rett å slett ikke verdt risikoen for de - bare se hva Kangertech selv skriver om Fasttech Som jeg sier, ingenting galt med å handle hos FT, bare ikke forvent _originale_ varer. Du kan tro hva du vil men FT er ikke et sted å handle originale varer i fra, det er som å tippe lotto. En annen ting som er greit er at kjøper man i Norge så får man: 1. Originale varer 2. Garanti og reklamasjonsrett ihht norsk lov 3. leveringstid på 1-3 dager Er det virkelig verdt å spare de få kronene på noe som mest sannsynlig ikke er originalt?
 14. https://www.fasttech.com/product/1427400 Nå står det ikke Kanger på eska eller i teksten, men hva indikerer at den er fake?Farget glass. Kangertech produserer ikke protank 1 med farget glass.Jeg ser du sier det, men jeg finner ingen indikasjoner i forumet eller anmeldelsene på at den er fake - den ligger sammen med andre verifiserbare kanger-varer (dog utgått vel å merke), og da hverken meg eller deg kjenner Kangers fabrikasjon ut og inn har vi ingen grunn til å anta at ikke de lagde noen batcher med farget glass mot slutten av enerns levetid, gjerne for å få solgt ut rester.Jeg har derimot meget inngående kjennskap til kinesisk forretning og produksjon generelt, og det er fullstendig plausibelt at de laget noen siste batcher, gjerne på forespørsel fra en konkret storkunde som FT. Custom-varer til enkeltkunder er helt standard. Jeg kjenner godt til Kangertech og hvordan de operer, kan si at dette enten er protanks som er originale der de har byttet glass/plast selv eller fake, jeg går for siste siden det er FT. Bare ta en tur innom NDS sine Facebook sider og se hva folk skriver om sine erfaringer på "authentic" varer - stort sett bare fake varer å finne der. Og Kangertech kaster ut leverandører som selger via FT - så om noen andre selger der så går de på stor risiko noe jeg tror de leverandørene av Kangertech unngår. Så mine ord er ikke kjøp batterier på FT - kjøper du tank så er det på egen risiko og ikke forvent det store.
 15. Hvor orginal trur du denne er???Man bestiller ikke batteri fra FT. Du vet aldri hva du får. Hus kan brenne ned. Liv har gått tapt på uorginale batterier (og ladere). Nei bestill fra kjente norske forhandlere. Da er du mye mer trygg på hva du får. For noe tull, de norske butikkene bestiller fra akkurat samme leverandører som fasttech.Ja, FT har mye kloner og fake, men de er ærlige på det. Enten står det "kayfun style" eller "kayfun replica/clone." Står det derimot "genuine Lemo/etc" er det uten unntak ekte vare. Det er ingenting merkelig ved det eller at de har lavere pris enn damping.no - de ligger i samme nabolag som fabrikkene og betaler ingen moms/toll, og har billigere arbeidskraft og drift. Dette er tull. Det er bevist flere ganger at Fasttech missbruker ordet Authentic. F.eks så bruker ikke Eleaf, Kangertech og mange flere Fasttech som salgskanal. Dette har de selv gått ut og sagt. 3 minutter før jeg så svaret ditt satt jeg å leste en tråd på NDS sin facebook-side der brukere har kjøpt authentic fordamperhoder som ikke kan sammenlignes med det norske forhandlere selger. Dette er helt riktig, de store produsentene skyr FT som pesten, rett og slett fordi det selges kloner/kopier av deres egne varer. Så nei, det meste du finner på FT er kopier, så alt av batterier bør man holde seg langt unna her.
×
×
 • Create New...