Gå til innhold

trene til å kunne sykkle over 1500km


Anbefalte innlegg

vel i dag på et styre møte ved speideren snakket vi om landsleiren som vi skal ha til neste år og temaet rundt leieren er miljøbevissthet.

 

begynte som en spøk at vi skulle sykle helt fra Bodø ned til Lista utfor Kristiansand, etter å ha tygget en del på denne lurer vi på om faktisk vi skal gjøre det.

 

så her kommer spørsmålet/problemet, strekkingen er over 1500 Km og dermed lurer jeg på hvordan treningen skal foregå. skal selv også trene til befalskolens krav i Militæret og har tenkt at trenings planen skal se noe alle dette...

 

Mandag - Styrke trening

Onsdag - Jogge så lenge jeg orker

Fredag - sykle minst 5 mil

 

er dette en realistisk treningsprogram for å kunne sykle helt ned + befalskolen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor mange dager tenker dere å bruke på dette? Hva slags sykler har dere? Skal dere bo i telt, på hotell eller vandrerhjem?

 

Jeg og en kamerat syklet igjennom Danmark i sommer, da klarte vi fint 700 km på 6 dager med sykling, uten at vi syklet så beinhardt.

Men vi har syklet en del fra før av, har landeveissykler og hadde kun 10 kg med oppakning hver, så syklingen var ikke så tung som den kunne ha vært.

Lenke til kommentar

3000m på 14 minutter er vel stort sett dårligst i gymklassen, altså de som bare går mesteparten av veien. Dere ville nok gå på en seriøs smell etter noen timer og ha lyst å dra hjem igjen. Utrolig hvor mye å være sliten i muskler man ikke visste man hadde engang, gjør med moralen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...