Jump to content

olasonn

Medlemmer
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)
 1. Her er video av bytting av en lignende eike: https://www.youtube.com/watch?v=OwkEL-oAwUE
 2. Takk for svar. Disse eikene har gjenger på begge sider og det er forhjulet som det gjelder, så det skal være greie å skifte om man bare har rett verktøy. Men finner ikke rett på nettsiden. Men har sendt dem en epost, så får se om de svarer og kan hjelpe.
 3. Har en ødelagt eike og nippel men finner ikke hvor jeg kan få det fikset eller kjøpt erstatning. Er eike med gjenger på både hub og rim. Noen som kan hjelpe?
 4. Case closed.....han her bare tuller. Umulig at noen klarer å være så utrolig dum men samtidig betjene en datamaskin/mobiltelefon/nettbrett eller hva det måtte være.
 5. Og hvorfor tror du han er troverdig?
 6. Det sier du bare fordi du ikke har fått med deg denne tråden. ----------------------- Å nei...han tror at jorden er flat også? Jaja....utrolig hva man kan finne seg i å tro på om man starter med at en eller annen bok må ha rett og man ikke er fri til å akseptere virkeligheten.
 7. Du bør lese bedre kilder om de du leser sier at evolusjon er umulig. Bare det at du bruker ord som "makroevolusjon" sier litt om din begrensede kunnskap om temaet. Men når det er sagt så har jeg mine tvil om du virkelig mener det du sier. Min "Poe-alarm" går av her, tror du bare tuller.
 8. Den ENESTE grunnen til at evolusjonsteorien er allment akseptert er at det er den forklaringsmodellen som best stemmer med tilgjengelig data. Ikke korrekt fremstilling av skapelsesmyten? Du finner knapt 2 kristne som enes engang, så hvordan skal man klare å si dem alle mot? Jeg kjenner ingen som ikke tror på guder fordi de som tror på disse gudene er dårlige folk, kun fordi det ikke finnes noen god grunn til å tro at guder finnes. Og ditt siste poeng om å holde frem et alternativ...hvorfor syns du religioner skal holde frem alternativer til virkeligheten?
 9. Det ser ut til at du tror mer på Hovind enn på nær alle eksperter innen alle vitenskapelige felt ang. livets utvikling. Hvordan kom du dit? Hva var prosessen?
 10. Nei. Det der er ekte. Nå gir jeg meg. Ikke en sjangs i helvete om det der går an Fake i 2016.Nå har de funnet opp teknologien til å reise til Mars på 70 dager. https://www.youtube.com/shared?ci=AkfTpIO7UxQ Kom igjen folkens. Vær med å delta i å fremskynde prosjektet. Be politikere spytte inn noen oljemilliarder til Nasa. De brukere hver eneste peng på skikkelig vitenskap. I følge din (og/eller andre kreasjonisters) logikk så skulle de jo hatt 4K kameraer for å filme dinosaurene for 65millioner år siden, hvis ikke så MÅ det være "eventyr" Du er jammen meg en fin en MaxRPM, du tilhører sjeldenhetene av de personene jeg har noensinne har diskutert med, til og med her inne. Med dette så mener jeg ikke at du er smart - snarere tverimot. Jeg syns synd på deg rett og slett, det må jo være helt forferdelig slitsomt å være i en situasjon der man ikke tør å åpne ytterdøra, fordi makan til redd for å miste trua på jesusen din har jeg aldri vært borti før Vi sees på mars Kan ikke miste trua. Plent umulig på grunn av en annen tråd jeg har om matematiske tilfeldigheter i bibelen. Det er steinfast forkynnelse om at bibelen er skrevet og inspirert overnaturlig av en matematisk skaper. Og når jeg gjenkjenner dette i Skaperverket og i den beste løsningen for menneskeheten er å tro på Jesus på innsiden. Da gir det meg trippelfast tro på bibelen. Nå skal visstnok Jupiter entre Jonfruens tegn og havne i mageregionen til Jonfruens tegn på himmelen. Har lastet ned en stjerneapp for å se desse 40 ukene Jupiter skal retrograde seg i mageområdet før den går videre den 23. September neste år og månen skal være ved Jomfruens føtter solen skal være over hodet og tre planeter(stjerner skal vær rundt løvens tegn sine ni stjerner. Dvs Johannes åpenbaring kapittel 12 skrevet på himmelen. Menneskesønnens tegn som Jesus forklarer om i Matteus kapittel 24. Troen reddet meg fra mulig narkohelvete for 14 år siden. Kan ikke si livet var en dans på roser etter det. Men har nå null interesse for å dope meg. Alkohol inntas svært sjeldent. Hadde før problemer med å være i sosiale samlinger uten alkohol. Men har null problem nå. Og har et kjekt familie og venneliv. Du trenger ikke synes synd på meg. Jeg trives med å tro på Jesus og finner styrke i det også og slik kan jeg holde på å takke Gud for dette så jeg ikke går rundt og er oppblåst i egenrettferdighet og stolthet. Er ikke så glad i å vær rundt stolte folk som skryter av alt de har prestert i livet uten å takke Gud. De virker så oppblåste. Men jeg tenker at de mangler Jesus i livet. Tilbake til den flate jorden. Her er en informativ video jeg nettopp har sett. Og det forklares om refraksjon og flyruter og gyroskop om jeg ikke blander. Skal se den igjen siden det var mye å tygge på. https://www.youtube.com/shared?ci=wci0eeerQgs Det her kan umulig være seriøst ment. Flat jord.....? Nei, selv om religion er dumt nok å tro på så kan ingen være så uinformert at de tror jorden er flat.
 11. Tester av sko på nett er meningsløse. Dine føtter er unike og du gjorde helt rett i å prøve noen forskj. modeller og kjøpe noen som satt bra på foten.
 12. Om du trener mot maraton vil jeg anbefale andre intervaller, 4x4 er altfor kort arbeidstid. Du bør ha minst 30min. effektiv løpetid på de, gjerne lengre etterhvert. F.eks. 10x3min, 8x4min 9x5min, 4x8min....slike har bedre effekt for langdistanseløping. Pass på at du løper de i jevnt tempo og at du ikke løper de første så raskt at de siste går saktere og saktere. Syns også det er itt kort tid mellom de to int. øktene. Ville heller fokusert på 3 nøkkeløkter: En intervalltrening (som beskrevet ovenfor), en hurtig langtur (40-60min i ca. maratonfart), og en rolig langtur. (90-120min kjemperolig) Om du føler at du kan trene de andre dagene ville jeg bare løpt kjemperolig....pinlig sakte....i 40min eller så.
 13. Leker med tanken på et 15x3m svømmebasseng i hagen, for svømmetrening. Noen som har et røft overslag om hva sånt koster?
×
×
 • Create New...