Gå til innhold

PS3 Slim (Vi følger prisutviklingen på Phat og Slim PS3)


Dragonlove

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Som det står i Dagbladet artikkelen jeg linket til så har Norge allerede kjørt på en lavere pris enn ellers i verden og dermed har konsollen blitt billigere i Norge enn den opprinnelig utropsprisen har vært.

 

 

Stemmer det, de skal nok prøve å tjene noen KR, men på sikt så kommer de nok til å måtte justere ned prisene pga konkuransen og at de fleste forventer priskutt, tror nok en del kommer til å vente med å kjøpe til de har kuttet prisen litt.

 

Men muligheten er jo absolutt tilstede at det samme forskutterte priskuttet kommer til å gjelde slim utgaven også, men vi får se.

Lenke til kommentar

Om derimot etterspørselen holder seg kommer det neppe til å bli noe prisreduksjon. Man ser bare hvor lenge Wii har holdt seg uten noe prisreduksjon og den har solgt som bare fy. Så blir etterspørselen god nok kan man se lenge etter noen prisreduksjon. Kanskje til jul om man er heldig men tviler slik sett.

Lenke til kommentar

Hvis nå bare Komplett kunne følge etter. De har allerede satt den ned fra 3295,- i går til 2995,- i dag (så jeg avbestilte og bestilte på nytt). For de som kan hente i Oslo eller Sandefjord foretrekker jeg Komplett med 39,- frakt og mulighet til å hente på dagen 1. september, kontra 99,- frakt hos Elkjøp og potensielt måtte vente til 2. eller 3. september før den dukker opp.

 

Alternativt kan man jo stikke til Elkjøp den 1., men jeg tar ikke sjansen på at de har noen igjen innen jeg er ferdig på jobb...for ikke å nevne deres evne til å prise vidt forskjellig på nett og i butikk.

 

 

-foudre

...som synes denne uken går ALT for tregt!

Lenke til kommentar

Så grusomt, man får ikke kjøre (etter hva jeg har hørt og lest) et lite kompatibelt OS på sin PS3.

 

UGGGHHHH, jeg har lyst til å forhåndsbestille PS3 hos Elkjøp, men jeg tror ikke jeg får stipendet før to dager etter release. Om jeg forhåndsbestiller, må jeg da betale PÅ RELEASE?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...