Gå til innhold

Battlefield: Bad Company 2 - Fakta, videoer og diskusjon.


Gjest Slettet-uVTr2vDm

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte meg BC2 for en stund siden på tilbud på steam, men som med meg og mange andre opplever jeg "sound loop and freeze -> reboots" etter alt mellom 20 min - 2 timer spilling. Har lest i div forum/sider, og prøvd mange fixes men det ingen fungerer.

 

Noe av det jeg har prøvd er reinstall av punkbuster, deaktivert lydkortet(spille uten lyd er boring), reinstallert spillet, ++

 

Ser ut som det er syyykt mange med denne feilen, og DICE/EA har ikke klart og komme med en fix på det, selv etter så lang tid.. heldigvis kommer BF3 snart, men er greit å varme opp med BC2 først.

 

Så jeg lurer på om det er noen som vet hvordan dette kan løses, som kanskje har opplevd det samme.

Lenke til kommentar

Får kanskje presentere meg her, forresten. Spiller en del BC2 som ensom ulv, kanskje det hadde vært moro å spille med folk som kan bli kjentfolk.

 

min første soldat: http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/GurgleGranbark/

min neste soldat: http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/GurgIe/

min siste soldat: http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Granbark/

 

Spiller helst som GurgIe for tiden, og er stolt over mine 1000 kills med mg3 på 8t37min med 26% acc. Den gønnern er definitivt spillets råeste, etterfulgt av XM8-serien (bedre sikter).

 

Jeg opplever at mange hyler fort og høyt om juks så lenge man dreper litt mer enn man dør. Husk at ikke alle jukser selv om de er bedre enn deg - noen er bare bedre. Slik som f.eks. BlackManHammer: http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/BlackManHammer/

Han er mildt sagt brutal, en fryd å være på lag med men tilsvarende kjedelig å spille mot.

 

Irriterer meg forøvrig over det samme som de fleste - snipers på laget som ikke bidrar, folk som generelt er for defensive som attackers, forsettlig teamkill/-damage i hardcore samt folk som har spilt i 10-20 timer med vrangforestillinger om egne ferdigheter som konkluderer med at alle jukser.

 

Ellers liker jeg å sprenge ting med C4, hvor quad-bike med sprengstoff er klar favoritt :D Jeg vet at noen misliker dette, men ærlig talt - sykkelen tåler et par skudd før jeg sprenges himmelhøyt, da må jeg få lov til å kose meg den ene av fem ganger jeg sprenger en tank.

Lenke til kommentar

BlackManHammer har gode stats men du ser jo at selv en god spiller ligger på 20-25% headshots med vanlige medic/assault/engi våpen.

De med aim-bot ligger på 50-80% headshots.

 

Med over 3000kills i hver av BlackHawk og Bradley, kan man vel anta at det har vært relativt mye HardCore Rush Valparaisio spilling på BMH.

Lenke til kommentar

BlackManHammer har gode stats men du ser jo at selv en god spiller ligger på 20-25% headshots med vanlige medic/assault/engi våpen.

De med aim-bot ligger på 50-80% headshots.

 

Med over 3000kills i hver av BlackHawk og Bradley, kan man vel anta at det har vært relativt mye HardCore Rush Valparaisio spilling på BMH.

Skulle akkurat til å si det samme :) Heavy på Blackhawk horingen... mye like enkelte andre her inne på tråden/forum *host*

Lenke til kommentar

Bestemte meg for å spille litt mer BC2 her en dag, og da jeg aktiverte BC2 i Origin (Boxed versjon, fra release), så jeg at jeg kunne velge Digital Deluxe Edition, som tydeligvis skal inkludere Vietnam expansionen. Får jeg denne gratis? Viss ja, hvordan aktiverer jeg denne? Har ikke fått noen form for key på epost, og den jeg allerede har fungerer ikke.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-IBL5Pam9QB

Så lenge lagene er ca. jevne og det ikke ender i baserape, så storkoser jeg meg på Operation Hastings. Synes absolutt Vietnam er verdt pengene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bare jeg som synes det er sært å ikke ha bronse en gang på kniv, når man er level 50?

 

Ikke alle som gidder å bruke kniv, og jeg for min del ser ikke poenget om ikke jeg er tom for ammo eller kommer bak folk.

Jeg har kun 352 kills med kniv med nesten 760 timer i MP, og det er veeldig lite. Nå har jeg blitt ganske forbannet på lagkamerater som kniver en fiende og lar meg dø for det i samme slengen også, bare fordi de synes det er "kult", så det har kanskje en sammenheng.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...