Gå til innhold

HTC Hero - It just makes sense


Anbefalte innlegg

Apples guldæg iTunes bliver udfordret

 

Med et simpelt og brugervenligt program, der kan synkronisere alt din musik, podcast film, video og private fotos mellem din telefon; feks HTC Hero og din computer

 

 

Android, Blackberry, Ericsson, Nokia, Windows Mobile, listen fortsætter i det uendelige Ja, selv iPod og iPhones kan helt uden problemer synkronisere med DVD-Jons seneste program, kaldet DoubleTwist.

 

main17084307.jpg

 

Double Twist som programmet hedder er en klokkeklar konkurrent til Apples iTunes-software (bare meget enklere!). og det vil inden for ganske kort tid være muligt at at købe musik via Amazon musik store (Mac brugere har allerede fået muligheden)

 

http://lifehacker.com/5376389/doubletwist-...to-ditch-itunes

 

syncpc23444452351113.jpg

Inspirationen kommer ganske tydeligt fra iTunes, bare noget mere overskueligt

 

Jon Lech Johansen er bedst kendt som manden, der brød piratspærren på dvd-skiver. De seneste år har han arbejdet med et nyt projekt: Et simpelt program, der skal kunne synkronisere både musik, film og billeder mellem alle typer afspillere. Det betyder med andre ord , at man ikke behøver at benytte iTunes, hvis man har iPod, eller Nokias software, hvis man har Nokia-mobil.

DoubleTwist, understøtter hundredvis af enheder, og ud over

musik og fotos, kan programmet også lægge video på enhederne. Det ændrer endda selv formatet på videofilen, hvis det er nødvendigt.!

 

TIPS

 

Når du skal synkroniser din Hero med doubletwist skal du havde adgang til SD kortet hukommelse . Det får du ved at på ind i setting/SDkort/unmount SD kort.

 

Det kan blive meget nemmere hvis du downloader applikationen MountUSB og lægger den på dit skrivebord, så er det blot at trykke på den, for at Hero og DoubleTwist kan se hinanden.

 

 

 

Se og download Doubletwist programmet her http://www.doubletwist.com/dt/Home/Index.dt

 

 

 

Der er netop kommet en opdateret udgave af DoubleTwist, og i den anledning har DVD Jon lavet en satirisk video, der er en slet skjult kopi af Apples egen reklameversion af George Orwelle1984 fra ... ja ... 1984.

 

I den gamle Apple reklame, der i øvrigt var instrueret af Ridley 'Alien' Scott, sammenlignede Apple computerproducenten IBM med ensretning og diktatur, mens Apple stod for frihed (!)

 

Apples verdenssyn har så sandelig forandret sig meget siden...

 

I DVD-Jons 60 sekunders udgave, som du kan se herunder, er det ikke overraskende Steve Jobs fra Imperiet Apple,der optræder som Big Brother Watching You

 

 

 

Apples gamle reklamevideo fra 1984

 

screenshot20090929at113.png

Steve Jobs holder øje med sine hjernevaskede tilhængere

 

Rygter siger at Google om kort tid er på vej med en net musikafspiller; GTunes /Gplayer e.l., således at Android systemet vil få en regulær base at handle musik og spil på. Dette projekt har været omtalt siden 2006.

 

Alt dette er endnu på rygtebasis og der foreligger ingen fakta omkring dette, omend snakken er blevet ganske voldsom på det sidste. http://searchengineland.com/report-here-comes-gtunes-28194

 

 

I DVD Jons 1984 satirevideo lagde jeg mærke til, at der efter slutningen af filmen benyttes toner der umiskendeligt minder om den lille grønne Droids små pludrende robot lyde, så måske ligger der alligevel et kraftigt hint om at Android eller rettere Google vil indgå et officielt samarbejde inden for overskuelig fremtid.

Endret av Ejensen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Artig innlegg/artikkel der Ejensen. Jeg må ta en titt på videoene når jeg sitter ved en PC som takler flash :p

 

 

Over til noe annet.

 

Hvorfor er det så få som har lagt inn brukererfaringer på Heroen sin? Denne tråden vitner jo om at det er stort engasjement rundt helten, men allikevel er det kun 2 personer som har lagt inn sin erfaring. Det kan godt hende at brukerene her ikke er så flittige brukere av prisguiden, men selv så bruker jeg den iherdig når jeg er på markedet etter et nytt produkt. Andre brukeres erfaringer er ofte med på å vippe meg mellom et produkt og et annet.

 

Jeg ser at Omnia HD har 11 erfaringer, Jet har 8, W995 har 13 så prisguiden er jo tydeligvis ikke død. Nå får den seg jo ganske snart en overhaling også så da vil muligens enda flere bruke den. Da skader det jo ikke for oss Hero-fans å noen lovord om telefonen nedskrevet når nye potensielle Heltebrukere ser seg om etter ny telefon.

 

Personlig noterer jeg ned pluss og minus ved telefonen etterhvert som jeg oppdager de (plussiden er LAAAANGT større enn minussiden, men noe kluss har jeg riktignok funnet) og kommer til å legge det inn som erfaring så snart jeg føler meg "ferdig". Jeg oppfordrer dere andre til å gjøre det samme.

Lenke til kommentar

Haha, tok med Heroen på tredemølla i dag. Hadde den i bokserkanten siden buksa gled nedover når jeg hadde den i lomma. Det skulle jeg ikke gjort. Nå er det rommet ved kameraet fult av dugg.

 

imag0050i.th.jpg

 

Noen som har tips til hva jeg kan gjøre?

Endret av R3itan
Lenke til kommentar
Haha, tok med Heroen på tredemølla i dag. Hadde den i bokserkanten siden buksa gled nedover når jeg hadde den i lomma. Det skulle jeg ikke gjort. Nå er det rommet ved kameraet fult av dugg.

 

imag0050i.th.jpg

 

Noen som har tips til hva jeg kan gjøre?

 

auda... du får tørke den sånn at kondensen innenfor kamerarommet går vekk (sett den i ovnen på 50 grader en times-to timers tid :-) Vil heller ikke anbefale deg å ha telefonen på innsiden av bokseren siden du sannsynligvis svetter en del når du trener (dette kan skade telefonen din)

Lenke til kommentar
Jeg hadde bare problemer med at jeg ikke mottok meldinger, og det var før oppdateringen kom. Har du siste firmware fra HTC?

Har ikke oppdatert noe på den siden jeg fikk den da den ble lansert hos NetCom for omtrent tre måneder siden(?).

Kjør oppdateringen, om ikke annet så i alle fall for responsen i menyene sin skyld!

Lenke til kommentar
Apples guldæg iTunes bliver udfordret

Dette var digg!! Fungerte veldigt bra

Tak for de mange positive tilbagemeldinge om mit DoubleTwist indlæg. Godt at vi Android brugere kan hjælpe hinanden.

 

Der findes i øjeblikket så megen information på nettet om Android relateret stof (meget mere kommer til næste år), at det er umuligt at holde øje med alt det som er vigtigt.

 

Jeg håber virkelig at alle i dette forum vil hjælpe med at skrive lidt om nyheder, rygter og meget mere. Alt det som vi hver især synes er spændende eller interessant. Så er det vigtigste Android stof samlet et sted, nemlig i den store Android tråd :yes:

 

PS.

 

Det var en kæmpebefrielse at af-installere iTunes fra min PC.

 

Endelig 100 % fri for Apple! emoimhappy.png

Endret av Ejensen
Lenke til kommentar
Én liten ting.

Når jeg snakker i telefonen bryter den.

Plutselig i samtalen, så hører jeg et lite pip, og samtalen er brutt. Hvis jeg prøver å ringe tilbake i samme øyeblikk, får jeg det samme pipet.

 

Noen andre?

Mister du signalet? Hold høyt på telefonen, ikke i "knekken".

Lenke til kommentar

hva bør eg satse på ? Samsung Galaxy, bedre skjerm og kamera, men mindre minne og prossesor, eller Htc hero, som er raskere, men dårligere kamera, og dårligere skjerm. Men den har jo Htc sense...

 

veldig i stuss her. Skal bestille straks for Lg Viewtyen har tatt kvelden og kan ikke vente helt til Sony Eric. X3 kommer ut :p

Lenke til kommentar
Finnes det noe ala VLC til Android?

Det har til nå ikke vært mulig å lage noen slike applikasjoner til Android men Google har nå gjort et NDK (Native Development Kit) og det vil nok etterhvert komme endel multiformat videoavspillere. Såvidt jeg vet er dette NDK'et fortsatt ganske knotete å bruke for å spille av video'er så det kan nok tenkes det tar litt tid før man får noe som holder den kvaliteten man er vant til fra vlc softwaren.

 

Følgende er hentet fra http://www.swedroid.se/

Många har säkert frustrerats över det bristande stödet för videoformat/-codecs i Android – de absolut mest förekommande formaten på nätet har inte varit kompatibla och vi har tvingast konvertera alla filmer/serier vi har velat se på våra kära små telefoner. Utvecklare har länge inte kunnat göra något åt detta heller då de inte har haft den nödvändiga tillgången till ett NDK (Native Development Kit) för Android, men i somras släppte Google till slut ett NDK, och nu börjar vi se frukten av detta.

 

Först ut (såvitt undertecknad vet) att presentera en videospelare med stöd för ovan nämnda format/codecs är yxflash, som faktiskt har svalt det mesta jag har kastat på den i XviD/DivX-väg. Det som allra mest har varit till min belåtenhet är att jag inte har varit tvungen att nedkonvertera filmerna/serieavsnitten, dvs att sänka upplösningen, utan jag har kastat in dem på SD-kortet och spelat upp dem rakt av på min HTC Dream. Värt att nämna är att detta förstås handlar om SD-rippar – HD kan man naturligtvis glömma.

 

Spelaren, vilken kostar vansinniga 140 kr om man vill slippa trial-begränsningen på 2 minuters speltid, är i sig inget att hurra över utan känns väldigt ”beta”. Nedskalningen resulterade i halvtaskig bildkvalité, och därtill hänger den sig lätt om man gör något annat än att bara låta videoklippet spela. Det intressanta här är dock inte spelaren och dess brister i sig, utan mer ett ”proof of concept”. Vi ser nu att det är möjligt att spela dessa format på våra telefoner, vilket bådar mycket gott inför framtiden. Ett open source-projekt dedikerat till detta vore onekligen läckert – kanske något i stil med VLC för Android? [yxflash]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...