Gå til innhold

HTC Hero - It just makes sense


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har sikla litt på denne telefonen en stund. Jeg har vippet mellom denne og Samsung Jet (tro det eller ei ;) ) og selv om de er gode på forskjellige ting synes jeg at Heroen virker mest spennende og nyskapende. Utifra hva jeg har kommet frem til så har det dukket opp noen spørsmål angående Heroen:

 

 

  • Er det vanskelig å skrive SMS på den? Jeg prøvde den nettopp i butikken og syntes QWERTY-tastaturet hadde veldig små taster (uten at jeg har noe spesielt store fingre). Tastene var nokså små på tradisjonelt tastatur også synes jeg. Kan man skrive sms liggende (og blir tastene større da?). Er det noen mulighet for å gjøre tastene ved tradisjonelt tastatur større?
  • Er det mange spill tilgjengelig på Androidmarkedet? Samme om de koster penger eller ei.
  • Har dere opplevd noen treghet på telefonen? Ofte er jo en telefon kjapp og responsiv de første ukene, men etterhvert som du fyller opp minnet så blir den litt tregere. Er dette tilfellet med denne også (selv om man bruker AppKill altså)?

Lenke til kommentar

Sliter litt meg og få til internett-deling. Har skrudd på denne funksjonen via meny->trådløse nett og så [x] internettdeling, men jeg får ingen tilgang til dette på laptop. Første gang jeg prøvde dette kom en driver innstaleringen opp og det endte med feilmelding på installering av android phone. Likevel tror jeg drivere er installert ettersom syncen fungerer fint. Bruker win7.

Lenke til kommentar

(vet ikke om den er posta her tidligere though). Selv om han tilsynelatende har en ganske gammel versjon av Heroen skryter han mye av den og etter min tolkning er den bedre enn iPhone på det meste (det er en test mellom iPhone 3GS og Hero. Selv om jeg aldri har vurdert iPhone så er det morsomt å se at en som tydeligvis er nokså Applefan (anmelderen altså) gir mange poeng til Hero). Jeg har riktignok ikke sett alle 3 delene ennå, men for de som sitter på gjerdet kan det være morsomt å se litt nærmere på hvordan telefonen fungerer. Jeg tør nesten si at den har dytta meg ned fra gjerdet. Nå må jeg bare bestemme hvilken farge jeg skal ha.

 

(Men jeg lurer fortsatt på det jeg spurte om litt tidligere om noen ønsker å svare ;) )

Endret av Baltazar
Lenke til kommentar
Vipper du den på siden, får du større tastatur. Min har ikke blitt tregere.

Jeg prøvde dette, men ingenting skjedde. Kanskje jeg ikke holdt den sånn lenge nok. Er den da ok å skrive på? Jeg har så godt som aldri testet QWERTY-tastatur på mobiler så det kan jo også være en tilvenningssak.

QWERTY-tastaturet på Heroen er veldig god og brukervennlig. Flipper du den over på siden får du større tastatur, og takket være den adaptive ordlisten finner den frem til ordene du skulle skrive selv om du bommer på en bokstav eller to.

Telefonen lærer seg feilene du gjør ofte, og tilpasser seg dette så du alikevel får frem de ordene du skal ha. :)

Det er uvandt i begynnelsen, men man kommer veldig fort inn i det.

 

Man kan også sette innstillingen at den skal benytte vanlig telefon-numpad med T9-ordliste når telefonen er "stående", så du kan taste enkelt med en hånd som på hvilken som helst annen telefon.

Lenke til kommentar
Skal jeg gå for samsung Jet eller Hero? Trenger ikke sånne fanbois kommentarer. :)

 

Sjekk denne videoen:

http://www.dn.no/dntv/nyheter/article1718255.ece

 

Jet har bedre spesifikasjoner, men vil påstå at Hero'en mer brukervennlig og har flere muligheter. Jeg ville gått for en Hero, men det er kanskje fordi jeg aldri har likt brukergrensesnittet til Samsung sine telefoner..

Lenke til kommentar

siden ingen gidder å svare meg på tråden jeg har starta

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...;#entry14406394

 

spørr jeg her!

 

Akkurat fått meg Hero, installert etter litt hodebry MoDaCo 2.3

Problemet nå er at jeg ikke kommer inn på Android Market, jeg får bare beskjed om at jeg må skjekke sim eller forbindelse. Har fulgt smørbrødliste for Telenor APN oppsett tidligere i denne tråden, til og med ringt Telenor som ga meg en mail fra HTC som heller ikke hjalp.

 

er det noen her som har MoDaCo 2.3 og telenor nett som kan sende meg sitt oppsett. Eller er det en instilling jeg ikke har slått på? Irriterende at en ikke kan koble til AM via wifi.

Lenke til kommentar

Mulig dette er et gammelt tema, men noen som vet hvordan man får Heroen til å holde seg "våken" når man ringer/snakker i telefonen? Ganske irriterende at skjermen er svart når man eventuelt må trykke på tastaturet i forbindelse med autosvar meldinger osv. Jeg ønsker at skjermspareren og lock screen funker som vanlig når den ikke er i bruk.

Lenke til kommentar
Skal jeg gå for samsung Jet eller Hero? Trenger ikke sånne fanbois kommentarer. :)

Hw er jo en ting, personlig digger jeg hero her den kan virke litt kjip på bilder, men hands on er helt konge.

 

Jeg vil anbefale hero pga android og mulighetene det drar med seg. Kommer da selvfølgelig ann på din bruk og hva du ønsker av en tlf, men jeg angrer ikke et sekund på at jeg gikk for android.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...