Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da har jeg endelig kommet meg igjennom Endless Eight. De to siste episodene bare skippet jeg meg fremover og fikk med meg det som var merkbart annerledes, begynte å bli greit lei. Følte det var ganske bortkastet tid, var så veldig lite som endret seg fra gang til gang at de kunne kortet det dramatisk ned. Trekker serien utrolig ned.

Lenke til kommentar

Ja, som sagt, med visse unntak der Haruhi faktisk kommer med et par filosofiske utsagn, så utgir serien seg for å være dypere enn det den faktisk er. Om man gjennomskuer det, blir det med ett ganske kjedelig. Samme med filmen. Den spiller på å være "rar", og derfor er det mange som tydeligvis kaller den et kunstverk av uante dimensjoner. Jeg liker sjelden abstrakt kunst, og ei heller her.

Lenke til kommentar

Handlingsmessig så hadde endless eight ingenting for seg, da det ikke ga følelsen av å lure på hva som skulle skje for at de skulle stoppe repeaten, men mer frustrasjon rundt at det var det samme hele tiden. De kunne fint klart det med kanskje 2-3 episoder.

 

Om denne ble vist på TV i Japan med en episode i uka så kan jeg bare forestille meg hvor frustrert de som har fulgt med fra sesong 1 må være når de sender mer eller midnre det samme hver eneste i 2 måneder :p

Lenke til kommentar

Ferdig med Suzumiya Haruhi no Yuuutsu. Tok seg opp igjen etter endless eight og de siste episodene var ganske gode. Akkurat den helt siste var litt merkelig though, hvor de dvelet mye ved rare scener. Veit ikke om det skulle oppfattes som dypt eller noe slikt, men kan ikke helt si jeg fikk den følelsen, bare litt merkelig. Uansett en grei serie å ha sett, men rewatch value er veldig lav :p

 

Neste blir vel Sayonara Zetsubou Sensei tenker jeg :)

Lenke til kommentar

Nå er vel Commie egentlig veldig bra men..

 

Er den ute med undertekst nå? Fant ingenting selv, lastet ned en uten. Meeen, litt vanskelig å forstå alt som blir sagt da ja :)

 

Gå innpå nyaa.eu, så velger du "English Translated Anime" å skriver "Commie" i søkeboksen så finner du den :)

Lenke til kommentar

SZS har rewatch value! Masse av det og! Pass på at du laster ned DVD versjoner, siden det er en sesong worth av ting som er eksklusivt til DVDene. Og disse 12 episodene synes jeg faktisk er hakket bedre enn de 36 som gikk på TV

Synes du? Jeg mener at man av og til kjeder seg litt under noen episoder, men at du samtidig lærer såpass mye nytt av de snedige vinklene de setter på situasjonene, at det er totalt verdt det. Men når lærdommen har satt seg, ville jeg neppe sett den på ny. Da måtte den ha hatt stor underholdningsfaktor, slik som Ano Hana, Black Lagoon osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...