Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Joda, men jeg liker at det er humor i selve dramaet. Tenk f. eks. Honey & Clover og Bakemonogatari. De er fantastisk lærerike, og har likevel evnen til å gi deg momentan latterkrampe. smile.gif

 

Kaikan Phrase begynner forresten å bli veldig bra. Siden den handler om punk / rock-musikk minner den meg litt om NANA. Det er et par karakterer som også virker som om de har inspirert NANA. Hadde egentlig vært kjempefornøyd om den bare var 1/10 så bra, og det er den og vel så det. thumbup.gif

Lenke til kommentar

Laster ned Clannad After Story igjen, er bare nødt til å se den et par ganger til, i full-HD denne gangen :)

 

Også sett ferdig Fate/Stay Night, en av de ikke altfor mange som jeg kan si at jeg er fornøyd med hvordan den sluttet, virkelig vakkert.

 

Da er det vel bare å se UBW, så begynner jeg på Fate/Zero :)

Lenke til kommentar

Se hva jeg fant da folkens! :) Atter en gang mange serier som jeg overhodet ikke har interesse i (og som jeg ikke forstår at noen har interesse i, og da heller ikke hvorfor de fortsetter å lage dem - ja, jeg tenker på deg ecchi).

 

New Prince of Tennis og Nisemonogatari er de jeg ser fram til. Førstnevnte blir bra om de oppnår samme kvalitet som på mangaen, og sistnevnte blir bra fordi den er oppfølgeren til Bakemonogatari. ;) Ano Natsu de Matteru har en talantert skribent bak seg iallefall.

 

 

winter2012v2.0.jpg

 

Lenke til kommentar

Det eneste nye som jeg syntes så interessant ut der var "Another", har verken hørt eller sett noe om den, så gleder meg litt til den.

 

Ellers så er det vel Nisemonogatari, Black Rock Shooter, Toradora special/OVA, Steins;Gate Special og K-ON filmen jeg gleder meg mest til.

 

Er også enig i det at det blir altfor mye Ecchi, som jeg ikke har interesse for i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Noen her som har lest Variante?

 

Kom over den i går og leste gjennom den og syntes den var ganske god. Blir som en blanding av Deadman Wonderland og Elfen Lied (ikke helt, men nogenlunde likt). Mye gørr og blod, men er også ganske dyp og går mye på det mentale og emosjonelle hos leseren.

 

Anbefales til horror/psychological fans :)

Endret av Konkulf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...