Gå til innhold

Hvor er det best å bo i Paris?


Anbefalte innlegg

Kjæresten min og jeg skal til Paris i 6 dager i august. Flybillettene er bestilt, men vi har ikke bestilt hotell ennå, ettersom det er vannvittig mange hotell i Paris, og vi er ikke kjent i Paris i det hele tatt.

Hvilken del av byen er det lurt for oss å bo i? Vi ønsker å ha det relativt sentralt med kort vei til metro, og gunstig plassering mtp gode restauranter og de vanlige attraksjonene.

Vil heller ikke bo i det mest bråkete strøket i Paris, men på et koselig sted, hvor ting ligger i relativ nærhet.

 

Tar gjerne imot noen konkrete hotelltips om noen har noen anbefalinger!

Stiller ikke noen høye krav til hotell, men AC er en fordel, og det skal være rent og pent, og ikke koste noe særlig mer enn 700,- per natt.

 

Ser frem til svar! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.tripadvisor.com/

http://www.venere.com/

 

Lag en liste med billige hotel(€100), sjekk så hva folk på tripadvisor mener om hotellet og finn det hotellet som har best ranking av de som er i €100 klassen. Ikke tenk så mye på hvor mange stjerner hotellet har, et bra 2 stjerners hotell kan ha bedre rom enn et dårlig 4 stjerners. Og hvor bra mat hotellet har er ikke så viktig, det er koseligere å stikke på en café og spise frokost der.

 

Bruk litt tid på å lese om området hotellet ligger i, opp mot f.eks restaurantstrøk og shoppinggater. Er koselig å kunne sitte på restaurant til det begynner å bli litt sent og ikke være avhengig av t-bane eller taxi. Følte meg aldri utrygg i Paris, men som med alle store byer så er det greit å passe på lommebok. Men alt i alt følte jeg meg tryggere i Paris enn Oslo, sier vel mest om Oslo.

 

Vil anbefale en resturant jeg selv besøkte når jeg var i paris, prisene var veldig bra og maten var utmerket. Lescure. Ikke den ekleste resturanten å finne, men se på kartet på tripadvisor så er det ikke så vanskelig å navigere seg rundt etter gatenavn. Gå for dagens 3 eller 5 retters om du ikke finner noe spesielt på menyen du absolutt vil prøve. Litt å spare på å velge dagens meny.

Lenke til kommentar

Hei

 

Byen er spredt utover og dermed synes ikke jeg at det finnes et godt fasitsvar på hvor man bør bo i Paris...det viktigste er at man kommer nær en metrostasjon slik at det er lett å komme seg rundt. Jeg er ikke sikker på hvor mye dere får for 700 kroner...det høres litt lite ut i en by som Paris. Vi bodde på en plass som heter Tim Hotel Tour Eiffel og det hotellet var helt greitt og ikke noe mer....du kan lese omtale av hotellet og se bilder i mitt reisebrev http://gardkarlsen.com/Paris_France.htm . Håper dere får en flott tur til Paris :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...