Gå til innhold

Sony Ericsson X10 - SEs første mobil med Android OS.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmmm, noe av det som skulle komme med denne oppdateringa var vel multi-touch zoom. Har noen fått det til å virke? Jeg har oppdatert, men kan ikke se noen forskjell i det hele tatt.

 

- og ja, jeg vet at det bare skal virke i Google maps og i nettleseren, men heller ikke der har det skjedd noe.

 

For å kunne bruke en 4" skjerm til noe særlig nyttig, så er zoom-funksjonen noe av det viktigste for meg. Vi har blitt lovet "one finger zoom" som finnes bla.a. på minien og nå multi-touch, men fortsatt virker ingen av disse hos meg, så nå lurer jeg på om det er noe galt med oppdateringene hos meg, eller om vi nok en gang er grundig lurt. :(

 

Edit: Noen som kan fortelle hva som skel stå "Om telefonen" etter oppdatering?

 

Jeg har firmware 2.1-update1

Radioprogramvare 2.0.49

Kjerneversjon 2.6.29

Byggnummer 2.0.2.A.0.24

 

Telefonen er nordisk, uten binding til operatør.

Endret av Gadgeteer
Lenke til kommentar

Jeg har firmware 2.1-update1

Radioprogramvare 2.0.54

Kjerneversjon 2.6.29

Byggnummer 2.1.A.0.435

 

Telefonen er nordisk, uten binding til operatør.

 

 

Jeg har multitouch i nettleser og google maps, jeg har "one finger zoom" på bilder, og jeg har problemer med at telefonen ikke viser at jeg har fått SMS, den oppdaterer ikke alltid ubesvarte anrop-lista, og den virker raskere enn før.

Lenke til kommentar

Hmmm. Den rapporterte om at installasjonen gikk OK, og at jeg nå har siste versjon, men jeg begynte å lure da det ikke virket som jeg har fått noen nye funksjoner overhodet. Jeg prøvde å sjekke disse numrene, og som du bekrefter her, så er det nok spesielt byggnummeret som henger igjen.

 

Jeg får se om det kan hjelpe å ta en factory reset for deretter å prøve og oppdatere på ny. Det virker jo lovende at de endelig har fått til noe som likner på en brukbar zoomfunksjon.

Lenke til kommentar

jeg vil gjerne ha forskjellig varsellyd for mms/sms og andre varsler men default er dette samme varsel. noen som vet hvordan dette kn endres?

 

Meldinger-menyknapp-innstillinger-varsellydsignal. Er ikke så vidt jeg vet mulig å ha ulike varseltoner på sms og mms.

 

Epost-velg konto-menyknapp-kontoinnstillinger-velg ringetone.

Lenke til kommentar

Noen med X10 (Mini (Pro)) som har problemer med at den ikke vil starte, det blinker bare en rød LED tre ganger, selv med fullt batteri? Det er ikke lader, det er ikke batteri som er feil.

 

Skjedde etter den offisielle 2.1 oppdateringen.

 

Skal prøve med Flash Tool og 2.1 Nordic update fra XDA-tools. Hvis ikke, så vil jeg gjerne vite om andre har problemet, da feilen ligger hos SE i så fall.

Lenke til kommentar

Hei, jeg har problemer med å installere den siste oppdateringen, kommer en feilmelding etter noen sekunder med nedlastning.

 

Feilmelding: "Feil under installering. Kan ikke installere eller starte komponenter for oppdatering av telefonprogramvaren."

 

Er det andre som får denne feilmeldingen? Kan noen hjelpe meg med dette problemet? :)

Lenke til kommentar

Det har kommet til beta 3 nå.

 

Er dette det beste av Custom roms ute for telefonen i disse dager? Min søster har en X10, og er lei av alt det unødvendige pisset som følger med i stock utgaven av telefonen. Den lagger, og henger seg litt samt det oppleves ekstreme ustabiliteter med det trådløse nettverket.

 

Eg tilbydde å gjøre noen undersøkelser på evt. rooting og heller legge inn en clean,kjapp og stabil ROM :) Noen som vil peke meg i riktig retning ? Telefonen er forresten oppdatert med siste OTA oppdatering.

 

Radio: 2.0.49

Kjerne:

2.6.29

 

Ja, tror ikke det er så mange andre custom ROM's der ute til X10 heller så..

Hvilket unødvendig piss tenker du på da? Du kan bare avinstallere programmene du ikke trenger/bruker. Det har btw kommet beta 4 nå.

Du kan installere den som jeg har vist i guiden her.

 

Men det dumme med FreeX10 ROM'en er at det ikke er mulig å filme :/

Irriterer meg litt. Det kan også være en del bugs osv, blandt annet måtte jeg restarte telefonen noen ganger for dagen sin for hver app jeg åpnet så ble det tvunget avslutning av appen, men det er slikt som følger med custom ROM's.

Men nå langt er jeg fornøyd med FreeX10 CR.

Lenke til kommentar

Etter siste oppdateringen på min telefon har jeg fått problemer med at ikke alle samtaler, både inn- og utgående ikke ligger i anropsloggen. Noen andre med samme problem?

 

Jepp, akkurat det samme her. De dukker av og til opp litt senere.

 

Noen få kan dukke opp senere hos meg, men flesteparten blir borte noe som er skikkelig irriterende da jeg trenger loggen og innholdet der...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...