Gå til innhold

[løst]Brukernavn på kanten


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I henhold til retningslinjene §3, heter det at brukernavnet kan ikke være identisk med annen reell person, virksomhet eller offentlig tjeneste. Kontoen skal ikke gjennom brukernavn, avatar og/eller signatur kunne forveksles med offisielle tjenester, firmanavn, merkevare, pseudonym eller kunstnernavn som er beskyttet i Norge, med mindre det er den respektive virksomhet/enhet/person selv som innehar brukerkontoen.

 

Vi har med dette relativt høy takhøyde for valg av brukernavn.

 

:)

Lenke til kommentar
Så det vil være greit om jeg ønsker å skifte navn til “Alle mongoloide må dø”?

 

Tror det går under

Det er forbudt å skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, eller på annen måte i strid med norsk lov.

 

 

la7dfa.com

 

Ditt brukernavn er vel ikke helt lov det heller? Det er på en måte reklame for en nettside.

Lenke til kommentar
Ditt brukernavn er vel ikke helt lov det heller? Det er på en måte reklame for en nettside.

Faktisk så er jeg elendig på å lese retningslinjer men det står ingen sånne begrensninger her: https://www.diskusjon.no/guidelines

 

Siden min er dessuten absolutt non profit, uten reklame og min private :-)

 

Så du syns det er støtende om noen heter "Oppkast" eller lignende?

 

Nei, det er ikke så veldig støtende, mer et tegn på brukerens modenhet. Betrakter diskusjon.no som et meget godt forum og da behøver man ikke kalle seg for livmorkake eller hemoroiden for å bruke noen illustrerende navn.

 

På den annen side har jeg fått et godt svar fra moderator og da velger jeg bare å overse brukere som har nick som jeg anser som upassende. Slike oppfatninger er nok forskjellige når en er 14 enn 45 som meg og såpass skjønner jeg.

Endret av Juliess
Dobbelpost
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Med mindre brukernavnet har et budskap som strider med retningslinjene eller strider med det som er nevnt i de juridiske betingelsene (som roberteh klippet inn i sitt innlegg tidligere i tråden). Det kan dukke opp tilfeller som kan bli en skjønnsvurdering. Takhøyden er som sagt høy, akkurat som takhøyden er høy hva meninger angår. Er man på et forum så må man bare innfinne seg med at man vil bli provosert, det er del av enhver diskusjon.

 

Provosering utelukkende for provoseringens skyld derimot er trolling. Om noen lager nick med det som formål og fint lite annet, så er det liten grunn til å etterkomme deres ønske om å ha nicket. Men det er ikke alltid lett å vite :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...