Gå til innhold

FIFA 10: Den Gigantiske Tråden


Hvilken versjon skal du ha?  

490 stemmer

  1. 1. Velg blant alternativene under

    • PlayStation 2
      6
    • PlayStation 3
      239
    • PlayStation Portable
      1
    • PC
      22
    • Wii
      3
    • DS
      1
    • Xbox 360
      176
    • Mobil
      1
    • Skal ikke kjøpe FIFA10
      41


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blandede følelser så langt. Har bare spilt en 10-12 kamper mot computer, men merker at 360 systemet iallefall glir bedre enn det gamle. Vende av en mann i mottaket er også lettere. Dessverre er det minst like lett å lobbe over keeper som i 09.

Virker som om å holde inne A/X er mindre effektivt enn på 09, heldigvis.

 

Så til det som er blitt mye bedre:

Animasjonen ved gule kort. Nå er det ikke en videosnutt, nå er det som om spillet fortsetter på banen og dommeren gir gult kort i vanlig tele view.

Det beste er kanskje at spillere hopper over folk som takler. Du slipper disse røde kortene om du sklir for å blokke et skudd, for så at spilleren løper inn i deg 2 sekund senere og faller. Nå blir det ingenting i de tilfellene jeg har prøvd. Synd de ikke legger inn filming igjen, det var så artig.. :)

 

*Hvorfor Cech har 65 i rating må fuglene vite. Merkelig lavt. *

Lenke til kommentar

Har lagt merke til noen snasne detaljer, bortsett fra de gule kortene som vises uten den berømte videosnuttene, som allerede er blitt bemerket.

 

Motstanderen tar ofte raske frispark like etter at dommeren har blåst. Skaper en mye bedre flyt en før, og motstanderen presterte å score ved å gjøre det langt inne i min halvdel. Jeg ble helt satt ut av det og klarte ikke å ta ballen før den lå i nettmaskene. Bra detalj.

 

Kommenteringen ved målfeiringer. "He does the aeroplane celebration. I'm surprised he didn't take off" og "Look at him blowing kisses to the crowd". Veldig bra, da blir liksom egendefinerte feiringer litt mer spiselig. Tror også jeg så et ratingsystem for feiringer i Player Bio som tar bort enkelte feiringer hos noen, så man kan ikke ta flikkflakk med drittspillere mer, som også er positivt. I Player Celebrations-menyen er det også unlockables for Be a Pro, og det var noen interessante feiringer der, blant annet Back Flip.

Lenke til kommentar

Er det berre eg som føler hurtigheten på spelet er skrudd eit lite hakk opp?

 

Edit: Andre som har høyrd kommentatorane snakka varmt om stadioane til m.a. Stoke og Newcastle, men når det kjem til Old Trafford kan du tidvis høyre ei knappenål falle. Gjett om dette fører til provoserte United-supporterar :wallbash:

Endret av tosha0007
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...