Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Pcen yter ikke som den skal, nye drivere?


Anbefalte innlegg

Har nettopp kjøpt meg ny(brukt) pc, og driver-cder følger ikke med. Jeg har funnet drivere til skjermkortet som jeg går ut i fra er de riktige(lastet ned fra nvidia sin side), mens drivere til lydkort og hovedkort vet jeg ikke om stemmer og lurer på om dette kan være grunnen til at pcen har vært ustabil(mange bluescreens og rs).

 

Hadde først windows xp 64bits, og har vel aldri hørt om noen andre i vennegjengen som har hatt det før, så det kan muligens være en av grunnene til at det er så dårlig. Ikke vet jeg.

 

men det jeg egentlig ville ha hjelp til var å finne drivere til dette hovedkortet her:

MSI K9N NEO Nvidia nForce 550

- og ikke si: gå på msi.com sine sider.. det hjelper meg fryktelig lite da jeg ikke finner fram.. en direktelink til en side med drivere som funker bra hadde vært veldig fint!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sannsynligvis drivertrøbbel ute å går ja.

 

Lenke til hovedkortet finner du her. Du har faktisk rett - det virker som det er potte umulig å få lastet ned drivere til hovedkortet manuelt.

 

Det eneste jeg kan tenke meg er at du forsøker å bruke denne såkalte Live Update Online. Det er denne siden som så å si alle lenkene peker til uansett.

Problemet tror jeg er å bruke en annen pc til å laste ned disse driverne.

Lenke til kommentar

Tusen takk for tilbakemeldinger, skal prøve denne: http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.25.html når jeg kommer hjem fra skolen :)

 

gikk fra windows xp 64bit -> windows home(32bit)

 

Har leita i flere dager, og virket som det var umulig å google det :p men takk for hjelpen - gir tilbakemelding her etterhvert :)

 

 

Men forresten: pcen kommer mest til å bli brukt til spill og enkel tekstbehandling: burde jeg da prøve å installere driverene på nForce siden til 64bit'en eller burde jeg holde meg til Windows home(32bits)? =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...