Gå til innhold

Hvilken stil _liker_ du å se?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Samboeren min jobber i skobutikk hvor hun får 50 % rabatt, så hvis det er noe jeg ikke vil ha mer av her i huset er det damesko :p Har dog lurt på å gi henne et brunt par chelsea boots fra Loake (hun har bare sorte) og en bedale til jul, og etter å ha sett det bildet blir det ikke mindre aktuelt.

Endret av fkm
Lenke til kommentar

Er det noe du vet hun ønsker eller dere har snakket om? Skulle likt å gitt noe lignende til samboeren min, men tror det hadde blitt byttet ved første mulighet. :hmm: Antakeligvis ville hun blitt ganske indignert også. Samboeren er sunnmøring, og for å si det slik ... ryktene om at sunnmøringer er gjerrige er vel ikke veldig lang fra sannheten. Derfor har samboeren fobi mot å kjøpe noe som ikke kommer fra H&M, Gina Tricot eller Dinsko, til tross for at hun er nødt til å bytte boots flere ganger i løpet av vinteren fordi de går i stykker. :wallbash:

Lenke til kommentar

Nå som det først er snakk om jenter som kler seg pent her; Er en jente i klassen som virkelig vet å kle seg. Chelsea boots, loafers, chinos i alle høstfargene du kan tenke deg, tweedjakke, quilted og en oilskin som må være minst 20 år gammel (ser ihvertfall slik ut).

 

Skulle vært flere av dem :love:

Endret av Jottnegen
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...