Gå til innhold

Mobb jager innvandrere i BØ


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
"Gjennom flere telemarksbygder forfulgte kortesjen på 50 biler en enslig bil med innvandrerungdom og politipatruljen som forsøkte å beskytte dem."

 

Minner litt om sørstatene i Amerika for 60år siden. Hva legger du i "berettiget harme" Robocoop?

 

:)

 

Mener vel med det at disse innvandrerne uprovosert har gjort noe negativt....

 

Forøvrig minner det veldig om åpningsminuttene på "Mississippi Burning" .

Lenke til kommentar
Mener vel med det at disse innvandrerne uprovosert har gjort noe negativt.... Forøvrig minner det veldig om åpningsminuttene på "Mississippi Burning" .

Derfor min referanse ang sørstatene i Amerika. Uten å kunne uttale meg med sikkerhet tviler jeg på at disse tre irakiske guttene skal ha provosert 50 mann til å jage de gjennom flere bygder. Jeg misstenker dette for å være resultatet av en generell misnøye blant befolkningen i BØ, som over lang tid har eskalert og resultert i slike grupperinger som igjen resulterer i dette. At de heller ikke har noen respekt for politiet er skremmende, men ikke overraskende.

 

:)

 

edit: faktafeil

Endret av roberteh
Lenke til kommentar

Haha hver gang jeg hører sånne historier så tenker jeg på de rednecks`ene i South Park som skriker "They took ours jobs".

 

Skjønner ærlig talt ikke hvorfor de ikke trakk seg unna når politiet var der, normale folk gjør jo som regel det. Kan ikke si innbyggerne i Bø får så bra lys på seg, selv om det sikkert bare var en svært svært liten brøkdel av befolkningen som var med på dette.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Spiller ingen rolle hvor forbanna de blir eller hva de gjør hvis de ikke følger loven. Bare å gi dem enda strengere straff til de gir seg det...

Lenke til kommentar
Som post nr 2 sier - slikt må slås hardt ned på. Putt dem i fengsel en måned eller to så kanskje de gir seg.

 

Å putte dem i fengsel vil ikke hjelpe stort, snarere tvert imot, tenker jeg. Da får de tid til å sitte der og kverne på sinnet sitt, og vil være enda mer hatfulle når de slipper ut.

 

Slike holdninger må ikke bare straffes, men tas på alvor og fjernes.

Lenke til kommentar
Jeg er redd du aldri vil være i stand til å "fjerne holdninger". De er nettopp holdninger og de lar seg ikke fjerne på en to tre. Å ønske det er selvsagt noe annet.

 

:)

 

Jeg er uenig. Holdninger er ikke noe man er født med, men noe man tilvenner og skaper seg etter hvert som man lever. Derfor er det helt naturlig at man kan fjerne og forandre dem etter hvert også =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...