Gå til innhold

Tråden for Post-Rock


CypheroN

Anbefalte innlegg

Mogwai's nye Hardcore Will Never Die, But You Will er bra, men ikke noe wow-opplevelse som Mr. Beast var for meg i 2007 / 2008, da det var min åpningsportal til Post-Rock. Litt rart at jeg har hørt generelt lite på Mogwai etter det, og bare vanvittig mye på Mr. Beast. Hvorfor det? Hmm. Begynte å høre på Godspeed You! Black Emperor, var det vel… eller noe sånt… love0001.gif

Endret av CypheroN
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De to er jo så absolutt kronede.

 

Men ja, nytt Mogwai-album. Det er jo viktige saker. Og i min mening er albumet veldig bra, men det er ikke til å stikke under en stol at Mogwai har funnet sin greie og holder seg til det. De gjør egentlig akkurat det samme som de har gjort hele veien. I sin tid ble jo Young Team og Rock Action anerkjent som grensesprengende album som virkelig fant opp hjulet, men i ettertid har bandet blitt litt for komfortable med sin egen sound og glemt å utvikle den videre. "Hardcore" er egentlig Mogwai som spiller Mogwai-aktig, men jeg elsker det.

 

Gleder meg til konserten på Rockefeller 4. april!

Endret av Speik
Lenke til kommentar

Du skal selvfølgelig få lov til å være skeptisk, men for min del er det lite som topper Dvalà's "If These Waves Were to Stay". Ja, bandet har kun gitt ut en EP, men har det noe å si da? Om musikken er bra så er den bra, uavhengig av om man har gitt ut 6 album, en EP eller en demo.

 

1. Hymn to the Immortal Wind

2. Under the Pipal Tree

3. If These Waves Were to Stay

4. Walking Cloud and Deep Red Sky, Flag Fluttered and the Sun Shined

5. You Are There

6. One Step More and You Die

 

Og etter det kommer det litt av vært fra band som The Evpatoria Report, Daturah, Pg.lost og Yndi Halda, Ef osv. Men de seks er lett mine Post-Rock favoritter, og noen av mine absolutt favoritter uansett sjanger. Herlige greier!

 

 

Edit: Noen som har hørt Yndi Halda's demo "Awake! Awoke! This Heavy Gloom"? Er'n bra?

Endret av OhMyOhMy
Lenke til kommentar

Ahh, jeg skjønner. Men jeg sa at Dvalà og Mono har levert de 6 beste Post-Rock skivene noensinne. Eller, mine favoritter innenfor sjangeren Post-Rock, samt at jeg i neste post sa at de seks utgivelsene er noen mine favoritter uansett sjanger, ikke at de er mine seks absolutt favorittskiver.

 

Noen som kan fortelle meg hvordan Slint's "Spiderland" er? Aldri sjekket ut, men har sett det har blitt pratet en del om det albumet her. Verdt og sjekke ut?

Lenke til kommentar

Hardcore... imponerte ikkje voldsomt i starten hjå meg heller, men etter å ha gitt det nokre rundar byrjar det å setje seg.

Rano Pano (som eg kicka på frå første stund - mistenkjer dog at denne kan ha kort levetid), San Pedro, George Square og You're Lionel Ritchie tykkjer eg er sterke låtar.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...