Gå til innhold

[løst]Liker ikke den nye kategorimenyen


Anbefalte innlegg

Mulig jeg (i kraft av min voksne alder) ikke har forsket nok på saker og ting, men jeg misliker sterkt at menyen for kategoriene ("Hopp til kategori") er gjort skjult og dynamisk. Er det mulig for meg å velge det gamle oppsettet?

 

Husk, det finnes brukere med diverse nevrologiske lidelser. Slik det er nå må man være både edru og stø på hånden for å finne frem. (for ordens skyld: jeg har verken Parkinsons eller alkoholisme, men bommer tilstrekkelig ofte på den nye greia til at jeg skjønner problematikken)

 

Edit: stavefeil

 

Edit II: Følg denne linken til det nye feedbacksystemet ang topic i denne tråden:

http://diskusjon.uservoice.com/pages/gener...k-kategorimeny-

Endret av Tumbleweed
Lenke til kommentar
Annonse

Enig med Lars. Ofte alt har forsvunnet fordi jeg såvidt har hatt pekeren borte fra menyen. Det er litt slitsomt.

 

Det er heller ikke vanskelig å gjøre den slik, men som Matsemann uttaler har det kanskje med reklamen og reklameinntekter og gjøre. Om det er tilfellet synes jeg dette er en negativ utvikling på forumet. Brukervennligheten må vike for reklameinntekter?

Lenke til kommentar

Jeg brukte touchpaden i går (kan ikke scrolle med den). Her kom jeg ikke videre. Tok jeg musen bort på kategoriene, så kunne jeg ikke gå nedover siden jeg ikke kunne scrolle. Hvis jeg gikk til høyre for å dra ned siden, så forsvant kategoriene igjen.

 

Kan dere ikke ta til dere litt kritikk og låse fast kategoriene, og evt at underkategoriene kommer opp?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...