Gå til innhold

Tråden om mass effect 2


Anbefalte innlegg

Det blir feil å si at Liara er tvekjønnet/enkjønnet.

Asari-rasen har bare ett kjønn, men alle individer er kvinner. Så når en female Shepard roter med Liara, så er det lesbisk sex.

Det blir ikke det samme. Hadde det vært mannlige asarier hadde jeg godtatt påstanden om at det hadde blitt lesbesex, men siden de ikke har noen valg så blir det ikke det samme. Det er bare ett kjønn.

Asarier er ikke kvinner på samme måte som menneskelige kvinner er kvinner.

Det er en kvinneaktig rase, ikke ren kvinnerase.

Endret av iSimen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Greit nok at Asari har bare et kjønn (som jeg sa), og at de ikke tenker på en persons kjønn når de "har seg" med folk.

 

Men det forandrer ikke det faktum at de har en kvinnelig kropp. Og for deg, som er Shepard, så blir det lesbesex.

 

*edit*

 

Hva mener du med at de er "kvinneaktig"?

Endret av Slimda
Lenke til kommentar

Alt i alt det jeg prøver å si er at asariene er smutthullet for homsesex. I toeren er den eneste "kvinnen" du kan ha deg med som kvinne en asari. Det er ikke kvinner i den klassiske forstand, og derfor er det en kvinneaktig rase.

 

Men ikke diskuter mer, vi kommer ikke til å bli enig uansett, og ingen av oss kommer til å "vinne" diskusjonen.

Lenke til kommentar

Største feilen i Mass Effect 2 er den mest irriterende av alle, i noen kritiske cutscenes så forsvinner lyden og jeg ser bare teksten og det som skjer, clipping feil i cutscenes som er så vital part of the game immersion. Nei det er ikke noe gale med 360, høytalerene eller forsterkeren viss noen lurer på det.

 

Jeg blir bare skuffet hver gang det skjer, skjedde sist i kampen mellom Samara og dattera!!

Endret av Toman85
Lenke til kommentar

Meh, jeg klarte ikke å bli lvl 30 på første playthrough..skjønner ikke hvordan det skal være mulig, jeg har gjort alle sidequests, og har 100% utforsket hele universet etter anomalies (aka små missions), inkludert de 3 systemene man kan kjøpe star map til.

 

Endte på 27. Når jeg fortsatte etter credits, hadde jeg en N7-mission til overs, og den hadde 2 subquests så var den lukket også. Skulle vel gå å bli 30 første playthrough eller?

Lenke til kommentar

Var bare 48 når jeg var ferdig med enern og importerte den.

Tror jeg starta på lvl 2 med 100k cash og noen ressurser. Syns det er rart, for ingen har vel brukt så lang tid som meg på 2'rn. Siste savegame var 58 hours (før suicide mission), jeg gjorde virkelig alt jeg fant før jeg startet det uunngåelige, og ble tatt på senga av at crewet ble bortført plutselig så jeg måtte forte meg å bli ferdig plutselig. Men som sagt, 100% av universet er explored, og jeg hadde bare 2-3 småquests igjen etter credits. Likevel bare 27.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Ferdig med første gjennomspillingen, og avslutningen var ganske bra.

 

 

Det hele endte ganske blodig for min del. Mistet Legion og Thane før vi landet, Tali og Grunt ble skutt, mens Jack bare lå der når vi var på vei ut. Pluss at jeg mistet hele resten av crewet fra Normandy. Bummer. Ble mest deppa over at Thane og Grunt ble tatt av dage. To av de beste karakterene. Men jeg gjorde opp for det med å vise Illusive Man fingern på slutten. Spent på hvilke følger det vil ha i treeren.

 

 

Savnet noe av den avslutningen vi hadde i det første spillet. Synes det ble litt brå slutt, og det er vanskelig å oppdrive samtaler rundt mainstory etter at man er ferdig.

 

Godt mulig jeg fyrer opp et savegame før crewet blir kidnappet. Når i spillet er den beste og seneste plassen der en kan uforske, utvikle forhold og oppnå lojalitet uten at main-story påvirkes?

 

Mulig jeg starter på en ny karakter og. Har ikke engang prøvd sniperen enda.

Lenke til kommentar

da var jeg ferdig med første gjennom spilling. mistet Grunt og Jacob samt crewet på Normandy. plager meg at Grunt måtte dø og crewet. må noen dø?

 

da var jeg ferdig med første gjennom spilling. mistet Grunt og Jacob samt crewet på Normandy. plager meg at Grunt måtte dø og crewet. må noen dø?

Lenke til kommentar

Nope. Ingen MÅ dø. Resten i spoilern

 

 

 

Men hvis du ikke har alle ship upgrades før du reiser gjennom Relay, blir hvertfall en drept av collectors da, også må du kun bruke team leaders som er Loyal (altså du har gjort deres oppdrag) ellers dør de også. På slutten når bossfighten er over vil også en unloyal member dø (i midt tilfelle Jack, fordi hun var sur på meg og Miranda fra tidligere og mista loyalty).

Mordin har en tendens til å dø hvis han blir satt som team leader, så det beste er å sende han tilbake som escort for crewet når du får sjansen.

 

Du kan redde hele crewet hvis du reiser gjennom relay med en gang crewet blir kidnappet. Hvis du tar et par missions før du reiser gjennom, vil automatisk halve crewet dø når du kommer frem til tubene de holdes i. Tror du rekker EN mission, og det er loyalty missionen til Legion siden du nettopp har plukket han opp. Loyalty og upgrades blir også brukt for å kalkulere om de drar deg opp når du faller utfor kanten helt på slutten. Du kan faktisk dø da også, da fullfører Joker oppdraget for deg

 

 

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...