Gå til innhold

Lost 5x3: "Jughead"(USA)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Charlotte er i ferd med å dø da gjengen er i ferd med å falle ut av livssirkelen. Tiden går nok i sirkel i Lost. Siste scene er at Jack våkner opp på øyen etter flystyrten.

 

Man kan gjøre nyanseforskjeller for hver gang man lever det samme, herunder dø eller ikke, men faller man ut av sirkelen dør man for godt. Etter at Oceanic 6, Desmund og Ben forlot øyen står alle i fare med å falle ut av sirkelen og dermed dø. Charlotte er bare den første.

 

Spådamen ga nylig Ben tidspunktet de ville falle ut av sirkelen med mindre alle er tilbake på øyen.

 

Sirkel-teorien styrkes av Desmund som i en periode følte å ha opplevd alt før. En periode var han i ferd med å falle ut av sirkelen og dø, men klarte til slutt å finne sin konstant.

Lenke til kommentar

Tror ikke at Charlotte dør med det samme og grunnen til det er at vi mangler så og si nesten alt av fortiden hennes, men for all del det kan fort endres siden øya hopper frem og tilbake.

 

Og når det gjelder statuen så tror jeg den avbilder en av the Hostiles (som jeg tror er de førse som var på øya). Kanskje Richard eller Widmore :O? Ikke umulig, før vi får se litt mer føtter :p

Lenke til kommentar

Det du sa -kai- gir litt mening ja, selvom jeg ikke forstår det helt 100 % enda men, det minte meg på en ting, nemlig LOST spillet.

 

Her er

og
. Ikke se videoen eller les spoileren hvis du har planer om å spille det.

 

 

Det som skjer, er at i slutten gjentar starten seg, han våkner opp og nå er plutselig en som heter Lisa der. Lisa jobbet sammen med elliot(hovedpersonen), og døde før han landet på øya første gang. Jeg vet ikke hva det betyr, men det har ihvertfall noe med tidsgreier å gjøre

 

Lenke til kommentar
Charlotte har vel en eller annen sykdom.

Jeg gjetter noe i retning av en hjernesvulst.

 

Fordi Michael Scofield i Prison Break begynte å blø neseblod på samme måte pga hjernesvulst ? Jeg er rimelig sikker på at det har noe med at kroppen hennes reagerer negativt på tidsreisene. At det er noe galt med systemet. Vi så jo hvordan Farraday plutselig ombestemte seg om å banke på døra til Desmond etter at han så neseblodet hennes. Antakelig reagerer hun på samme måte som Faradays gamle kjæreste på, som han utførte "trygge" eksprimenter på. Så får vi klisjeen om at begge jentene Faraday elsket ble grønnsaker.

 

 

Spurte om dette på forige side, men spør igjen:

Hvorfor sa ungjenta som jobbet for hostiles, hu som pekte med gevær på Faraday etter de hadde utløst minene, "You just couldn't stay away, could you?". Virka jo ikke som om hun kjente han etterpå.

Lenke til kommentar
Fordi Michael Scofield i Prison Break begynte å blø neseblod på samme måte pga hjernesvulst ?

Ikke bare derfor, det kan være jeg tenkte litt på han også.

 

Spurte om dette på forige side, men spør igjen:

Hvorfor sa ungjenta som jobbet for hostiles, hu som pekte med gevær på Faraday etter de hadde utløst minene, "You just couldn't stay away, could you?". Virka jo ikke som om hun kjente han etterpå.

Det hadde vel vært noen fra hæren eller noe der tidligere? Hun tenkte sikkert på det, ikke Faraday personlig.

Lenke til kommentar

Vi får nok garantert vite mer om foten. Ikke glem at den ikke er den eneste av sporene etter en eldre sivilisasjon på øya: vi har tidsroret, Bens hemmelige gang som han brukte for å komme til monsteret på slutten av sesong 4 og restene av søyler på øya. Vi har også fått høre om "Tempelet", som jeg er veldig spent på å få se. De har nok samme opphav alle sammen.

Lenke til kommentar

Skjønner at det er mange som ikke hører på LOST-podcastene, noe jeg anbefaler folk å gjøre. Carlton og Damon svarer på mye spørsmål og bekrefter/avkrefter en hel masse, og gir hint om hva som kommer til å skje osv. Og i en av de nyeste podcastene kunne de bekrefte at vi får vite med om "4-toe-statue" igjen, kanskje denne sesongen. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...