Gå til innhold

Brøa mine er knallharde - Hvorfor?


Nidaroo

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva forekommer av at brødene mine alltid blir knallharde? Dette gjelder om de er ny innkjøpte eller ei. Kan det forekomme av at temperaturen på kjøkkenet mitt ikke er direkte varmt?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nei egentlig ikke. Var bare et spørsmål jeg måtte spørre her, siden jeg skal lage meg egg og pølse, siden brødet var som en stein.. :p

 

Missa förstår du pojke?

Skrevet

Her hjemme så er det mykt fordi vi har et varmt, hus. Har du de f.eks i frysen blir de knallharde og må tines ;)

Skrevet

Ok da så. Men temperaturen på kjøkkenet ditt må jo være ekstrem? Brødene våre er mjuke som ei pute (rimte det?) Eller pakker du de i frysern før du tar dem i skapet? :shrug:

Skrevet

Har du de kun i papirposen de kommer i? Da blir de harde etter kort tid. Ta en plastikkpose utenpå samtidig og ligg de i en brødboks. Da holder de seg mye lengre ;)

 

Digg tittel! :D

Skrevet

Joda tenkte det også var varmen ...eh kulden på kjøkkenet som hadde noe å si, det har det forhåpentligvis med tanke på at det er kaldt der. Men pleier egentlig å pakke de inn i sånne plastposer, ja sånne som dere sier... men ikke alltid det hjelper ei..

 

Hjemme hos mor og far har de alltid ferske brød å tilby, derfor jeg begynner å lure på om hva er det som er galt her i hus...

Skrevet (endret)

kan være det er noe med luften, hos min bror er alltid brødet seigt etter 1 dag. Hvilket brød kjøper du egentlig? Vi fant ut at Euro shopper brødet er mye dårligere enn brød fra de vanlige bakeriene.

 

Edit: Leif

Endret av Hans-O
Skrevet

Jeg kjøper som oftest det brødet som er...Så lenge det ikke er direkte loff...Men det brødet jeg snakker om nå er "spleise brød" som er og skal være ganske bra! =D

Skrevet

Brødbakemaskin syntes jeg også gir ok resultat. De koster ikke allverden og kommer med timer slik at du kan gjøre alt på kvelden. Du får også det brødet du har lyst på med litt eksperimentering.

 

Har du først fått smaken av et ferskt, fyldig og friskt morrabrød går du sjelden tilbake til et sliten, slapt og surt kjøpebrød.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...