Gå til innhold

Hvorfor valgte du den faction + race some du spiller i dag


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Akkurat hvorfor jeg ble Undead mage er jeg ikke sikker på, men hadde jeg laget ny char i dag med det jeg var om races og classes hadde jeg endt på akkurat det samme. Mighty nice å ha Sylvanas som overhode, pluss at Horde virkelig virker mer kos enn Alliance. Rødt er en varmere og mer imøtekommende farge, pluss at Horde har chars som ser litt mer funky ut. For meg blir humans, dwarves og gnomes bare mennesker i forskjellige størrelser.

 

Men, det er vel en smakssak :)

 

 

 

Og edit: Kom nå ikke her og si at en faction er mer ond enn en annen. Hva i all verden kan du finne av bestialske sider hos en Tauren? Kuer som lever for å være i harmoni med naturen? Vil ikke si at historien bak f.eks. humans er så fryktelig mye mer idyllisk. Begge har side gode og dårlige deler.

Endret av Galathriel
Lenke til kommentar

Har virret mye mellom horde og alliance, men den characteren jeg spiller nå (Dwarf Hunter) ble startet som en alt. Jeg hadde allerede en 60 Dwarf Warrior, og synes dverger var steintøffe - og ramen likeså. Hunter var vel omtrent den eneste classen jeg ikke hadde spilt lengre enn level 20, og da ble det en male dwarf hunter.

 

Regner med at jeg underbevisst ble veldig påvirket av introen til WoW. Om jeg savner horde igjen? Njaaaa, ikke helt enda.

Lenke til kommentar

Jeg har alltid likt orcer. Jeg spilte alltid Orcs på WC3, og jeg spilte Orcs & Goblins da jeg samlet på Warhammer. Så det var vell aldri noe spørsmål om hva jeg og kompisen min skulle spille da vi rullet våre første karakterer.

 

Jeg endte opp på Troll da jeg var fast bestemt på å spille magiker, slik jeg gjør i alle rollespill. Undeads synes jeg så teit ut (og det mener jeg fortsatt).

Lenke til kommentar

Ble Horde for de så søte ut! Og fordi tre av vennne mine var Horde og de som lærte meg å spille.

 

Siden jeg er jente så var jo tauren så søøøøt (dette var en god stund før BC) da... ca alle mine charrs er tauren. også et par blood elfs kom inn i samlingen etter BC:-P

 

druide valgte jeg vel fordi kameraten min fortalte meg om alt den kan (shapeshifts og mye sånt) og har aldri angret.

 

Boomkins ROCKS!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Jeg likte alltid å spille som Orc i WC2 og trollene var favorittuniten min med tøffe sveiser, stemmer også kastet de økser. I WC3 ble favorittrasen Undead, nok en gang haltet det mot horde, så da jeg kjøpte WoW i 2005, ble det til at jeg valgte et troll. Hadde ingen aning om hva jeg skulle velge, så da ble det en shaman. Men på grunnlag av at jeg hadde undead som favoritt i WC3, så ble det også en selvfølge med en undead Warlock.. ikke at jeg likte spellcasters i WC3, men synes det virket kult med demoner. Har alltid vært litt tiltrukket av det dystrere og den mer faenskaplige stemningen, så jeg trivdes godt med Horde.

Nå har jeg laga meg en Death Knight Human som jeg spiller litt på for å se ting fra den andre siden, siden jeg aldri gadd å levle noe særlig på alliance.

Rart jeg aldri starta som dwarf egentlig, siden jeg alltid spilte som det i gamle D&D (med bøker og terninger) og i Baldurs Gate.

 

Glemte å nevne grunnen til at jeg spiller den rasen jeg spiller nå: Tauren. Mye av samme grunn som ALV nedenom. Tauren har flotte omgivelser og personlighet. Et rolig folkeslag med indianske aner som jeg synes er fasinerende. Også synes jeg de gjør noen tøffe shamaner. Utseende er litt viktig, men på en annen side ser jo alle raser tøffe ut på sitt vis.

Endret av Slettet-77do0b
Lenke til kommentar

Jeg spilte lenge tauren female warrior og undead priest på Haumarush. Horde på grunn av at jeg lenge (og fortsatt) mener at de som spilte/spiller Night Elves i Warcraft tre er barn av beastmasteren, og fullstendig ute av stand til å gjøre noe annet enn å mastrubere Demon Hunter (med boots) og lignende.

 

Tauren på grunn av at de på mange måte er de "snilleste" av Horde-rasene. Liker bakgrunnen deres, og likte alltid Cairne Bloodhoof i Warcraft tre. Nå skal det sies at Alliansen er like korrupt og korpulent som Horden er, men det er en annen diskusjon. Valgte å spille female fordi ikke en kjeft gjorde det. Tror vi var totalt to female tauren warriors i årevis.

 

Når Haumarush og miljøet rundt servern begynte å suge lut, rerollet jeg på Grim Batol (inb4 queue whine). På Grim Batol spiller jeg en human female warrior. Human valgte jeg på grunn av Diplomacy-racialen (Achievement/Rep-whore), men i ettertid er jo "Every Man for Himself" ganske fint. Expertise for sverd/mace er heller ikke ille. Female på grunn av at gå/løpe animasjonen til mannfolka er helt forferdelig (omtrent like ille som Dual Wield animasjonen til damene *grøss*).

Lenke til kommentar

Alliance har ingen raser som appelerer til meg.

Horde hadde tre jeg synes var fete.

Male tauren, Female undead og Female orc.

Har drøssevis med chars, men av mine 2 lvl 80's,

så er den ene male tauren og den andre female orc.

 

Og hvorfor tror alle at alliance er "de gode"?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b
Og hvorfor tror alle at alliance er "de gode"?

 

Mangelfull kunnskap/informasjon er ofte en årsak til nettopp dette. Gjelder forøvrig i flere tilfeller enn kun dataspill. Men nå er det ikke så mangelfult med informasjon om loren til WoW, så da sier vi at det er mangelfull kunnskap =)

Endret av Slettet-77do0b
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...