Jump to content

klozzmajor

Medlemmer
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det stemmer nok. Logga inn på altinn og fant det med en gang ? Takk for hjelpen!
 2. Vi kjøpte et småbruk for en stund siden, og forrige eier nevnte et "fond" e.l som tilhører eiendommen, som kan brukes til ting relatert til småbruket, feks drenering av jorder osv. Nå skal vi gjøre nettopp dette, og jeg kom på at han snakket om dette. Jeg har forsøkt å få tak i ham, men jeg får ikke svar. Det sto ingen ting i kjøpskontrakten om dette (dette kom opp etter vi hadde signert). Er det noen andre plasser man kan henvende seg for å sjekke ut dette?
 3. Ja, så fadesen nå. Takk for tilbakemeldingen ?
 4. Ok, Så det vil si at så lenge man har bodd i huset i mer enn 12 måneder, så kan man flytte ut, leie det ut så lenge man vil, for så å selge uten at man skatter noe av gevinsten?
 5. Hei, Vi skal kjøpe hus, og eier et hus i dag. Vi tenkte å leie ut huset vi eier nå en stund, men leste noe om gevinstskatt ved salg hvis man ikke har bodd i huset minst 1 av de 2 siste årene. Vi kjøpte for 1.6 for noen år siden, og verdien på det er nå ca 2.6. Jeg forstod det slik at hvis vi flytter herfra, og selger for si 2.6 om 3 år, så må vi betale skatt av gevinsten, som da er 1 million, dvs 220.000 etter dagens takst?
×
×
 • Create New...