Gå til innhold

Den store Pokemon tråden


Soildor

Anbefalte innlegg

Gamestop, TOYS"R"US og Spaceworld skal ha Pokemon event rundt om i landet der du kan få tak i supersjeldne Celebi til ditt Pokemonspill

 

Kampanjen varer fra 14.feb til 3.mars

Jeg skal garantert finne min lokale Gamestop eller noen av de andre butikkene for å få tak i en Celebi! :dribble:

Finner ikke noe info om eventen på Toys'R'Us og i tillegg varer den til 4. mars. Samme some lanseringsdatoen til B/W.

 

Er også verdt å nevne at du i løpet av di neste ukene kan du laste ned shiny Raikou, Entei og Suicune fra Nintendo WFC.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Les en FAQ på gamefaqs heller. Alle starterne er bra uansett. De har bare forskjellige element-skills. En undersøkelse i Japan viser at 90% har med seg starterpokemon fra start til slutt i spillet. Så uansett hva du velger bonder du med den ganske fort og vil ikke kvitte deg med den.

 

Ikke bry deg om å lese så mye FAQs og hva som er best og ikke best og slikt. Bare spill spillet så går det av seg selv :)

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Spiller ikke kjempestor rolle det heller, de som prater om å ha nøyaktig riktige teams med nøyaktig riktige skills og stats er folk som spiller dueller med andre spillere, og da har såklart dette mye å si. Men inne i singleplayer gjør det ikke så mye forskjell, så lenge du roterer litt på teamet og leveler flere enn bare de 6 første du kommer over :)

Lenke til kommentar

Nei, men du treffer på mange av samme sort i starten, da. Og du vil ikke treffe på alle typene tidlig i spillet uansett. De du treffer senere starter såklart ikke på lvl 1, de er tilpasset området de er i, og levelen dine sannsynligvis vil være hvis du har fulgt historien frem til da.

 

Så du trenger ikke tenke så hardt på det, bare spill ivei og kos deg. Plutselig har det gått 10 timer og du er "ekspert" selv istedet for å spørre andre om råd hele tiden.

 

Singleplayer-delen i pokemon spillene har aldri brydd seg nevneverdig mye om element vs element, det er viktigere i multiplayer mot andre folk. Du klarer deg sikkert fint med flere av samme sort i begynnelsen, så slapp helt av. Du greier stort sett å slå ned trainere uansett etter et par forsøk med forskjellige skills. Du vil stort sett alltid ha hvertfall en med deg som kan slå trainerne sine ned i støvlene uansett.

 

I Black&White vil element-type ha mye mere å si i singleplayer enn tidligere spill.

 

Du vil møte på enkelte trainere som har pokemons med motsatte abilities som dine egne, da kan du oppleve at du bare bommer hele tiden eller får bare små hits, mens motstanderen gjør masse damage på dine. Da må du gjøre litt om på teamet sannsynligvis. Men de første er ikke sånn, der klarer du deg helt fint med det du plukker opp på veien.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Du må huske at spillene er laget for unger også, ikke bare diehard min/max rpg-spillere i 20-30 årene :)

Det som har gjort dem til en verdensomspennende megasuksess er nettopp dette, det har innhold for både små barn som bare vil plukke opp kule monstre, og hardcore-spillerne som vil ha alt perfekt balansert og masse dybde.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Jeg har det og det er kjempebra. Grafikken er veldig oppussa, og ikke minst, det har noe å si hvilken element pokemons er igjen, det har nesten vært helt irrelevant de siste spillene. Men nå er det på banen igjen for fullt. En lvl 40 water kan lett knocke ut en lvl 50 grass på ett slag. Man er ikke trygg lengre bare fordi man har 2-3 høylevel fire/fighting pokemons i teamet i singleplayer.

 

Smart nok har de stappet de tidlige områdene fulle med helt nye pokemons så det er ikke de gamle du treffer først.

Historien er like daft som alltid, men med litt mere moralsk vri. Badguy'ene vil ikke bare stjele pokemons for verdensherredømme, de påstår menneskene behandler dem galt med å fange dem i baller og bruke dem i kamper, de vil at alle skal være fri. Det er ingen spoiler, for du treffer på dem rett etter du har valgt start pokemon :)

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...