Gå til innhold

Den store Pokemon tråden


Soildor

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har gått over 10 000 skritt nå, og har over 500 watt liggende. Provlemet er jo at jeg ikke får fanger mer enn tre av dem for hver gang jeg synkroniserer.

 

Men er det ikke slik at det er veldig stor sjans for at det er den med fly/surf om det er tre utropsstein over gresset når du prøver å få tak i den?

Lenke til kommentar

jeg sikler etter tanken på en adamant pikachu, med mye IV's. volt tackle og wish som egg move... åhh, det er lov å drømme :roll:

 

hvordan får man egg moves egentlig? blir de tatt fra male eller female? sjansen for å få adamant pikachu, med 30(31?) Iv's og volt tackle + wish tar liksom litt tid :p

volt tackle kommer jo fra light orb på female når man breeder, da har pichu det trikset, men hvordan får man wish?

Lenke til kommentar

Du breeder en Female Pikachu/Raichu med en male med wish i samme egg-group som Pikach/Raichu. Det enkleste alternativet er Togetic, som lærer det via level-up (level 28).

 

Note: Species kommer fra mor, moves kommer fra far. Nature kan komme fra begge (med everstone).

Endret av ArilC
Lenke til kommentar

er det ikke like greit å bare trene pokemonen opp til lvl 50 (eventuelt høyere om jeg trenger angrep den lærer senere) så jeg slipper å bruke timevis på å levle til 100, og bae spille kamper 50-limit istedet? er vel ikke noe forskjell på stats i 50 og 100, siden alle pokemon har høyere defense/attack/speed i lvl 100. blir som en ligning/algebra, du kan øke på begge sider av likhetstegnet, og svaret forblir det samme eller noe slikt, right? kunne vært greit for en som ikke har så ekstremt mye tid å bruke på pokemon (må gjøre lekser og spille cod også xD)

Lenke til kommentar

Hvis du spiller i Wi-fi med andre folk er det bare å ta auto level 100 uansett hvilken level pokémonene er i, men i Battle Tower må de være i minst 50, og der blir de satt ned til 50 når du spiller. Jeg gidder som regel ikke levle pokémoner til 100 siden de er rimelig OP in-game rundt 80-90 uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...