Gå til innhold

Tippeligaen 2009! [Status: Sesongslutt]


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så skikkelig vond ut den smellen Rambekk fikk. Steinhard duell, og det virket som om hjernen koblet litt ut i fallet, ettersom han ikke tok seg for på noen som helst måte. Lignet på en alvorlig hjernerystelse, men så heldigvis ut til å gå bra

Lenke til kommentar

Vi kunne vært høyere oppe også.

 

Vi ledet 3-1 mot Stabæk i gymsalen før Nannskog begynte å showe.

 

Vi ledet 1-0 i Trondheim, da markeringen glapp totalt og Prica fikk sette inn 1-1

 

Vi gav fra oss seieren mot Enga i Skien. Bentley brant straffe på stillingen 2-2 (Som Fevang skulle ha tatt).

 

Og vi har hatt som dere ser en hard sesongstart. Viking, Stabæk, Rbk og Tromsø borte.

 

Samt 10 av 12 poeng hjemme.

 

Vi har et bra lag. Fevang viser seg å være en glimrende midtstopper (i tillegg til å være en glimrende midtbanespiller). Rambekk ble jo hentet inn før adecco-sesongen og har vært bra. Steffen Hagen på høyreback har vært glimrende. Så har vi storkjøpet Brenne, som er tilbake i Fredrikstad-takter. I LSK ble han brukt helt feil, men i Odd får han utfolde seg. Tommy Svindal Larsen blir aldri gammel han heller, og vi har i tillegg talenter som Storbæk og Lekven som vi kan bruke på midten. Bentley er konstant en trussel, og Kovacs ligger vel ann til sin beste sesong i TL så langt. Valencia har også vist glimt av gammel storhet. Og med Arason i mål, så kan dette bli en veldig morsom sesong.

 

Synd med bare 7500 tilskuere i dag, men jeg velger å skylde på TV-kamp, samt drittvær i Grenland i dag. Det var 10.000 mot Enga, så regner med bra tall neste hjemmekamp (som er 18.00-kamp).

Lenke til kommentar
For en FANTASTISK kamp av gutta! Vi KNUSER brann!!! se her: http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article138185.ece 2 filminger gir 2 straffer. Dommeren prøver alt han kan for å ta seieren fra oss, men noen ganger er det ene laget bare litt for gode til at han klarer det :)

 

2 filminger gir to straffer? Eh... Det var en riktig straffe, for bentley kommer for sent inn og sparker nielsen i beina. Og se hvor langt ute arason er på den straffen og det er klart at de skal ha ny... Kunne også blitt en tredjestraffe men da går arason så vidt ut fra linja og det er noe alle keepere gjør... også var det jo egentlig ikke to straffer, det var én straffe som måtte bli tatt om igjen, så kunne uansett bare gitt maks ett mål ;)

 

Men uansett, ja dere knuste brann, grattis :thumbup:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS
Pissa på Brann. Fantastisk! :)

Brann bæsja seg selv på leggen.

 

Det er viktig å holde motet oppe, men jeg skjønner virkelig ikke hvorfor Bjarnasson måtte ta den andre. Må har på død og liv bli toppscorer i år?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...