Gå til innhold

Tråden for oss som fortsatt spiller Oblivion/den store Oblivion mod tråden!


Anbefalte innlegg

Jeg anbefaler så absolutt The Lost Spires, om du ikke har spilt gjennom den før. En stor quest mod som legger til et nytt guild - Archeology Guild. Ny, stor guild hall, originale dungeons, god rewards, interessant historie, veldig bra voice-acting og svært bra gjennomført mod generelt sett.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Kjøpt Oblivion m/knights of the nine og shivering isles til PS3 nå!

 

Kun prøvd spillet så vidt før, så gleder meg veldig :) Noen tanker om hvilken class / race jeg bør velge? Vil helst ikke være fighter som bare bruker sverd hele tiden..

 

Men heller ikke noe FOR vanskelig :)

Endret av NiRaM
Lenke til kommentar

Vil du være en mer stealth-aktig karakter? En tyv? Eller kanskje bruke pil og bue, en ranger?

 

En god og "trygg" variant er jo battlemage, at man er både en god fighter og kan bruke en del spells. Dark Elf synes jeg er gode allrounders, og Bretons er flotte magikere som kan bli gode fightere også. Nords er også gode som battlemages.

 

Vil du heller spille en mer tyvaktig karakter, så er Khajiit, Argonians eller Wood Elf gode raser. Redguard, Imperial og Orcs fungerer kansje bedre som rene fightere (spesielt Redguard og Orc), og High Elf er best som rene magikere.

Lenke til kommentar

Ja, et godt tips - lagre rett før du går ut av tutorial dungeon. Da får du nemlig muligheten til å endre rase, klasse og birthsign før du går ut i "verden". Hvis du lagrer her uten å lagre over den, så kan du lettere starte nye karakterer senere uten å måtte gå gjennom tutorial dungeon hver gang.

 

Ellers trenger du ikke bruke Battlemage-klassen som er i spillet hvis du ikke liker skillsene den bruker. Du kan fint lage din egen custom class. :)

 

Du har en flott spillopplevelse foran deg. :thumbup:

Endret av Tabris
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...

Har selv tatt opp igjen Oblivion og er blitt mer eller mindre hekta nå. Spiller med OOO + diverse andre mods, og det er utrolig hvor mye bedre dette spillet ble. Agående OOO så er det ikke helt statisk, men langt mer statisk enn originalen (mtp. at mobs lvler sammen med deg osv, dette gjør det i noe mindre grad i OOO).

 

Noe jeg sliter litt med er å lage gode custom spells, noen forslag? Har trikset litt med weakness to fire/magic men syntes ikke jeg får noe bra resultat. Er lvl 31 for øyeblikket.

Lenke til kommentar

Jeg har aldri prøvd OOO, men får se om jeg ikke gjør det en dag. Må innrømme at jeg er veldig glad i friheten det gir å kunne gå hvor som helst når som helst. Da blir spillet faktisk mer "free-roaming" enn om man er begrenset pga farlige fiends. Men jeg forstår selvsagt fordelen med det, og kan være jeg laster det ned en dag.

 

Har du noen quest mods, Habitats? Ang. custom spells så har jeg ikke så mange av dem selv. Weakness to fire + fire spell er jo en bra combo.

Lenke til kommentar

Har etter hvert funnet en god del gode custom spells nå. Tok bare litt øving til. Shield/silence/paralyze/weakness er alle utrolig bra og nærmest alt for bra om de blir brukt korrekt. Summoning spells kan være morsomt også :)

 

Jeg bruker ingen andre quest mobs enn OOO. Har nok å gjøre der enn så lenge. Du sier at OOO gir deg muligheten til å gjøre hva du vil når du vil. Dette er ikke helt rett. Det er egentlig den rake motsetningen. Spillet lvler ikke i like stor grad som deg selv, så om et område er for hardt når du er lvl 10, kom tilbake på lvl 15, og du vil ha en langt bedre sjanse. Det er nettopp dette jeg liker. Quest som gjelder guilds osv ser ut til å levle i god takt med en selv, som gjør det hele akkurat passe utfordrende. For å være ærlig syntes jeg spillet først begynte å bli morsomt når jeg etter hvert fikk skillet opp attributes og lvlet en del. Er nå lvl 40, og har fortsatt en hel masse igjen. Har ikke engang startet på main quest line :)

 

Når jeg har gjort ferdig dette skal jeg fullføre Shivering Isles og ta en nærmere tit på The Lost Spires. Det er utrolig hvor bra dette spillet blir med de riktige modsene.

Lenke til kommentar

Helt sant. Jo, jeg forstår konseptet med å komme tilbake noen lvls senere, og at det føles svært tilfredsstillende. Som sagt så kommer jeg nok til å prøve OOO en dag selv. Men jeg liker også slik vanilla Oblivion er - det blir enda mer free-roaming når man kan gå hvor man vil når man vil uten slike begrensninger. Så jeg synes begge deler har sin sjarme. :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

har aldrig prøvd hverken ooo eller frans ?

"vi" har vel en moderator her som er inne med ooo og,uansett er redd ooo blir for mye,tenkte eventuellt prøve frans,ja det derre alternativet til ooo, så om mennesker med erfaringer med noen av de kunne si noe om det hadde det vært veldig kult :)

 

liten sidenotis: har ikke spillt oblivion det siste halvåret eller noe,flyktet til kjære morrowind ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...