Gå til innhold

Førsteinntrykk: World of Warcraft: Wrath of the Lich King (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel. Jeg har hatt en lang pause, har spilt svært lite siden våren. Nettopp fordi jeg aldri har likt Outland. Det eneste området jeg liker der er nok Nagrand som jeg dessverre har fått spilt for lite i. Får satse på å komme meg opp på level 70 en gang i løpet av den neste måneden hvertfall. Jepp, dere leste rett, jeg er fortsatt ikke helt i mål når det gjelder å komme til nivå 70.

 

Denne sniktitten ga meg lysten til å få spilt i Wrath of the Lich King hvertfall! ;)

 

Takk for ellers hyggelig og underholdene lesning.

Lenke til kommentar

Det er fantastisk mye bedre grafikk i WotLK enn det har vært tidligere, men man legger best merke til det på landskaper og omgivelser. Zoomer du helt inn på en karakter eller en npc er det selvfølgelig World of Warcraft du ser.. sjokkerende nok. Men jeg liker retningen de har tatt på både landskaper og utstyr, mere "realistisk" om du har lyst til å kalle det det, i alle fall litt mindre spaceage enn TBC :)

 

Jeg synes det er det beste som har skjedd WoW noensinne. Selv om noen er gretne på at de ikke har det råeste gearet på serveren lengre, er det myyyye festlig å gjøre, og som det blir nevnt i artiklen er det mye historie og mye bra historiefortelling også. Ikke bare igjennom questtekst.

 

Synes det er mye mer variasjon i questene også enn tidligere, og at det er 2 startsoner er genialt for oss (ca. 80%+) som har flere chars. Slipper å kjøre Hellfire mange ganger på rad igjen :)

 

Nei.. to tomler opp!

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...