Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skal ta en tatovering veldig lik denne, men en annen tekst. Er det noen som vet hva denne skrift-typen heter? Jeg skal ta tatoveringen 8. juni så om noen vet noe så vær så snill å svar fort. Jeg har skjekket font sider med mange forskjellige skrifttyper, men er så vanskelig å finne denne, finner bare noen likheter. Takk på forhånd! :)

post-307272-0-58519000-1369325615_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Kan du ikke printe ut dette bilde og ta med, så kan vel tatovøren kanskje tegne (eller i dette tilfelle, skrive?) opp noe lignende? :)

 

Jo, jeg tenkte på det! Men er min første tatovering så jeg var usikker på om de kan finne det ut eller om jeg må ha med skrift-typen når jeg drar dit. Er ikke helt erfaren med dette! hehe :)

Lenke til kommentar

Jo, jeg tenkte på det! Men er min første tatovering så jeg var usikker på om de kan finne det ut eller om jeg må ha med skrift-typen når jeg drar dit. Er ikke helt erfaren med dette! hehe :)

Prøvde å browse kjapt gjennom noen sider og det nærmeste jeg fant var vel disse:

http://www.1001fonts.com/discipuli-britannica-font.html

http://www.1001fonts.com/deutsche-normalschrift-font.html

http://www.1001fonts.com/helvetia-verbundene-font.html

http://www.1001fonts.com/janda-elegant-handwriting-font.html

http://www.1001fonts.com/sacramento-font.html

http://www.1001fonts.com/bienchen-sas-font.html

Lenke til kommentar

 

Tusen takk, det er hyggelig du hjelper! Jeg har funnet lignende ting som du har gjort jeg også, men finner aldri den akkurate fonten. Men tatoverings folka kan nok hjelpe meg får jeg håpe :D

Lenke til kommentar

Merker jeg har skikkelig lyst på en tatovering nå, men ser flere kunder på "Miami Ink" og lignende sier, "Boy, I'm glad I didn't get that tattoo I wanted when I was 18"...!

 

18 selv :hrm:

 

Vel jeg visste hva jeg skulle ta når jeg var 18, men bestemte meg for og vente noen år bare for og være sikker.. Og jammen sitter jeg med en arm med blekk på i dag, tok den i en alder av 24 :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Tenker å ta en tatovering nå i sommer, men er litt usikker på motiv, så lurer på om noen her kan komme med litt inspirasjon til selve motivet. Skal være en tatovering til minne om min mor som døde for 4 år siden. Så jeg tenker kanskje å ha med dato og et "sitat" som minner om henne/som hun har sagt, et slags motto hun har hatt kan du si. Men jeg vil ikke ha bare tekst, synes det blir kjedelig, så lurer på om noen her kan komme med litt originale ideer til et motiv? Så er jeg litt usikker på hvor jeg skal ta den. Vurderer å ta den på venstre side, med litt størrelse. Sånn at den går fra siden av magen/ryggen og litt opp mot brystet, skjønner? Hva tenker dere?

 

Så lurer jeg på hvordan det er med tatoveringer og fettprosent. Trener endel og regner med fettprosenten kommer til å synke noe. Så jeg blir mer muskuløs. Vil det påvirke tatoveringen? Bør jeg derfor vente? Er ikke snakk om så veldig mye, 3-5cm mindre fett rundt magen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...