Jump to content

Marte

Medlemmer
 • Content Count

  446
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marte

 1. Naijs . Hva er motivet ? Kan gjøre bedre enn en skriftlig forklaring, her er et bilde! Skal tilbake 7. november for å farge litt :-D
 2. Skal starte på chestpiecen min hos Isis Mayan imorgen. Heia heia D:
 3. Da skal jeg starte på chestpiece hos Isis Mayan i september! O'gleden! https://www.facebook.com/isistattoo?fref=ts
 4. Jeg finner ikke værappen under "Lyd og Varsler" -> appvarsel. Jeg kan jo alltids prøve å disable weather daemon og/eller Vær-appen, men vet ikke hvor mye det kan "ødelegge".
 5. Her har jeg ikke vært på år og dager. Om alt klaffer, så blir det kanskje en tur til Stockholm Inkbash! Kryss fingra!
 6. Har ikke tålmodighet til å bla meg gjennom 49 sider, MEN er det noen som vet hvordan jeg kan disable værmeldingen som popper opp på mobilen hver bidige morgen?
 7. Se på Tasker,der kan du sette opp alle slags regler og automatiske handlinger. F.eks at telefonen automatisk går på lydløs når du starter kameraet, og tilbake til normalen når du går ut av kameraet igjen. Funker fint for meg. Takk for tips, skal prøves ut!
 8. Har ingen problemer med min, men jeg har lagt inn f.eks. høyre tommel 2 ganger. En gang der fingeren peker "opp" og en gang der jeg legger den vannrett, så kan åpnes begge veier. Men ja, prøvd å legg den inn flere ganger kanskje?
 9. Ah, det ville forklart endel. Det gjør det dog ikke noe mindre irriterende D:
 10. Kjøpte S6 (flat) på lørdag (Litt spontant, men hadde likevel planer om å kjøpe den). Har hatt HTC i alle år (Hero, Desire, Sensation, One X og One M8), men fikk ikke noen "WOW!"-følelse av M9, så jeg gikk for en S6 istedet. Touchwiz virker greit nok, av det jeg har fått testet det ut. MEN, det eneste som irriterer meg grønn (!) er at man ikke får slått av shutterclick-lyden når man tar bilder, med mindre man har telefonen på lydløs. Samsung forteller meg at "Nei, på den europeiske modellen så får man ikke slått av lyden, men du kan prøve å lete etter en app som kan gjøre det for deg". Jo, takk for supert tips. Så, jeg letet litt rundt i Play butikken, men var ikke akkurat noen som ropte ut til meg, så enn så lenge så får jeg vel bare leve med den lyden.
 11. Du kan jo prøve å søke opp dobbel leppepiercing, eller dobbel labretpiercing.
 12. Om du begynner fra scratch, så ville jeg tatt maks 1 mm i måneden, jo lenger mellom hver gang, jo bedre, men miiiiinimun 1mm pr mnd er mitt råd. Om du strekker for fort så kan du risikere i verste fall å revne øreflippen. Ta deg god tid!
 13. Har ingen erfaringer med noen av de spesifikke artistene nevnt over, men om du er villig til å reise et stykke, så kan jeg alltids anbefale Dalmiro. Han holder for tiden til i London. http://instagram.com/dalmirodalmont . Har en 3/4 sleeve av han, som ble gjort på Oslo Tattoo Convention i 2009. Jeg betalte vel 10k, og da satt jeg rundt 8 timer totalt.
 14. Kommer ann på kroppen din. Jeg vet med min kropp, siden den heler piercinger så vanvittig dårlig, at å ta flere enn 1 piercing om gangen vil resultere i et ingen av de vil gro. Men om kroppen din klarer flere piercinger samtidig, go for it
 15. Enkelt og greit: Alle kropper er forskjellig og derfor heler de piercinger bl.a. helt forskjellig. Mine lukkes på 5-6 timer, fordi kroppen min AVSKYR piercinger. Den bruker laaaaaaaaang tid på å gro piercinger og de lukkes veldig fort etter at smykkene taes ut.
 16. Det gikk rett og slett litt i glemmeboken og nå er det nok akkurat for sent. Men er et fantastisk tiltak!
 17. Lets Buzz. Ligger i en av sidegatene i Marken. https://www.facebook.com/LetsBuzzTattoo
 18. Nye briller. MED neseputer. Fordi: Asiatisk ikke-eksisterende neserygg.
 19. Har vel kun erfaring fra et studio i Bergen og det er Lets Buzz. Du kan jo ta en titt på portfolioene til de som jobber der. Jannicke er veldig dyktig på realisme (spesielt black/grey). Thomas er også god på realisme men også fargemotiver. https://www.facebook.com/LetsBuzzTattoo/photos_albums
 20. Fått laaaangt hår plutselig. (plutselig = Marte som ikke legger merke til håret som gror..)
×
×
 • Create New...