Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hver sin smak og behag, usaklige og meningsløse ot-poster slettes uten forvarsel. Og les mine lepper, fellesferien er rett rundt om hjørnet for noen..

 

*være maks off topic*

Alastor er på ferie og har ikke tilgang til internett.

 

Fikk noen fullmakter, jeg... ;)

Endret av Jarmo
Lenke til kommentar
er da ikke noe galt i stjerner på menn da .

 

men du har branding? det blir noe annet...

 

ja, det er visst forskjell på stor maskulin stjerne og mange femi... er vel ingen som synes den stjernetattisen diskusjonen sprang ut fra ikke er femi? jeg tenkte homofil/femi med en gang jeg så den (ikke at det er negativt, men om man er 100% straight blir det litt feil inntrykk)

Endret av pwned
Lenke til kommentar

Syns faenmeg det er på tide nå. Vil betale så mye som mulig med en gang vi begynner på ryggen min, men å sprade rundt med 20-30k i lommeboka pirrer på ingen måte eventyrlysten min. Hvorfor har de ikke ordna seg med dette da? Dårlig rykte hos kortselskapa? Vil helst motta uregistrert? Driter paven i skogen min?

Lenke til kommentar

er det mulig å be om forslag til motiv som tribals på arm her? :) har spurt før en gang, men ble nedlesset i drit  :cry:

 

skal ta tatovering i sommer, på armen(underarmen dog IKKE triceps, men den lange delen av armen som er nermest handa :p) så jeg lurer da på om folk kunne linka meg noen sider med smakfulle tribals, skal vere svarte ;)

Endret av zaltmann
Lenke til kommentar
er det mulig å be om forslag til motiv som tribals på arm her? :) har spurt før en gang, men ble nedlesset i drit  :cry:

 

Det skjer som regel i denne tråden!

 

Ok, jeg skjønner at du er misfornøyd med svarene som blir gitt i denne tråden, men hva med å være en positiv motvekt istedenfor å sutre om alt som skjer i denne tråden? Om du er så fantastisk positiv til tribals, tre stjerner á la litenstorliten med kraftig omriss, kinategn, pistolskutte bruskpiercinger og annet middelmådig piss, vis til vakre og feiende flotte eksempler av disse.

 

Om tribals går det f.eks. an å si at "Her skal du høre, min gode mand, tribals er noe som gjerne bør tegnes rett på kroppen _din_, slik at de passer _din_kropp og _dine_ muskler og linjer. Ferdiglagde tribals som henger på veggene på et tatoveringstudio vil ikke nødvendigvis passe på din kropp, og er mest sannsynlig allerede tatovert på hundretusener av vattnisser i det ganske land. Skal du i det hele tatt få en spesiell tribal laget, legg litt egeninnsats i det, lag en skisse og oppsøk en dyktig tatovør.".

 

Om bare én, ÉN person tenker seg bedre om før de får et eller annet middelmådig, gjennomsnittlig, vanlig eller normalt dritt tatovert på seg, så har du gjort en forskjell.

Lenke til kommentar

Ja, dyktige tatovører fikser den typen ting for deg..

 

En kamerat av meg ahr en tribal kombinert med en kanji. Ser utrolig stilig ut, fordi den er tegnet helt på frihånd, og flyter veldig bra med arm, skulder og muskler.

 

Om tatovøren jevnlig røyker geiteballe, og gir faen, ender du (trolig) opp med en stygg tribal som sitter skakt... Det er ingen som disser tribals som motiv, så lenge de er litt originale, og viktigst av alt, følger linjene til personen som får motivet :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...