Jump to content

Camron

Medlemmer
 • Content Count

  4091
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)
 1. Camron

  Spørsmål om morfin

  Morfin bør faktisk ikke benyttes av personer med respirasjonsvansker, noe denne personen med lungekreft og infeksjon antagelig har. Morfin fører faktisk ofte til respirasjonsdepresjon, og kan ofte kan gi brukeren en falsk følelse om at h*n har lettere for å puste. RESPIRATORY FUNCTION FOLLOWING NALBUPHINE AND MORPHINE IN ANAESTHETIZED MAN Morfin brukes vanligvis til smertelindring, dersom denne personen ikke har noen smerter bør dere gjøre dette helt klart for legen. Samtidig kan du få legen til å forklare hvorfor h*n har valgt å bruke morfin. Dersom det er pga. smerter, eller dersom personen trenger smertestillende ved en senere annledning, kan du be legen velge et annet alternativ, som f.eks. Ketorax.
 2. Flere som ikke har fått ordrebekreftelse fra apple.no? Prøvde nettopp å ringe kundeservice, men når jeg endelig kom igjennom køen og fikk snakket med noen, la de like greit på røret. Snakk om service.
 3. Takk for svar! Ja, det står egentlig mellom Aerobic Treningssenter og Nautilus. Penger er ingen bekymring, men plassering er jo veldig viktig da jeg er lite kjent der. Får vel besøke begge to før jeg bestemmer meg. Forresten, Hyrlen, om du fortsatt henger her, jeg har fått sixpack nå. Beklager så mye
 4. Hei folkens, long time no see. Noen som kan anbefale et bra treningssenter i Haugesund? Skal bo der i sommer, men har jo ikke peiling på hvilke treningssenter som er tilgjengelige og hvordan de er.
 5. Hei, og takk for et godt forslag Alt det andre har jeg allerede, så det trenger jeg ikke.
 6. Hei, skal bygge en ny pc, budsjettet ligger på 4000-5000 kr. Den skal brukes til litt gaming, og ellers vanlige ting som film, litt redigering osv. Har allerede satt opp et opplegg: ASUS P5P43TD PRO Ace Outburst 550W Crucial DDR3 BallistiX 1333MHz, 4GB, CL7-7-7-24, 1.65V Intel Core™ 2 Duo E7500 XFX Radeon HD 5770 1GB GDDR5 Pris: 4.602,00 på Komplett.no OG CORSAIR 4GB DDR3 XMS3 DHX INTEL CORE 2 DUO E7500 2.93GHZ ASUS P5E3 PRO X48 775 ATX XFX RADEON HD5770 1GB GDDR5 Pris: 4.785,00 på Dustinhome.no Noen tanker om dette?
 7. Gleder meg til dette stevnet jeg også! Liker cardet, ser ut til at det blir mange spennende (og korte?) kamper. Det blir gøy å se hvordan Walker gjør det i debutten, for ikke å snakke om Lashley mot The Project. Manhoef er alltid en slager, tenker det blir en rask KO i den kampen. Diaz mot Zaromskis kan gå begge veier spør du meg, men ser for meg at Diaz vinner med sub i 2. runde. Har dere sett bildene fra weigh ins? Gleder meg til å se hvordan Sims klarer seg mot et muskelbunt som Lashley, ser ikke ut som han er særlig forberedt :!:
 8. Noen andre som har problemer med å bruke Daemon Tools? Jeg får rett og slett ikke opp de virtuelle stasjonene i "Min Datamaskin". Klarer ikke skjønne hvorfor. Noen tips?
 9. Noen som kan anbefale boksehansker eller slaghansker til sekk?
 10. http://www.youtube.com/watch?v=tKtSNkPptWE...8.blogspot.com/ Ouch.
 11. https://fronter.com/hig/ Som sagt noen poster over dette, brukernavnet er studentnummeret ditt. Passordet er uvisst.
 12. Noen som har hørt seg gjennom GZA - Pro Tools? Hvordan er den?
 13. Ice Cube - Hood Mentality Se filmen hos Youtube Det nye albumet hans er heftig.
×
×
 • Create New...