Gå til innhold

Windows 7 - Diskusjon, erfaringer og forslag (utdatert).


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Johoo. ustabilitet :p

Har holdt på med After FX i ca 5-6 timer nå, og de siste timene på grunn av crash.. kan dette ha noe med at programmet er tregt, og det bare bruker 2gb ram? For det står i SystemInfo at jeg har 4gb (noe jeg har), men After Effects bruker bare 2gb?

Burde jeg innstalere 64bit?

 

Er ingen ekspert, men jeg har også brukt AE noen timer og ikke hatt noen problemer. Har også 4 GB minne, men kjører 64bit. Opplever egentlig at programmet går like raskt (eller tregt :p ) som i XP og mener å huske at stort sett alt minnet er i bruk når jeg jobber.

Lenke til kommentar

Lastet ned 64bit som tok 4-5timer med 160kb/s og var glad i dag når jeg våknet, lastet deretter ned MagicISO for å lese .iso.

 

Så kom erroren, så jeg sjekket om jeg hadde 32bit eller 64bit og gjett hva; 32bit! :wallbash:

Nå er jeg irritert over meg selv for å ikke a sjekket det og sitter å venter på 32bit nedlastingen. :roll:

Endret av Seizure
Lenke til kommentar

Har Windows XP på partisjon C: og Windows 7 samt fillager på D: Eget lager for speilingsfiler på nyopprettet partisjon E:

 

Planen er videre å lage speilingsfiler med Norton Ghost, en av C: og en av D: . Nå lurer jeg på om det ikke er best å gjøre dette i Windows XP. Det vil si at jeg speiler C: til E: og deretter D: til E: Jeg trenger vel ikke installere Norton Ghost i Win 7 og ta speiling til E: ? Problemet da vil nemlig være at Win 7 ikke har tilgang til C: fordi den kaller stasjon D: for C: . Og på C: ligger oppstartsfilene blant annet for dual boot, regner jeg med.

 

For å unngå problemer med oppstart etc må jeg speile C: også, ellers hadde det ikke vært nødvendig.

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar

Er det bare meg, eller ligner windows7 veldig mye på KDE sitt skrivebord?

Får litt sånn mandriva, kubuntu og fedora følelse når jeg bruker det. Ikke det at det gjør noe. Så langt virker OSet greit og det er tiltalende. Tror de vanlige windowsbrukerne kommer til å bli fornøyd. Så langt er jeg det også, men linux ruler.

Endret av ronron25
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...