Gå til innhold

Mirrors Edge Demo!


vegavnil

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Eeeh, nei? Når et spill som dette gjør en så bra jobb med å gi meg et realistisk førstepersons-perspektiv, gjør mangelen på Iron Sight at jeg mister den følelsen littegrann. Og ikke kom med dette at spillet ikke er et FPS, for jeg er fullt klar over det, og vil gjøre mitt ytterste for å unngå å fyre av en eneste kule. Sier bare at hvis jeg skulle komme i en situasjon hvor jeg blir nødt til å skyte med frem, hadde Iron sight sett mye bedre ut. Så kunne de heller ha gjort det umulig å skyte fra hoftene.

 

Å løpe rundt på hustak med ironsights hadde bare sett latterlig og unaturlig ut. Da er det bedre slik de har det nå. Men jeg er enig i at de kanskje kunne gjort våpendelen ett hakk bedre, selv om det ikke gjør meg noe særlig at den er slik den er nå.

Jeg burde kanskje ha utdypet det siste jeg sa der. Jeg mente ikke at man løp konstant rundt med iron sight, men at når man løper rundt med pistolen i hoftevinkel kunne man ikke fyre av noen skudd. Enten det, eller at det hadde vært helt vannvittig unøyaktig.

De må jo spare noe for oppfølgeren :-P

Lenke til kommentar

Som har blitt bemerket i enkelte anmeldelser (som den i VG) Er Mirror's Edge et spill som MÅ spilles en 2. gang.

 

Det tar såpass lang tid å meste gameplayet, samt at du får mye bedre flyt når du vet hvor du skal. Selv mener jeg at spillet er nær perfekt lengde gitt gameplayet og det mangler ikke på time trials og speedruns.

Lenke til kommentar

Var en herlig fyr som sto bak kassen på PK. Kjempehyggelig som bare gir meg kvitteringen, og ETTER det spør han noen om det er noen av "de Mirrors Edge bagene" igjen også sier han andre at han ikke vet. Han bare, "to sekunder, jeg skal bare sjekke om vi har". Også kommer han tilbake med den og sier at den er gratis, trodde han skulle si at jeg kunne betale litt eller noe for det, men nei :D

Lenke til kommentar
Fikk det med i sånn "skolebok" av 08/09 på første dagen. Tror det er bare for de går i VGS, ikke student som i universitet eller noe :)

 

EDIT: litt sjokka at du får svar 02.59 ett min etter du spør? :p

 

Egentlig ikke. Jeg tenker ikke over at natten er dagen... Inne i en heftig eksamensperiode :dontgetit:

*Legg merke til tiden dette er postet på*

Endret av Xbox-PS2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...