Gå til innhold

Hijab i politiet.


Anbefalte innlegg

"Pakistan og Egypt som ledesnorer for Norge innen et toleransespørsmål"

 

Ingen har vist til disse som "ledesnorer innen toleransespørsmål". Uttalelsen var direkte uærlig og uredelig, noe som faktisk er normen fra siden du representerer.

"Uærlig og uredelig", i motsetning til din uttalelse om meg, som var en direkte løgn?

 

Dette er ikke et spørsmål om Norge skal bli mer pakistansk, elller mer muslimsk. Når Ahsan og andre forsøker ramme debatten slik forsøker de kneble andre argumenter. Det er et hedget retorisk spørsmål, hvor man allerede har definert hva som er relevant (om Norge skal bli mer pakistansk eller ikke). Da er ikke det å påpeke at toleransesiden er viktigere i Norge, tross forsøk på å definere problemstillingen så smalt at det ikke skal berøres.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Regjeringen har tydeligvis bestemt seg. Hijab i politiet skal gjennomføres uansett. Men de vil ta tiden til hjelp, og satser på at folk glemmer det hele, og når det er blitt stille rindt dette, så vil de gjøre vedtaket i det skjulte.

 

http://www.dagbladet.no/2009/02/18/nyheter...ringen/4908181/

 

En stemme på et av regjeringspartiene til valget, er med andre ord en stemme for fortsatt islamiserimg av Norge.

Det samme er en stemme på krf og antakelig også venstre og høyre.

Så da er det bare et alternativ igjen på stortinget, enten vi liker det eller ikke. Og det er FRP.

Lenke til kommentar

Eg synest det virker som ei veldig svart/kvitt vinkling i denne saka.

 

Slik eg ser det så er bruken av hijab avhengig av kva slags uniform det er snakk om.

Polititjenestemenn som patrulljerer, foretar arrestasjoner, og generelt held ro og orden i samfunnet skal gå kledd likt sidan dei då skal opptre som nøytrale. Om det har ei praktisk betydning så ser eg ikkje eit problem med å ha ein uniformshatt som kan skjule oppsatt hår. Om ikkje anna vil dette kunne forhindre lugging.

 

Når det gjeld den uniforma som politiet brukar til vanleg når dei innendørs tjeneste på kontor så ser eg ikkje noke problem i at uniforma ikkje er heilt lik. Det er i dag f.eks forskjell på herre og kvinne uniforma der kvinnene har skjørt og litt andre snitt i sine uniformer. Om ei muslimsk politikvinne velger å ha på seg eit nøytralt plagg som skjuler håret når ho sitt på kontoret sitt spelar vell ingen rolle om dei ser litt forskjellige ut.

501-61-03%20CP%20T1%20hoeytid%20u%20medaljer.jpg

 

 

Men så fort dei går ut for å gjere praktisk politiarbeid så må dei gå likt kledd som andre politibetjentar uavhengig av kjønn, etnisk opprinnelse og relgion.

501-62-01%20CP%20T2%20m%20skinnjakke.jpg

Lenke til kommentar
Islam ønsker utrydde homofili.

 

Kristendommen krever også at alle homofile skal drepes i følge bibelen. Det betyr ikke at alle kristne mener at homofile skal drepes. Sånn er det også med Islam vs muslimer.

 

Edit: Ja, jeg vet godt at enkelte muslimske ledere har uttalt seg sterkere om dette enn det kristne ledere har, og at det finnes grotesk praksis i enkelte muslimske stater. Faren er å tro at alle muslimer mener det ene eller andre.

Endret av kjeklulf
Lenke til kommentar

Når flertallet av muslimene som har uttalt seg, ikke vil ha hijab i politiet. Hvorfor er det da noen etnisk norske som ser det som så viktig å krype for ekstreme og militante muslimer at de vil gjøre alt de ber om ?

 

Syns disse at det er så fristende å leve som rettighetsløs dhimmi under islam ? Det er nemlig der dette kommer til å ende om vi fortsetter å gi muslimene alt de krever.

 

http://www.news.faithfreedom.org/index.php...le&sid=1951

 

 

http://www.sharia.no/

 

http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/pol...ticle304755.ece

Lenke til kommentar
Syns disse at det er så fristende å leve som rettighetsløs dhimmi under islam ? Det er nemlig der dette kommer til å ende om vi fortsetter å gi muslimene alt de krever.

Det artikkelen du la ut her, om sharialoven er jo helt på trynet, altså feeil,

 

Alle borgere må be fem ganger hver dag. Hvis det er tid for bønn, og du blir tatt mens du gjør noe annet, vil du bli pisket

Ingen kan "overtales" til å bli muslimer. En muslimsk leder har sagt: "Vi står for menneskelig frihet og for trosfrihet. Vi vil kjempe mot enhver som forsøker å overtale en kristen til å bli muslim, fordi det vil være et brudd på Guds lov." (Sheikh Saeed Shaban.)

Alle gutter skal gå med turban. Gutter fra første til sjette klasse skal ha svarte turbaner, gutter over sjette klasse skal gå med hvite turbaner.

Aldri hørt om.

Hvis du holder parakitter, vil du bli pisket. Fuglene dine vil bli drept.

Fordi?

Hvis du ikke er muslim, gis følgende tillatelser i en overgangsfase: Du skal ikke utøve din religion der du kan sees av muslimer. Hvis du gjør det, vil du bli pisket og fengslet.

En ikke-muslimsk borger i en islamsk stat skal ha samme rettigheter og plikter som en muslim når det gjelder å gi uttrykk for sine tanker og meninger. Han/hun skal ha samme samvittighetsfrihet, ytringsfrihet, og rett til å demonstrere og protestere.

En ikke-muslim skal ha samme rett til å propagandere for, og spre, sin egen tro. Han/hun skal kunne kritisere Islam, liksom en muslim skal kunne kritisere hans/hennes tro. (Men ingen, muslim eller ikke, skal kunne støte en annen borger, og bidra til ufred mellom dem.)

En ikke-muslim skal kunne bygge sin form for gudshus, som ledd i sin egen gudsdyrking.

Ingen muslim skal kunne skade en ikke-muslim, verken med handling eller ord. For Profeten har sagt: "Om noen skader en ikke-muslim, skal jeg selv være anklager mot ham på Dommens dag."

Ikke-muslimer skal ha rett til å bevare sitt språk og sine tradisjoner, åpne egne skoler og høgskoler, osv. (M. Pickethall)

Ikke-muslimer og muslimer skal ha lik rett til å drive handel og all forretningsmessig virksomhet uten noen diskriminering.

De skal fritt kunne velge yrke. De står også likt i å motta sosialt underhold og hjelp fra staten.

I den islamske staten skal muslimer og ikke-muslimer være underlagt de samme lover, og behandles likt, med unntak av personlige lover som angår giftemål, skillsmisse, arv, osv. Der kan minoritetene følge egne lover. De kan bruke og selge (til sine egne) alkohol, svinekjøtt o.l. som er forbudt for muslimer. Jøder skal kunne ta fri på lørdager, og kristne på søndager.

Profeten ga velferdsbidrag til jøder.)

 

et land som styres etter sharia, islamsk lov, skal ikke-muslimer tillates å praktisere sin tro i full frihet. Dette følger av Guds ord om at "det skal ikke være tvang i troen" (2,256).

 

Kvinner:

Det er forbudt for kvinner å arbeide.

Hva med alle de kvinnene som er i politet?Du kan jo tom se bildene her på dette forumet?

Det er forbudt for piker å gå på skole. Alle skoler som underviser piker skal stenges umiddelbart.

Hvordan greier man da å bli en politikvinne :)

 

Har ingenting med topic å gjøre, måtte bare få dette ut, og visst baltazar94 leser dette, så kommer han/hun til å svare at alt jeg sier er feil, alt han/hun sier er riktig, vent og se :)

Endret av PrettyBoy
Lenke til kommentar
Denne debatten har ikke noe med toleranse å gjøre. Eller mener du kanskje at muslimene ikke tolererer seg selv når de i sine egene land ikke tillater kvinner å bruke hijab som politi? Du surrer fælt nå Cybbe. :roll:

Jeg mener man burde ta utgangspunkt i norske verdier, ikke pakistanske, når man diskuterer norsk politi. Norge ville ikke blitt mer 'pakistansk' eller 'muslimsk' om man tillot hijab i politiet, og det er premisset og inngjerdingen av debatten jeg går ut mot. Å diskutere norske verdier ut i fra holdningene i Pakistan er helt bak mål

 

Du kan for øvrig gjerne ta en titt på forholdene i Tyrkia om du ønsker eksempler fra muslimske land på lav toleransegrad for religion (langt lavere enn i Norge). Men det er en helt annen debatt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-lQle7N2M

Jeg føler at det kanskje viktigste mot-argumented mot hijab i politiet er blitt noe glemt. Det at en politimann/kvinne som er på arbeid ikke har de samme rettigheten som adnre. Alle sivile personer at rett til hijab, men en politimann/kvinne og militert personell i arbeidstiden er ikke sivili og mister derfor retten til å kle seg med hva men vil.

 

Er det diskriminerende å nekte en ekstremt overvektig person å bli politi? Er det diskriminerende å nekte en handikappet person å bli politi? Nei, fordi disse personene ville ikke være like effektiv på jobben som en person som ikke er det.

 

En politikvinne med hijab ville heller ikke være like effektiv i alle situasjoner som en politikvinne uten.

 

Hovedpoenget er at de rettigheter som sivile har gjelder ikke for politi og millitere fordi de ikke er sivile.

Lenke til kommentar

Nettopp dette ble om politiets manglende frihet ble tatt opp i tv-debatten, og ble av hijabkvinnene kontret med at det var diskriminerende at politiet ikke skulle ha frihet, på grunn av loven om ytringsfrihet.

 

Hijab-folket fremstiller det som en menneskerett å bli politi. Det er det ikke.

Endret av Beges
Lenke til kommentar

Loven om ytringsfrihet gir rettigheter til individet. Velger man å gå inn i politiet blir man en del av en enhet den tiden man er i tjeneste. Som en del av den enheten har man ikke lenger de samme ytringsfriheter. Dette er fordi etatens holdninger ikke skal kunne forveksles med individets.

 

Jeg tror at denne debatten har sklidd ut mye pga av begge parter bruker alt formye energi på å latterliggjøre motpartens holdninger ved å sette ting på spissen. Dette medfører argumenter på begge sider som har lite med virkeligheten å gjøre.

 

Et hovedargument for har fra starten vært integrasjon. En Politibetjent som vider tydelig tilhørighet til en gruppe av befolkningen kan i visse tilfeller være en resurs nettopp bassert på denne tilhørigheten. Men hvordan veier disse fordelene opp mot ulempene? i dag har vi muslimske kvinner i politiet som har valgt bort hijaben. Gjør ikke disse kvinnene en like god insats for integrasjonen som en politikvinne i i hijab ville ha gjort? I tilleg må man se på rekriteringsgrunnlaget. Vi vet at det er ei jente som gjerne vil bli politi, men vil helst kunne fortsette å bære hijab. Hvor mage av andre hijab-bærende kvinner har et stærkt ønske om å bli politi? Hvor mange hijab-bærende kvinner ville egentlig ikke hatt noe i mot å ta av seg hijaben de timene de er på jobb? Personlig ser jeg ikke det helt enorme rekruteringspotensialet.

Lenke til kommentar
Alle borgere må be fem ganger hver dag. Hvis det er tid for bønn, og du blir tatt mens du gjør noe annet, vil du bli pisket

Ingen kan "overtales" til å bli muslimer. En muslimsk leder har sagt: "Vi står for menneskelig frihet og for trosfrihet. Vi vil kjempe mot enhver som forsøker å overtale en kristen til å bli muslim, fordi det vil være et brudd på Guds lov." (Sheikh Saeed Shaban.)

Alle gutter skal gå med turban. Gutter fra første til sjette klasse skal ha svarte turbaner, gutter over sjette klasse skal gå med hvite turbaner.

Aldri hørt om.

Hvis du holder parakitter, vil du bli pisket. Fuglene dine vil bli drept.

Fordi?

Hvis du ikke er muslim, gis følgende tillatelser i en overgangsfase: Du skal ikke utøve din religion der du kan sees av muslimer. Hvis du gjør det, vil du bli pisket og fengslet.

En ikke-muslimsk borger i en islamsk stat skal ha samme rettigheter og plikter som en muslim når det gjelder å gi uttrykk for sine tanker og meninger. Han/hun skal ha samme samvittighetsfrihet, ytringsfrihet, og rett til å demonstrere og protestere.

En ikke-muslim skal ha samme rett til å propagandere for, og spre, sin egen tro. Han/hun skal kunne kritisere Islam, liksom en muslim skal kunne kritisere hans/hennes tro. (Men ingen, muslim eller ikke, skal kunne støte en annen borger, og bidra til ufred mellom dem.)

En ikke-muslim skal kunne bygge sin form for gudshus, som ledd i sin egen gudsdyrking.

Ingen muslim skal kunne skade en ikke-muslim, verken med handling eller ord. For Profeten har sagt: "Om noen skader en ikke-muslim, skal jeg selv være anklager mot ham på Dommens dag."

Ikke-muslimer skal ha rett til å bevare sitt språk og sine tradisjoner, åpne egne skoler og høgskoler, osv. (M. Pickethall)

Ikke-muslimer og muslimer skal ha lik rett til å drive handel og all forretningsmessig virksomhet uten noen diskriminering.

De skal fritt kunne velge yrke. De står også likt i å motta sosialt underhold og hjelp fra staten.

I den islamske staten skal muslimer og ikke-muslimer være underlagt de samme lover, og behandles likt, med unntak av personlige lover som angår giftemål, skillsmisse, arv, osv. Der kan minoritetene følge egne lover. De kan bruke og selge (til sine egne) alkohol, svinekjøtt o.l. som er forbudt for muslimer. Jøder skal kunne ta fri på lørdager, og kristne på søndager.

Profeten ga velferdsbidrag til jøder.)

 

et land som styres etter sharia, islamsk lov, skal ikke-muslimer tillates å praktisere sin tro i full frihet. Dette følger av Guds ord om at "det skal ikke være tvang i troen" (2,256).

 

Kvinner:

Det er forbudt for kvinner å arbeide.

Hva med alle de kvinnene som er i politet?Du kan jo tom se bildene her på dette forumet?

Det er forbudt for piker å gå på skole. Alle skoler som underviser piker skal stenges umiddelbart.

Hvordan greier man da å bli en politikvinne :)

 

Har ingenting med topic å gjøre, måtte bare få dette ut, og visst baltazar94 leser dette, så kommer han/hun til å svare at alt jeg sier er feil, alt han/hun sier er riktig, vent og se :)

 

Det er nok mulig, at du ikke har hørt om mye av dette. For det er ting som vanligvis blir skjult også for de fleste muslimer, inntil islam oppnår en dominerende stilling. Og da vil muslimene stå overfor valget, enten være med på trakkaseringen og massakreringen av den opprinnelige befolkningen i landet, eller selv bli regnet som en frafallen muslim, og drept.

 

Det vi blir foret med når det gjelder minoriteters rettigheter under islam, er bare propaganda fra islams råd. For vi kan alle se hvordan ikke-muslimer blir behandlet i muslimske land.

Det er ikke noen muslimske land i dag, hvor minoriteter, g da spesielt kristne, har samme rettigheter som muslimer.

 

Og dette med respekt for andres kultur , er noe muslimer ikke engang har hørt om. For alle i de landene i midtøsten som muslimene erobret har de utryddet, eller nesten utryddet urbefolkningen. De har visket ut landenes kultur, og islamisert dem, slik at de i dag fremstår som muslimske land.

 

Vi ser jo muslimenes "respekt" også i denne hijab saken. Politiet er åpent for alle, men vi har uniformsregler som alle må akseptere, også kristne. Men muslimene, under ledelse av islamsk brorskap(islamsk råd) i Norge vil ikke akseptere dette, de vil presse oss til å godta hijab i politiet. På samme måte som de har presset gjennom mange andre særfordeler.

 

Muslimenes begrep om respekt går hele tiden på at vi skal respektere dem, deres krav og deres kultur. For islam er den "riktige" religion, muslimene er "herrefolket" Og alle vi andre skal være glade for at muslimene har "nåde" med oss, og lar oss få lov til å leve som slaver og tjenere for dem.

 

Ikke - muslimer kan så visst ikke praktisere sin tro i fred.At det ikke er tvang i religionen, menes for muslimer;

Forbli muslim eller dø Og for ikke muslimer betyr det; Bli muslim, eller dø. Kristne og jøder har i tillegg valgemuligheten om leve som dhimmi.

 

Dermed er det jo klart: Det er ingen tvang i islam. Muslimer og andre religioner, samt ateister har to valgmuligheter. Mens kristne og jøder har hele 3 valgmuligheter.

 

Hvorvidt det er forbudt for kvinner å arbeide eller gå på skole, er ikke topic for denne tråden. Men de fleste kan jo likevel se hva som foregår i afghanistan, og også i grenseområdene i pakistan. Der ekstremt religiøse muslimer dominerer, og trakkaserer jenter som møter opp på skolen, samt angriper og ødelegger skoler for jenter.

Lenke til kommentar

Vi har et utrykk som sier: Folket vil bedras. Og det er akkurat det som skjer, islams råd , i samarbeid med forræderiske politikere, islamiserer samfunnet bit for bit.

 

Ting som detter kravet om hijab i politiet, kan nok for enkelte virke ganske ubetydelig. Men sammen med mange andre små og "ubetydelige" Særfordeler, og særrettigheter muslimene klarer å få opparbeidet seg, så blir summen av dette ganske betydelig.

 

Det er enklest å bare gi etter, og ikke protestere. Derfor velger mange også denne muligheten. De vil tro det beste, og anstrenger seg i det lengste for å tro det beste, selv om de ser tegn på det motsatte.

 

Og enden på visa blir at de anstrenger seg så mye for å fornekte virkeligheten og tro det beste, inntil det er for sent.

 

Da blir det igjen som Martin Niemöller skriver om i sitt berømt dikt.

 

they first came for the Communists,

and I didn't speak up because I wasn't a Communist.

 

Then they came for the Jews,

and I didn't speak up because I wasn't a Jew.

 

Then they came for the trade unionists,

and I didn't speak up because I wasn't a trade unionist.

 

Then they came for the Catholics,

and I didn't speak up because I was a Protestant.

 

Then they came for me —

and by that time no one was left to speak up.

Lenke til kommentar
Det vi blir foret med når det gjelder minoriteters rettigheter under islam, er bare propaganda fra islams råd. For vi kan alle se hvordan ikke-muslimer blir behandlet i muslimske land.

Det er ikke noen muslimske land i dag, hvor minoriteter, g da spesielt kristne, har samme rettigheter som muslimer.

Minoriteters rettigheter under kristendommen fantes ikke, fordi alle ble drept eller konvertert! Vi har alle lært hva som skjer med hedninger når de kristne får makta. Det er en bitter ettersmak av fitta til jesus i propagandaen din mot Islam.

Lenke til kommentar
Det vi blir foret med når det gjelder minoriteters rettigheter under islam, er bare propaganda fra islams råd. For vi kan alle se hvordan ikke-muslimer blir behandlet i muslimske land.

Det er ikke noen muslimske land i dag, hvor minoriteter, g da spesielt kristne, har samme rettigheter som muslimer.

Minoriteters rettigheter under kristendommen fantes ikke, fordi alle ble drept eller konvertert! Vi har alle lært hva som skjer med hedninger når de kristne får makta. Det er en bitter ettersmak av fitta til jesus i propagandaen din mot Islam.

 

Denne tråden handler ikke om kristendommen. Det er nok av andre tråder hvor du kan kritisere kristendommen .

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...