Gå til innhold

Entourage - Alle sesonger (USA-sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hahaha, for en genial episode. Sesongens beste by a mile. Faen at det ikke blir mer Entourage etter neste uke da. Det er faktisk sykt ekkelt. Er greit nok å ha 25 min episoder fordi det er likso stilen, men de burde hatt 20+ eps hver sesong, det kunne de ha klart. Jajaja. Does keep me coming back for more, skal ikke nekte for det.

Lenke til kommentar
Har William Fichtner vært med så langt i denne sesongen? Begynte å se serien for ca. en måned siden. Er på sesong 2 nå. Blir serien bedre å bedre, eller er den på det jevne hele tiden :) ?

Fichtner har vært med de to siste episodene, men har kun hatt små, korte scener - hovedsakelig sammen med Drama. Jeg synes likevel det er rart å forholde meg til han som noe annet enn Mahone fra Prison Break, men ... sånn er det jo.

 

Serien blir hovedsakelig bedre og bedre. Sesong tre fremstår kanskje som det absolutte høydepunktet for min del, men både fire og fem ligger hakket bak. Jeg synes kanskje sesong seks har vært litt for varierende - enkelte episoder har vært meget gode, men andre har igjen vært litt under par. Og som Dotten påpekte tidligere, er det vanskelig å fange opp en klar, rød tråd denne sesongen - ting kan virke litt tilfeldig og spontant, noe som sikkert er meningen også, "tilfeldig og spontan" beskriver jo kort og godt karakteren Vincent Chase - men kombinert med Andrew Klein og Ashley, blir det plutselig ikke like kult. I de foregående sesongene har en rekke crazy hendelser alltid blitt kombinert med Vinnies filmkarriere, alt fra hysteriet rundt Aquaman til skuffelsen rundt Medellin - og alt det tekniske rundt dette: Møter med produsenter, regissører, filmselskaper, og det har vært herlig å se Ari tøye grenser for å sikre Vinnie en lukrativ rolle. I sesong seks har Vincents karriere i altfor stor grad blitt byttet ut med innbrudstyver og Andrew Kleins kone.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...