Gå til innhold

X10anT

Medlemmer
 • Innlegg

  180
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 141 profilvisninger

X10anT sine prestasjoner

126

Nettsamfunnsomdømme

 1. X10anT

  Hacket mobil

  Tidligere kunne folk med gode kontakter få tak i slike ANOM telefoner. Om du fikk tak i en slik så kunne ingen i hele verden spionere på deg, bortsett fra... Selv har jeg en slik gammel grå fra Televerket, med nummerskive som snurrer.
 2. X10anT

  Hacket mobil

  Med mobiltelefon kan du aldri være 100% sikker!
 3. Da må den andre kjøpe ut den ene sin andel.
 4. Etter at leietaker har bodd i boligen i 2,5 år kan det forhåndsvarsles at leien justeres til gjengs leie om 6 måneder. Leietaker har allerede bodd i denne leiligheten i minst to+ år i følge første innlegg, slik at leien kan justeres opp 6 måneder senere av ny eier. Men med et nytt leieforhold kan det fungere.
 5. Uten å forsøke å fordele skyld for noe som helst så virker det åpenbart at dette ligger an til å bli et konfliktfylt leieforhold for all resterende leieperiode. Utleier trenger helt andre leieboere enn dere og dere trenger en helt annen utleier. Det lureste er nok at dere samboere går sammen om å kjøpe noe dere er herre over selv.
 6. Forliksrådet er vel naturlig å tenke seg. Er det ikke nettopp det du har varslet om?
 7. Selv klarer jeg ikke å tolke dette på annen måte enn at når denne veien nå må opparbeides på nytt så har naboene fremdeles rett til å gjøre dette. Hvem som skal ta regningen står tydelig spesifisert i den tinglyste servitutten.
 8. Merker jeg gleder meg masse til å ramle ut på markedet igjen om tre måneder 🙂 Selv har jeg rundt 20 prosent sjarm og 80 prosent status, så dette skal gå helt fint. Tror jeg sikter meg inn på ei 20 år yngre golddigger. De er de beste, for de vet man til en hver tid hvor man har. De later aldri som de er menn og lager ikke diskusjon rundt rollen de får tildelt. Ingen apper, plukker frukten rett fra treet.
 9. X10anT

  Borettslag konkurs

  Joda, det finnes. Globale indeksfond kan være en god forsikring mot nettopp dette.
 10. Som @BearCat sier, det er vanskelig å tolke dette anderledes...
 11. Mener du at noen nekter deg å lage din egen emballasje av papp og bobleplast? Jeg ville nok bare sørget for at apparatet var forsvarlig innpakket og ikke gjort noe mer ut av det. Ja, det ville kanskje kostet meg opp mot en femtilapp, men dét er vel knapt nok "vesentlig ulempe for forbrukeren".
 12. litt rart de ikke har gjort dette med prøveskilt litt enklere også, når de har greid gjøre håndtering av vanlige skilt enklere. At man er nødt til å dra til Trafikkstasjon er sånn sett "gammeldags" Der er allerede i dag mulig å bestille dagsprøvekjennemerke til postkassen. Elektroniske dagsprøvekjennemerker, der man benytter den avregistrerte bilens "ikke innleverte" kjennemerker, er like rundt hjørnet. Jeg tipper det kommer om ca. 6-12 måneder.
 13. Er du seriøs nå?
 14. Selger har solgt eiendelen, og har ikke lenger råderett over verken kjøretøy eller kjennemerker. Dette er et jussforum og i utgangspunktet ikke en plass for enkeltindividers moralpereken.
×
×
 • Opprett ny...