Gå til innhold

:utakt

Medlemmer
  • Innlegg

    7 620
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av :utakt

  1. Det finnes altså mennesker i dette landet som er så ynkelig skrudd sammen at de tyr til rasistisk motivert sjikane fordi Stabburet setter bilde av et mørkhudet barn på leverposteiboksen. https://www.nettavisen.no/rasisme/barn-og-ungdom/mat/jeg-spiser-ikke-brune-barn/s/5-95-1794970
  2. Jeg pleier å spille som en idiot, og har det ganske artig mens jeg holder på. Mistenker at du har ganske mye mer av konkurranse/perfeksjonist-gener enn hva jeg har. Antall frames på et hopp osv. har aldri falt meg inn å tenke på engang.
  3. Castlevania 3? Tar alt som var bra med det første, og gjør det enda litt bedre?
  4. Det høres ut som du har fått til å aktivere engelsk tastatur. Et kjapt Googlesøk foreslår dette: Prøv og se om det hjelper!
  5. Har sett på Steam Link, men da skjønner jeg at laptopen må stå på (den kjører spillene). Ikke helt det bruksområdet som passer for meg. Mulig jeg går for Xbox Game Pass etter hvert. Det meste av katalogen min ser ut til å være tilgjengelig der.
  6. Det blir jo nesten ikke bedre enn det.
  7. For en tid tilbake kjøpte jeg "Ori and the Blind Forest". Så fikk jeg aldri satt meg ned med det, ikke før i ettermiddag. For en opplevelse! Helt magisk historiefortelling, jeg koser meg skikkelig!
  8. I dag hadde vi denne lasagnen. Prøv den en dag dere har god tid på kjøkkenet. Helt utrolig godt! * vi bruker vanlig melk, og har ost på toppen https://vegetarentusiast.no/vinnerlasagne/
  9. Let the carnage begin! En kamerat hadde det til SNES, og vi spilte time etter time etter time. The stage is set, the green flag drops! Soundtracket er jo også udødelig. Hvem skulle trodd at lydchipen i Nintendoen kunne gjengi de rockelåtene så bra.
  10. Jeg sjekker ut streamingtjenester. GeForce Now kan linkes opp mot Steambiblioteket, og har en gratismodell, så jeg tester den først. Førsteinntrykket er litt dårlig, da det viser seg at bare 3 av spillene mine på Steam er støttet. Men OK. Jeg må vente i kø før det blir min tur til å spille litt (gratismodellen gir bare økter på 60 minutter). Det er OK. Min kølapp er 120. Mmmm...ok. Etter å ha ventet en stund er jeg nr 102. Så blir jeg nr 103! Og 104! Jeg er tilbake på 103 nå. Bullshit! 😂
  11. Hvorfor skulle russen bli behandlet annerledes?
  12. Hva er det du prater om? Menn kan selvfølgelig bli tiltrukket av kvinner etter fylte 30. 😂 Gutta på 23 syns sikkert at damene på 34 er uinteressante, men det er jo antakelig gjensidig. Så hva er problemet? Menn på 30+ kan naturligvis bli interessert i jevnaldrende kvinner.
  13. Jentetur? https://www.visitfredrikstadhvaler.com/no/artikler/venninnetur_fredrikstad_hvaler/
  14. Absolutt. Innerskjermen er av myk plast. Det skal ikke mer til enn en skrape med neglen for å sette varig merke. Min Flip 4 er still going strong. Det er ikke antydning til noe som helst problem med skjermen. Dog har det bare gått drøyt fire måneder, så det ville vel vært rart å forvente noe annet. Jeg kjøpte den i hovedsak fordi den tar mindre plass i lomma. Den fordelen er jeg fortsatt veldig fornøyd med. Men, den første tiden var jeg flinkere til å la telefonen i fred. Nå tar jeg meg selv i å stadig flippe den åpen for å sjekke et eller annet. Den flippinga blir nesten et irritasjonsmoment. Flip 5 lar deg kjøre flere apper på ytterskjermen (men ikke alt), det kan godt hende jeg ville blitt mer fornøyd med den. Riktig nok til dobbel pris…
  15. Jeg ser det er flere av disse gamle gjengkriminelle som er ute i mediene for å gi råd nå. Det virker ikke som politikerne er så veldig interesserte i å lytte til hva de har å si. Det tror jeg er synd.
  16. Brainstorming: hvorfor lokkes unge til å bli med i disse kriminelle miljøene? Hvordan kan vi hindre det? Begynn der. På kort sikt her og nå er det naturligvis viktig med mer synlig politi, slå hardere ned på hendelser osv, men løfter man blikket fram er jo løsningen å strupe rekrutteringen.
  17. Hvis dere reiser med barn er Inspiria utenfor Sarpsborg verdt et besøk. Se her for inspirasjon: https://www.visitoestfold.com/
  18. Det irriterer meg at vi har en sånn Putin-papegøye på lønningslista ved et norsk universitet. https://www.nettavisen.no/nyheter/norsk-professor-vekker-reaksjoner-nato-vil-angripe-i-russland/s/5-95-1780596
  19. Jeg slettet kontoen min på Reddit og slettet appen fra telefonen. Skjønner ikke hvorfor jeg plutselig begynte å skrive der. En masekopp mindre å forholde seg til.
  20. Er det litt spesielt at det virker som enkelte prøver å sette fast VK i rettssaken nå? Han ble relativt nylig frikjent, og her borres det i detaljer om ting som har skjedd for 20 år siden. Hvis han faktisk ikke var med på det er det jo vilt urimelig å forvente at han skal huske alt mulig rart, hva han tenkte, sa og gjorde den dagen.
  21. Sega 32X var en pussig sak, som enten burde vært lansert et år tidligere eller forblitt på tegnebrettet. I det siste har jeg testet spillet "Knuckles Chaotix". En Sonic spin-off med Knuckles i hovedrollen, og der gameplayet har en sær gimmick med at man er koblet sammen med en annen figur. Gummistrikk-style. Det verste er at det kunne vært et ålreit spill inni her, men etter å ha spilt fem brett (?) uten å ha møtt på en eneste bad guy, slo det meg at dette egentlig er skikkelig kjedelig. Det virker som det bare handler om å komme seg gjennom banene og sanke ringer, der utfordringen ligger i å mestre dette gummistrikk-opplegget. Det tar ikke så lang tid å bli vant til det. Sega, Sega, Sega ... for å sitere James Rolfe, "what were they thinking!?" ...
  22. Jeg vet de blir nevnt i en Facebookgruppe jeg er medlem i. Jeg har ikke hørt så mye på det, men når jeg skummer litt gjennom de mest spilte låtene deres (Spotify) er det jo flere partier med litt trøkk i. Så hører jeg at det jo er mange roligere partier der også. Fin musikk, egentlig. Jeg vet ikke om å stå i solsteika på Ekeberg og svaie til dette er riktig setting, for meg er dette mer "mørkt rom og hodetelefoner", men for all del. Det er sikkert mange som liker det.
×
×
  • Opprett ny...