Gå til innhold

diry72

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

diry72 sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for tips. Det tok noen måneder før noen tipset,så imellom tiden hadde jeg kjøpt et am4 hovedkort, som fungerer mer enn bra nok for meg .
  2. Hvis du plages med vonde føtter, så ville jeg hørt med en ortopedisk senter. Da kan du få fotsålene delvis dekket av Nav.
  3. Blar med pc musa? Scroller nedover. Har fjernet muse enheter i enhetsbehandling , hvis det er ghosting
  4. Noen som vet hvorfor Windows korrigerer seg når jeg blar nedover i en mappe fullt av bilder eller filer? Hvis jeg f.eks blar nedover til bilder på f, så vil pekeren etterhvert korrigere seg og havner helt øverst i mappa. Har aldri vært borti dette problemet før..
  5. Trådstarter, hvor i landet bor du? Ikke tilfeldigvis i Oslo? For å se alt som har skjedd rundt dine aksjer så kan du gå inn på euronext vps, velg privatkunde. Der finner du alle utbytter, årsoppgaver og kjøp og salg. Forøvrig så skatter man ikke av annet enn gevinsten ved uttak. Så hvis de har sagt at du skal skatte av innskudd, da ville jeg bedt om en skriftelig redegjørelse. Penger på aks kontoen kan du reinvestere, fordi det er først ved uttak av du må skatte. Flytting av aksjer mellom banker skal være uten kostnader for deg, dette står jo på nettsidene til de forskjellige bankene.
  6. Fant ut hvem jeg skulle ha tak i, Binarpilot. Men takker for hjelpen, skal ta en titt innom linken din for å se om jeg finner noe bra.
  7. Jeg trenger litt hjelp til å finne tak i gammel norsk elektronika som ble laget på Amiga eller Commodore 64. Vet at en del slik musikk ble laget i Nord-Norge, og at noen at de også hadde en egen hjemmeside der man kunne laste ned i mp3. Noen av de gruppene er ganske så anerkjente. Noen som kan hjelpe med navn?
  8. Har ruter og modem på stuen via coax. Ønsker å få kablet nett til ungdomsrommet, siden gutten gamer litt. Det er opplegg for coax på gutterommet. Det går vel ikke å sette opp modem og ruter der?
  9. Det er lite, hvis det stemmer. Med en 1650 eller 1660, så vil da strømforbruket være enda mindre?
  10. Vurderer å kjøpe et nytt skjermkort. Har vel et gammelt 1050 kort fra før, men vurderer som sagt å oppgradere til enten 1660 eller 3050. Spiller lite. Hva jeg lurer på er hvis jeg kjøper et 3050 kort, som bruker rundt 130 w ved spilling. Men hvor mye strøm vil den bruke ved nettsurfing og tilsvarende?
  11. Noen som kan gi tips om stabile am5 hovedkort, uansett prisklasse.
  12. Ja, så det i etterkant at han hadde tatt med minnebrikker.
  13. Setter pris på innspill xClaymanx. Alternativet blir å fjerne klipsen, og sette inn noe annet. Skal jeg bruke skruer eller noe annet så må det uansett ha feste der klipsen er. Ikke sikkert man trenger å gjøre endringer på alle de 4 som er ødelagt, kanskje bare på en nede og en oppe, men da må de sitte skikkelig.
×
×
  • Opprett ny...