Gå til innhold

Tom198

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Tom198 sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Teste Cyberpunk og FH5 ultra settings med ray tracing og temp ligger på 68-70 Need for speed heat rundt 73 kan gå opp til 85 grader,men sjekket litt og ser at NFS heat er CPU hungry,så er sikkert derfor temp går opp?
  2. Testet Cyberpunch og FH5 på ultra settings med ray tracing og temp dem lå 68-70 grader.Jeg tror det er et eller ant med Need for speed heat som gjør at den går litt høyere opp i tem. Jeg har ikkje sjekket kjølepasta,er Harddisk som satt den sammen.
  3. Ja høyeste var på 79 på Cinebench multi core er vel innafor tenker jeg. Men én ting jeg lurer på,siden den blir så varm,vill ikkje det gå utover CPU? At den ikkje varer så lenge,siden blir så ganske varm.
  4. Nei merket dette nå.ser på YouTube nå og da gikk temp opp til 45.er bare jeg sikkert jeg som er uvant med tempen på 7800X3D.vant til Intel temp jeg😂😂😂
  5. Hadde Cinebenche oppe,stengte den og gikk den ned til 42 grader.men det rare er at Cinebench var bare åpen,kjørte ikkje noen test. Også må jeg si at jeg har bare hatt Intel pc, dette er min første AMD pc. I
  6. Det jeg og mener.Den skal vel ligge på rundt 30-40 grader IDL vel?
  7. Det vet jeg ikkje.Harddisk som satt den sammen.men rekner med tempen er i orden? Men jeg ser noen med samme CPU og der er den IDL på rundt 30-45,min ligger på 56 og rommet er kaldt,ingen ovn på.
  8. På den header under står det CPU fan.
  9. Kjørte Cinebench og CPU multi core fikk score på 953 Høyeste tem var på 79 og value var på 75
  10. Skal den vere på CPU fan og ikkje pump fan som den er nå koblet til?
  11. Da må jeg vel inn i biosen får gjøre det. Om jeg justerer den ned til 142W, hva skjer da?
×
×
  • Opprett ny...