Jump to content

RaymondK

Medlemmer
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dere drar mark i sko med tjukke såler?
 2. Er så heldig å ha et rom hjemme jeg kan dedikere til en liten hjemmegym. Tenker at man må starte nederst, og er derfor på jakt etter et gulv som tåler juling og er litt lyddempende. Har sett på disse brikkene, og falt for styrken, lyddempingen og den enkle monteringen, men hvem i Norge selger tilsvarende?
 3. Vil ikke sokkene begynne å henge seg fast etter relativt kort tid? Mener OSB plater har ganske grov overflate?
 4. Hei! Liker å holde styr på treningene mine for å se at jeg har en viss progresjon i styrke og/eller volum. Kunne tenke meg å gått digital, men alle appene jeg har lastet ned og prøvd krever at man betaler relativt høye månedspriser for å få bruke den. Må da vel være en god app der ute som kun krever et lite engangsbeløp for å holde styr på dette?
 5. Jobber på sjøen, og har ikke tilgang til noe form for treningsutstyr, bortsett fra en chinup bar. Har derfor kjøpt meg noen monsterbands fra Rogue for å få litt mer trøkk på det som ellers bare ville vært kroppsvekttrening. Må si at dette var godt investerte penger! Føler disse strikkene har åpenet en haug med treningsmuligheter for meg, og har lyst på flere. Eneste problemet er at Rogue sine er temmelig dyre! Ihvertfall i mine øyne. Lurer på om det ikke er noen som selger like gode strikk til en rimeligere penge? Rogue er vel premium merkevare innen treningsverdenen, og således høyt priset. Båndene jeg har nå
 6. Virker på meg som at man får mer for pengene ved å velge en Polestar 2? 2 års kortere nybilgaranti på Polestar vel og merke.
 7. Hei! Fått meg ny macbook og Iphone. Virket som at porteringen gikk smertefritt, men dem spør etter WIFI passord hvor enn jeg drar. Har brukt Apple enheter i mange år og skulle hatt mange lagrede passord. Når jeg går inn på tilgangsprogrammet, så ser jeg at keychain kun inneholder WIFI passord som er 4 måneder eller nyere. Hva kan ha skjedd? Noen andre som har opplevd å miste WIFI passord?
 8. Håpet noen skulle si det Hva slags verktøy må jeg anskaffe?
 9. Hei! Vi har mistet nøkkelen til kjellerdøra, og lurer på om noen her har noen gode råd?
 10. @Milhouse85 jeg prøver faktisk så godt jeg kan å unngå alt av slike giftstoffer. Dette med såpe og dopapir var nytt for meg. Du tenker da på at stoffer fra plastbeholderen trekker inn i såpa? Har du noe referanse til det med dasspapiret? synes forøvrig du hadde mange råd. Særlig det med å unngå kjøkkenredskaper i plast og storbyer
 11. Konserveringsmidler har kanskje et litt frynsete rykte, men noen av dem er faktisk helt naturlige, og har sikkert vært i bruk i lange tider. selv har jeg askorbinsyre(vitamin C) i kjøkkenskapet, men denne er ganske sur, og passer dermed ikke med alle ting. Syltetøypulveret man får på butikken er vel gjerne en blanding av sitronsyre og noe fortykkningsmiddel?
 12. Så buttermilk er fettfri melk? Kan vel ikke utgjøre store forskjellen om man bruker skumma melk istede da? :)
 13. Hei! Tenkte meg å lage en setup for skolearbeid. Har pr dags dato en Mac Pro med 27 cinema skjerm, og en macbook air 13". Tenkte å oppgradere med en skjerm på rundt 32". Er i stuss på om det vil være hensiktsmessig med en buet skjerm, eller om det er like grei med flat når man har flere skjermer man skal jobbe med?
 14. Flott å bli informert om denne kjølevæsken til Hyundai! Man skal altså høre mye... Har snust litt på Kia, men må vel sjekke hva slags kjølevæske politikk dem har ^^
 15. 200 M2 kanskje. Sikkert en del sett med byøyne. Men i Finnmarks sammenheng: nesten ingenting 🤪
×
×
 • Create New...