Jump to content

RaymondK

Medlemmer
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er på jakt etter en stasjonær 4G ruter til å ha hjemme, da vi bor i et såpass grisgrendt strøk at vi ikke har fått fiber. Pr. dags dato er det en Samsung S9, som gjør jobben, sammen med en Mac Pro og et Deco mesh system. Fungerer greit. Men litt dyr ruter, og veldig dumt hvis Macen skulle bli slått av
 2. Har en 3 år gammel Matebook X, der venstre høytaler skurrer veldig. På alle volum. Går det an å sprenge laptophøytalere? Kan dem ødelegges av at maskinen ramler i gulvet? Tørr man sende inn til reparasjonsverksted og claime garanti?
 3. Vet du om upload også trekkes av kvota?
 4. Har plukket presshjulet av garnhaleren min da det er lekkasje i kammeret, og spor i trekket. Skal sendes til overhaling hos Romgummi i Danmark. DHL vil imidlertid ha 1800 kroner for jobben, noe jeg synes virker noe stivt. Det veier ca 19 kg og måler 100x23x23. Posten har rimelige priser, men godtar ikke rulleform, så da må jeg finne en eske, eller bygge en kasse som passer
 5. Ser ut for det blir Telenor Next da! 49,- pr dataSIM dersom man oppgraderer fra annet abonnement. Har prøvd Ice data frihet, men det er visst ikke mange steder i Finnmark at det der Ice+ nettet deres fungerer. Telia er uaktuelt da dem ikke har dekning der vi bor
 6. Har flyttet et sted uten tilgang til verken fiber eller kobber kabel. Er det noen operatører som tilbyr ubegrenset databruk sammen med dataSIM?
 7. RaymondK

  Bruksrett til kai

  Hei! Har netopp overtatt et gammelt småbruk. I permen ligger det en heftelse fra 1962 som slår fast at gården har bruksrett til en brygge som var er bygd inntil eiendommens strandlinje. 10 år senere ble den delen av eiendommen som grenser til bryggen fradelt. Er det normalt at bruksretten da blir overført til den nye gården, eller har den opprinnelige gården fortsatt bruksrett?
 8. Kan SMS koste penger hvis den kommer over WIFI da? Å re-installere appen gjorde ingenting her.
 9. Har Samsung S9 som har en del problemer jeg tenker en service kanskje kunne løst. Den kutter samtaler, kutter lyden under samtaler. Dessuten bruker den ofte å klage på vann i ladekontakten uten å ha vært i nærheten av vann. Selger vil imidlertid ikke svare på verken telefon eller mail. Hva slags rettigheter og muligheter har man i en slik situasjon? Regner med jeg må oppsøke frittstående serviceverksted og betale av egen lomme, selv om det kan være problemer som dekkes av garanti. Bør man levere inn klage til forbrukerrådet eller lignende?
 10. På sett og vis enig med deg. Men dersom vi ikke gjør noen ting med etterspørselen, og struper på tilførselen. Vil ikke prisene da bli høyere, og i tur gjøre alternativene mer attraktive for konsumentene? Jeg mener politikerne må være modige og ta harde grep der det virkelig monner. Slik som flyreiser og kjøttproduksjon. Men er selvfølgelig vanskelig hvis man skal gjøre seg populært foran et valg.
 11. Da jeg først begynte å bruke Iphone 11 og engangskode appen fra Sparebank1 så åpnet appen automatisk når jeg skulle autentisere meg med bankid på nettet. Alt jeg trengte var å se på telefonen og skrive mitt personlige passord i bankIDen. Dette har nå sluttet. Nå må jeg selv åpne engangskode appen slik som "før i tida". Ikke at det gjør meg så veldig svett, men jeg lurer på hva som kan være grunnen til kommunikasjonsbruddet
 12. Gulesider lar deg kun sjekke opp nummer i etterkant ved hjelp av klipp&lim. 1881 krever betal-abonnement, så vet ikke hvordan den fungerer. Ser den har fått veldig dårlig rating på appstore så gidder ikke prøve. 180 lar deg også kun sjekke vha klipp&lim. Hvilke står vi da igjen med?
 13. Takker for tipset! Volgte var imidlertid påslått. Har prøvd et tips fra et apple forum, som var å slå på flymodus i 5 sekunder. Kanskje det gjør susen
 14. Når jeg forsøker å ringe ut, tar det opp mot 10 sekunder før jeg får første pipetone. Ville kanskje trodd det hadde med operatør / dårlig dekning å gjøre. Hadde det ikke vært for at jeg netopp har skiftet telefon fra Samsung S10, og med den var det ingen delay at all! Noen andre som har vært borti problemet?
 15. Min Iphone 11 sender automatisk lyden til bluetooth høytaler eller hva enn den kan få tak i. Selv om jeg har valgt høytaler. Tar jeg lyden tilbake til telefonen vil den etter noen øyeblikk sende lyden til bluetooth enhet. "Skal det liksom værra sånn"?
×
×
 • Create New...