Jump to content

RaymondK

Medlemmer
 • Content Count

  448
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal kjøpe effektforsterker på bruktmarkedet, og har sett på to modeller som det finnes en del av tilgjengelig, og som begge ser veldig gode ut. Dem har ca samme utgangseffekt, og ca samme alder. Noen som har erfaring med begge to? Har noen innsikter å komme med?
 2. Har et 18V Milwaukee batteri som ikke vil ta lading. Antar det har ligget for lenge på hylla uten bruk eller lading og blitt helt flatt. Hva er det man kan gjøre for å sparke det igang igjen? 1000_6850382_540x540.webp
 3. Dem er skinnende rene, men ikke fordi jeg har rengjort dem. Roboten er nesten ny.
 4. Støvsugeren står på dokken, men blir visst ikke ladet. Det blinker et par ganger i lyset på dokken fra tid til annen. Lite å høre eller se fra roboten. Får heller ikke kontakt med appen. Noen som vet noe man kan prøve? Skulle gjerne kunnet fikse problemet hjemme, og ikke måtte ta den med til butikken.
 5. Har du noen tips til hvordan man får dem skikkelig gode uten bruk av frityrkoker? Crispy utenpå, myk inni :) varmluftovn, airfryer? Steketid, Olivenolje? Type salt whatever…
 6. Hei! Jeg har en CV som jeg er veldig fornøyd med. Problemet er at den er laget i Indesign. Et program jeg kun bruker til denne. Synes det er noe unødvendig å skulle betale for Indesign for hver gang jeg vil oppdatere den. Tenker derfor at jeg heller kan betale noen for å konvertere den til et gratis program!
 7. Hei! Jobber på båt og ønsker meg noe skotøy som har veldig godt grep selv om underlaget være litt vått. Har fra før et par av disse "proffe" crocsene, men synes dem blir for tette. Blir litt svett på føttene etter å ha hatt dem på en dag. Slipperser hadde vært bedre
 8. Hei! hva slags dyreskinn synes dere er best til å ta med ut å ha som underlag? Selv tenker jeg at reinskinn er ganske supert da det er slitesterkt og lett å holde rent. Men det er kanskje andre typer hhskinn som isolerer bedre?
 9. Du vil ut ifra det jeg skriver anbefale livsstilsendringer? Jeg er imponert. Men det dine synske evner ikke fikk med seg var at jeg ikke ba om slike råd.
 10. Hei! Er nysgjerrig på dette med DNA testing / DNA sekvensering for å se om man kan være i risikogruppe for diverse sykdommer eller tilstander man aldri har offret en tanke. Ser at tilbyderne også skryter av at slike tester kan gi deg andre indikasjoner på helserettede tiltak som vil passe ditt genom. Er det noen her som har tatt steget og kjøpt en slik test? Ser sequencing.com tilbyr "full pakke" til 400$. Dette greiene med å være 3% Mongoler interesserer meg lite.
 11. Den var visst fra 2017, og dermed for gammel ja. Bestilt en nu sylindrisk Shield. Får prøve igjen med den
 12. Hei! Har noen vinduer i 2. etasje som ikke går å åpne. Lurte på å fylle skumsprøyta til høytrykken med Zalo og forsøke skumlegge dem før jeg spyler over med en relativt smal dyse. Noen som har bedre metoder som ikke involverer stilas og stiger?
 13. Hei! Er det noen her som bruker skjerm med Dolby Vision IQ og har klart å aktivere det med et eller annet? Kjøpte nylig en billig LG Nanocell 70 som skal ha slik støtte, men får ikke valg om å slå på Dolby Vision. Kan dette IQ være så forskjellig fra vanlig Dolby at Shield ikke støtter det? Er det noen sikker måte å teste at skjermen i det hele tatt støtter Dolby?
 14. Det er kanskje et spørsmål som avhenger av hvilket teater man skal på? Ikke vet jeg, for jeg har aldri vært på teater. Men tenkte nå at jeg skulle ta med en vennine å prøve å se et stykke på det Norske teatret, og lurer på hvilke plasser man burde prøve å sikre seg?
 15. Tror Apple fortsatt er kongen på haugen hvis man skal drive med musikk og video. En stund ga det mening å bygge "hackintoshes" med PC-komponenter. Men nå når Apple har kommet med egen silikon som knuser så og si alt tror jeg ikke det gir særlig mening lengre.
×
×
 • Create New...