Gå til innhold

Sovna

Medlemmer
  • Innlegg

    525
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sovna

  1. Male et skilt som lett kan vaskes av? 😁
  2. Sovna

    Trafikalsk klagemur

    Veit ikke jeg. Om de skulle se en slik gjeng i 150km/t så lurer de sikkert på om de heller skal ta seg en kopp kaffe til..
  3. Sovna

    Trafikalsk klagemur

    Opplever til stadighet på sen kveld at bil-gjenger med dyre glinsende biler og sotete vinduer kjører etter hverandre i konkurransen, "tør du å kjøre like fort som meg." Ring3, Østre Akerv, Tr.hj.veien.. Oslo. Motorene skriker og effektanlegg smeller så det skal egentlig være umulig for de ikke å bli tatt før eller siden, det er så åpenlyst og uten snev av respekt. Men noe sier meg at de ikke vil bli nettopp dette. Tatt. Har tatt numre og sett at det er de samme bilene som gjentar seg, og denne drittunge kjøringen har pågått i laaang tid..
  4. Mangler bare at denne dansken blir tatt på fersken med et par kalde Tuborg i cockpit..
  5. På selvinnsikten å dømme, som jeg anser som laber, vil jeg tro hun ivrer etter en anke. Det kan til og med være en diagnose på dette uvesenet. Det finnes mangt et eksempel hos et sykelig individ på at "det er alle andres feil."
  6. Var med på det ganske ofte som yngre. To menn én dame. Var ikke min dame, så for meg lå det ingen fryktsomme og negative tanker som jeg tok med meg inn i seansen. Et par ganger har jeg i voksen alder tatt initiativ overfor kona, men hun har trukket seg i siste liten. Det høres ut for meg at du har en større dose skepsis til dette enn jeg tror er sunt for deg. Kan forslag/råd gi deg tilfredstillelse og ro over dette temaet da? Er det ikke en tennende tanke for deg så dropp det. Vennepar er ganske så close og kan bety en risiko og ødeleggelse av en god erfaring. Kanskje anger i etterkant. Ja, og hva skjer under akten? Her må i alle fall de/den som kjenner på visse begrensninger melde ifra. Alkohol virker så forskjellig på folk så det er det kun du selv som vet. Det er vel dumt å stå der, egentlig klar, men med en slapp tissefant nedentil.
  7. En gal mann som Putin lar seg ikke knuse. Vær du trygg. Det må i så fall bli sammen med alle oss andre på lasset, han tar med oss inn i døden. Med et smil om munnen. Dette med flere kofferter og sammenfallende beslutninger fra flere for sikkerhetens skyld tror jeg blir mer teori enn praksis. Putin klarer sikkert på et vis å komme seg rundt den blokkeringen. Vladimir er sannsynligvis ikke noe tryggere i huet enn Adolf. Og vi aner jo de fleste hva han ville ha gjort hvis han hadde hatt atomvåpen tilgjengelig..
  8. Nei, skjønner godt at du ikke liker å sitte når ønsker å bange huet i et tre. Det er vel slik metall-musikk er, er det ikke.🤣
  9. I oktober er det en konsert med tyske Nils Frahm. Har vært på konsert med han før på sentrum scene. Men nå har han blitt virkelig stor. Han er alene på scenen med varierte tangentinstrumenter og effekter, ofte av eldre analog årgang. Han har komposisjoner med klaver i en stillferdig, atmosfærisk og mollstemte tonearter. Jeg liker spesielt disse komposisjonene. Men han har også musikk for tøffere puls. Elektronika med kule synth-riff, effekter i loops, og musikken er hele tiden i utvikling med endringer i lykdkarakterer og flere tilførsler av toner og rytmikk.. Mistenker at det blir 98% sistnevnte kategori av hans musikk hvis det kun blir ståplasser. Og da veit jeg ikke om jeg gidder. Liker "sitte-musikken" hans klart best.. Derfor hadde jeg håpet at spektrum har anordninger/sitteplasser for slik type musikk. Ingen må stå i operaen for å si det sånn..
  10. TERAPI FOR SOSIAL ANGST – ULIKE METODER Det finnes ulike anbefalte metoder for behandling av sosial angst. For eksempel intensiv dybdeterapi (ISTDP), metakognitiv terapi, kognitiv terapieller psykodynamisk terapi.
  11. Dyrt som faen. Det billigste hadde vært å slippe han fri til løvene i zoo i København. Men her blir det nok kombinasjonen 100 millioner rett i dass, deretter fri som fuglen. Kanskje litt erstatning til og med.
  12. Ja, hadde det enda vært så vel. Men han kommer dessverre ikke til å få noe straff som fortjent. Tipper man er redd for hevnaksjoner fra et mylder av lojale fans av denne terror-guruen. Tenker derfor at vi blir vitne til en rettssal med utelukkende smilende fjes og hyggelig toner.
  13. Denne gjøken antar jeg er en som ser opp til seg selv, elsker sin egen stemme og er en grandios skrytpeis. Spør du han om han kan fly svarer han sikkert ja med den største selvfølge. Og nå hadde vi altså alle muligheter til å teste han ut og gi han et støvelspark rett ut i åpent lende..
  14. Takk. 40 boenheter er det her.. Hvordan blir regnestykket? De må være minst fire?
  15. Bor i et sameie hvor mange er i en alder hvor vi trygt kan kalle disse å ikke være digitale. De får beskjed fra styret om å sende mail, følge link.. og alt som følger med for å delta digitalt. Resultatet er at de ikke orker/fikser ikke, og det vil kunne hevdes at de slikt sett blir fratatt stemmerett. På spørsmål til styret fra en eldre analog person blir de parert med, "snakk med en nabo eller, nettopp, send en mail".. Av den grunn blir det mindretallet av sameiet som deltar. Finnes det ikke spesielle krav/forskrifter slik at alle beboere skal kunne sikres stemmemulighet?
  16. De har kostet oss unødvendig mange penger. All mass mislykkede prosjekter, null oversikt over kostnader(overskridelser), veier/tuneller hvor man ikke har bygget de godt nok, og derav et vedlikehold som både koster flesk og stadig ødelegger trafikkflyt(omkjøringer.) De har i det siste vært nødt til å hyre inn svensk ekspertise for ting de ikke skjønner noe av sjøl.. Gjerne stenger de veier i ferier slik at alt blir dobbelt så dustete. Zero fornuftsmessig planlegging. For mange år siden laget de et helt nytt og omfattende veisystem rundt Økern i Oslo. Når de var nesten ferdig måtte de grave opp og nærmest begynne på nytt igjen. Hvorfor? Regnefeil i plantegningene. Forsvant en del penger ut av vinduet der. Har en uendelig liste over idiotiske handlinger denne instansen her har begått..
  17. Motoren fikk seg et slikt smell over den dumpa at den har blitt ødelagt. Verkstedet fant noen løse deler som hadde falt av motoren. (strammere) av noe slag.. De fikset det, men motoren låt fortsatt like jævlig som jeg kom inn med den for, hørtes ut som en traktor. Da fant de noe i topplokket som ikke kunne repareres. Måtte bytte hele toppen. Bedre/billigere med en hel og brukt motor mente verkstedet.. Statens vegvesen er noe av den mest arrogante og samtidig ansvarsfraskrivende instansen jeg vet om. Skulle f.. meg likt å saksøke det bruket der ja..
  18. Og i hvilken grad kunne man også ansvarliggjøre foreldre? Også med konsekvenser for de? Det bør selvsagt ikke bety å fristille barnet. Heller at en ugjerning gjort av en mindreårig skal få et betydelig omfang og kunne fordele straff på de nærmest medansvarlige. Bare en tanke..
  19. Sikkert helt topp. Jeg jobbet i en bedrift for mange år side hvor vi hadde en vakker pakistansk jente som ansatt. Hadde nesten crush på den dama. Samtidig var bedriftenes tre eiere også pakistanere. Spurte ved en tilfeldighet når jeg hadde de tre foran meg hvordan det hadde blitt reagert fra de, hennes familie osv hvis hun og jeg giftet oss. Med et lurt smil om munnen sa de at det ikke hadde gått så altfor bra. Kall det enten rene ord for penga eller fordomsfullt, men jeg tror jeg hadde møtt på bittelitt motstand der ja..
  20. Min dypest savnede kjæreste var fra Syria❤️
  21. Selvsagt. Skal aldri si aldri. Vet ikke dine intensjoner med en evt innvandrerkvinne, men spekulerer jeg i det så er jeg jo fordomsfull. Forøvrig, hvis du mot all formodning hadde vært stappet av fordommer mot islam, hvordan skulle de visst det hvis du har gode skuespiller-egenskaper?
  22. Eli er vel ikke drømmedama å ta med seg på restaurant. Snakk om risiko for å få hår i suppa..
×
×
  • Opprett ny...